Skocz do zawartości

Nazwa serwera cs IP Status Sloty Host Połącz
Serwer CS 1.6 FFA 193.33.177.19:27076 Serwer CS 1.6 Non Steam FFA 26 Pukawka Serwer CS 1.6 FFA
Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD 31.186.83.163:27226 Serwer CS 1.6 Non Steam ZOMBIE MOD 26 Pukawka Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD
Serwer CS 1.6 DIABLO MOD 193.33.177.12:27121 Serwer CS 1.6 Non Steam DIABLO MOD 23 Pukawka Serwer CS 1.6 DIABLO MOD
Serwer CS 1.6 GUNGAME 193.33.177.34:27081 Serwer CS 1.6 Non Steam GUNGAME 18 Pukawka Serwer CS 1.6 GUNGAME
Dołączona grafika

Grajkownia wita!

Witaj na Grajkownia.com - najlepsze serwery cs 1.6

Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:
  • Istniejemy ponad 3 lata. Mamy swoje tradycje oraz ugruntowaną pozycję, dzięki czemu masz pewność, że każda minuta, która poświecisz na Grajkowni nie zostanie zmarnowana 'upadkiem' sieci.
  • Posiadamy klimatyczne serwery cs 1.6, bazę ponad 1200 pluginów, modów i poradników do których otrzymasz pełny dostęp po rejestracji.
  • Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!)
Jeśli to Cię nie przekonuje to zapoznaj się z opiniami innych użytkowników Grajkowni, które znajdziesz w TYM dziale.
Guest Message by DevFuse

Co sądzicie o reprezentacji Polski :>

- - - - -

38 odpowiedzi w tym temacie

Sm0Oke

e-noob

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 465 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądChoszczno
Mentalność to już odrębna rzecz, ale nie powiem że nie bo z nią też mamy problem.

simao

Bywalec

• Grajek
  • PipPipPip
  • 96 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądSzczawnica
Myślę że na euro 2012 będzie dobrze;P
Dołączona grafika

~Karol

Karol aKa Garnek ;|

• Super Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3685 postów
  • SkądWietrzno [Krosno]
~kubus, w meczach ligowych można oglądnąć dobry futbol? Przestań. Jeżeli chodzi o reprezentacją, to widać postęp w grze. Z Australią Polacy na prawdę rozegrali zajebiste spotkanie, no ale cóż nigdy nikt nie pamięta stylu, lecz wynik.
Jego kariera dobiegła końca. Nie gra już w CSa, a raz na rok wchodzi na forum.

Playbax

Sierotka Marysia

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 177 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądLublin
Pozwolicie że zacytuję mojego polonistę : " No kolego nie zaczynaj zdania od "no to" bo polskim piłkarzem nie jesteś więc pokaż jakiś poziom pomimo tego że ci nie zapłacą za to, im to w sumie nie wiem za co płacą"

Naprawdę jesteś fajna - weź chodź bliżej, bliżej ! Naprawdę jesteś fajna - weź zejdź niżej, niżej !

Dołączona grafika

LegionS

Prawdziwy mężczyzna sika tylko do zlewu...

• Grajek
  • PipPipPipPipPip
  • 205 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądTop Secret
Jakby nie patrzeć, wczoraj rozegrali całkiem dobry mecz.
Mimo, że przegrali, to parę ładnych akcji mieli. Bez Błaszczykowskiego to by to już w ogóle dno było.

maslak

Sierotka Marysia

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 185 postów
jakby nie było błaszczykowskiego to znalazł by się ktoś inny
a najlepiej według mnie grał boenish

ShranZ

Grajkowy Maniak

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 603 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądWyszków / Marki
Kurde ... Wylaczylem drugi telefon a na niego dzownią z powołaniem do Reprezatacji :D tak to bysmy wygrali bym strzelil ze 2 :D

A tak szczerze mówiąc muszą zacząc grac w zagranicznym klubach i zacząc grac szybciej np. z kontry jak to zrobili z Bulgarią co Lewandowski strzelil na Konwiktorskiej piękną bramke takich kontratakow powinno byc znacznie wiecej w takim tempie.. szybciej musza grac!!!

DrAgo

Smoku aKa szczelec wyborowy.

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 457 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądDębica
nazwa tematu jest dość śmieszna :LOL: :LOL: :LOL: ja polskiego futbollu nie oglądam, polskim zawodnikom talentu nie brakuje,acz kolwiek sama gra stanowi nie lada wyzwanie bo polakom brakuje pomysłu na grę, niby są na tym boisku i niby biegają ale tak jakoś bez celu ;x
Dołączona grafika
Lifes is brutal and full of zasadzkas !

