Skocz do zawartości

Nazwa serwera cs IP Status Sloty Host Połącz
Serwer CS 1.6 FFA 193.33.177.19:27076 Serwer CS 1.6 Non Steam FFA 26 Pukawka Serwer CS 1.6 FFA
Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD 31.186.83.163:27226 Serwer CS 1.6 Non Steam ZOMBIE MOD 26 Pukawka Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD
Serwer CS 1.6 DIABLO MOD 193.33.177.12:27121 Serwer CS 1.6 Non Steam DIABLO MOD 23 Pukawka Serwer CS 1.6 DIABLO MOD
Serwer CS 1.6 GUNGAME 193.33.177.34:27081 Serwer CS 1.6 Non Steam GUNGAME 18 Pukawka Serwer CS 1.6 GUNGAME
Dołączona grafika

Grajkownia wita!

Witaj na Grajkownia.com - najlepsze serwery cs 1.6

Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:
  • Istniejemy ponad 3 lata. Mamy swoje tradycje oraz ugruntowaną pozycję, dzięki czemu masz pewność, że każda minuta, która poświecisz na Grajkowni nie zostanie zmarnowana 'upadkiem' sieci.
  • Posiadamy klimatyczne serwery cs 1.6, bazę ponad 1200 pluginów, modów i poradników do których otrzymasz pełny dostęp po rejestracji.
  • Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!)
Jeśli to Cię nie przekonuje to zapoznaj się z opiniami innych użytkowników Grajkowni, które znajdziesz w TYM dziale.
Guest Message by DevFuse

[Poradnik] Jak zapunktować u dziewczyny?

- - - - -

• Zamknięty Temat jest zamknięty
50 odpowiedzi w tym temacie

Tomasz~

Sierotka Marysia

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 111 postów

Cytat

to ja wchodzę z moją mordą nawet nie mam co liczy na 200 kg kaszalota xD
Nie przesadzaj :clapping:

Lela + za poradnik ;d

Dołączona grafika
Znany w grze jako: dron~, m..

Lela

Lizaczki są the best!

• Dziewczyny
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 461 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądPrzemyśl

Wyświetl postUżytkownik Capsa dnia 07:08:30 - 28.09.2010 napisał

Lela, skoro faceci Cię nie chcą, to może spróbuj u dziewczyn ^^
Jak to ktoś powiedział:
"bycie bi, to dwa razy większa szansa na randkę w sobotę"

:clapping:

Capsa aż tak nie jestem zdesperowana ;P

Dołączona grafikaDołączona grafika

*żeby mnie oceniać przeczytaj najpierw zakładkę o mnie, która

znajduje się w moim profilu.

Burgman

Bywalec

• Grajek
  • PipPipPip
  • 68 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Skądpochodzę?
Ja też podpisuje się pod klanem ;d

Lela + leci, może się uda coś wyskrobać z tego poradnika

I sory za odświeżenie tematu

Użytkownik Burgman edytował ten post 10:02:00 - 06.11.2010

Optimus

Sierotka Marysia

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 100 postów
  • Gadu-Gadu:
A ja i tak wiem swoje.
Pomogłem Ci?
Raczej nie.
Ale gdyby jednak daj+

MaTT

Pan Poseł

• Super Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1895 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądOlsztyn <3
+'sik, bo u mnie działa przez to:

Cytat

*jeśli ma jakiś problem postaraj się z nią o nim pogadać i doradź jej w miarę swojej możliwości

;d

Pomogłem Ci?
Jeżeli tak, możesz się odwdzięczyć klikając na Dołączona grafika w prawym dolnym rogu.

Kontakt :

Gadu-Gadu - 7126810
STEAM
- Gwiazda666

Profil STEAM :

Dołączona grafika

Medale :

lemon

Nawijacz

• Grajek
  • PipPip
  • 18 postów
  • SkądSkawina
-kwiatek, może być nawet zerwany z czyjegoś ogródka po drodze
A potem dziewczyna odbiera mnie z komisariatu :)
hahah fajny sposób na randkę : d
Masz + od mnie !

Mistrz

Bywalec

• Grajek
  • PipPipPip
  • 70 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądBędzin :D
Dzięki przyda się +

Strzal Miedzy Cyce

Bywalec

• Grajek
  • PipPipPip
  • 34 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądCiechocinek
Plusik dla ciebie .

Takosalva

Lamka

• Grajek
  • Pip
  • 6 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądKraków
Moim zdaniem jeśli kobieta ma jakiś problem to oczekuję od faceta że ją WYSŁUCHA a nie POGADA Z NIĄ I JEJ DORADZI. Moim zdaniem to duża różnica , gdyż dla kobiety ważne jest oparcie w drugiej osobie i to że może się komuś zwierzyć z poblemów. Nie każda oczekuje od faceta że będzie jej doradzał i dzwonił do niej z pytaniem co chwile ' powiesz mi wkoncu o co ci chodzi ? co ci jest? " . Nie wiem może ktoś opacznie zrozumieć moją wypowiedź ale ja widzę zasadniczą różnicę. Tak jak z tą rocznicą . Nie ważne jest to jak drogi kupiliśmy prezent , ale to że pamiętaliśmy i kupiliśmy cokolwiek, chociaż często nawet nie trzeba kupować nic aby kobieta w taki dzień tryskała radością.

rC .!

Jedyny Sprawiedliwy

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 630 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkypeMój stan
  • SkądBiałystok
Nie rozumiem was. Uważacie , że podejdzie jakiś bzydaal do laski zaświeci kasa i już jest jego? Pff kobiety są jak kwiat i trzeba je pielęgnować bo zwiednie i papa ;( zawsze miłe słowa , komplementy , czasem lekko zboczne teksty (zależy od charakteru kobiety) punktuja najbardziej tylko pamiętajcie panowie nie możemy przesądzić bo jak nalejesz za dużo wody do kwiatka to wyleje się z doniczki ...
Kobiety są zmienne i ciężko im w 100% dogodzic, ale za dobra posadę leci +

Tasior

Na Co Mi Skill Skoro Mam Bajceps

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 427 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądŁDZ
w dzisejszych czasach juz nie nie uzywa tekstow typu czy cie bolalo jak spdlas z nieba itd bo to jest tandeta ;P najlepiej znalezc wspolny temat i go rozwiajc a pozniej sprytnie go zminic ;P to trudne nie jest i nawet brzydal moze podbic do fajnej laski. no ale u jednej dostanie w ryja a jednej bo tez takie akcjie widzialem ;P a innej sie spodoba
Dołączona grafika