ShranZ

Grajkowy Maniak

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 603 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądWyszków / Marki
bez kitu.... :LOL:

Rybak

Bywalec

• Grajek
  • PipPipPip
  • 45 postów
  • SkądOkolice Lublina
ja wam powiem tak Lato był dobrym piłkarzem, na prezesa PZPN się kompletnie nie nadaje! W ogolę u nas problem to PZPN przecież kiedyś Łukasz Podolski się starał, sam chciał dla Polski grac! Wtedy nasz kochany PZPN powiedział ze nie potrzebują skrzydłowych co już pozostawię bez komentarza...
Co do aktualnej piłki. Hm tak szczerze to wole oglądać ligę niż reprezentacje czy tez ekstraklasę... bo od tego już mój miejscowy klub Granit Bychawa co jest w okręgówce po mojemu więcej grają niż nasza kochana szkapa. :LOL: Jak trener po przegranym meczu mówi ze to nie sprawiedliwe bo mieliśmy więcej akcji to mnie normalnie krew zalewa to tak samo jak pójść sie nabzdryngolić a wrócić po 1 piwie bo sie niema wiecej kasy w kieszeni, tak samo nasza reprezentacja mówi wiele, działa mało co z tego ze mają 20 akcji pod bramka jak nie umieją celnie strzelić, sorry ale z 11m nie trafic w taka bramke trzeba mieć zeza lub zwalistą tremę, ale zaraz przecież mamy doświadczonych zawodników ciekawe z której strony to widać...
Smolarek pogral pare minut w Barcelonie dostal czerwoną kartkę i co to ma byc to doświadczenie ??? no fakt w reprezentacji do kartek ma szczęście sobolewski więc pytanie mamy doświadczenie w grze czy doświadczenie do schodzenia z murawy boiska bo ja sie zaczynam gubić.

ostatnio nawet w wiadomościach piszą o cierpliwosci hm a co ma kibic powiedzieć ?? skoro się nie wykorzystuje sytuacje sam na sam no to sorry...
Chodzą pogłoski, że jestem Boski ^^

NiePłaczMiTu

Lamka

• Grajek
  • Pip
  • 5 postów
  • Gadu-Gadu:
Moim zdaniem trzeba Smude wypierdzielić :) jak można najlepszego bramkarza z kadry wywalić ? On coś ma nie poukładanego w głowie.

rog!er machete

Bywalec

• Grajek
  • PipPipPip
  • 74 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądSwarzędz k. Poznania
WSZYSTKIM CO DO JOTY OGOLIĆ TĘPĄ MACZETĄ JAJA I ROWY, OBRZEZAĆ NA ŻYWCA BEZ NARKOZY BĄDŹ TEŻ ZNIECZULEŃ I WRZUCIĆ DO BECZEK Z OCTEM...

a tak nawiasem: wyjebać ich i naturalizować zagranicznych i 3mać tak długo jak się da, choćbyśmy mieli wprowadzić niewolnictwo...
Dołączona grafika

Impossible

Mistrz Ciętej Riposty

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 438 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkypeMój stan
  • SkądBędzin
Smuda? Porażka. Leo jakoś umiał ich zmotywować...
Dołączona grafika

Belmondo

Lamka

• Grajek
  • Pip
  • 5 postów
Pomyślimy jak wyjdą z grupy po Euro :)

^Ganja

Bywalec

• Grajek
  • PipPipPip
  • 90 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądMława
Moim zdaniem teraz polska reprezentacja nie nadaje się do grania w piłkę nożną.

Kiedyś jak grali zawodnicy Smolarek i nie tylko to jeszcze uszła gra, a teraz to już koniec. Nawet z najsłabszą drużyno wygrywają po 1:0... Więc widać nawet po wyniku jak oni grają...
Masz problem napisz na PW (Prywatną wiadomość)- ^Ganja lub na gadu-gadu : 5376479 ( Proszę bez spamu )

CiapeR

WKS

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 155 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkypeMój stan
  • SkądBystrzyca Kłodzka
Jedno Słowo "WSTYD!!"

Dołączona grafika

arq

Za Hip-Hop Żyje I Za Hip-Hop Skonam

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 504 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądKraków
Polacy mistrzem euro!
Nie ruszysz sie to zginiesz,
Ruszysz sie i tak Cie zabije.

Dołączona grafika

KillerBe

Bywalec

• Grajek
  • PipPipPip
  • 45 postów
Gdyby nie Lewy, Piszczek, Błaszczyk, Jeleń, Szczęsny, Obraniak i Boeanisch to nie wiem czy w rankingu FIFA nie bylibyśmy 100!

{White}

Bywalec

• Admin Diablo
  • PipPipPip
  • 62 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkypeMój stan
Dla mnie polacy powini dojsc przynajmniej do cwiercfinalu w tym roku na Euro