Mentalność to już odrębna rzecz, ale nie powiem że nie bo z nią też mamy problem.

Grajkownia wita!
| Witaj na Grajkownia.com - najlepsze serwery cs 1.6 Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:
|
Guest Message by DevFuse
Napisano 19:19:28 - 08.09.2010
~kubus, w meczach ligowych można oglądnąć dobry futbol? Przestań. Jeżeli chodzi o reprezentacją, to widać postęp w grze. Z Australią Polacy na prawdę rozegrali zajebiste spotkanie, no ale cóż nigdy nikt nie pamięta stylu, lecz wynik.
Jego kariera dobiegła końca. Nie gra już w CSa, a raz na rok wchodzi na forum.
Napisano 19:49:20 - 08.09.2010
Pozwolicie że zacytuję mojego polonistę : " No kolego nie zaczynaj zdania od "no to" bo polskim piłkarzem nie jesteś więc pokaż jakiś poziom pomimo tego że ci nie zapłacą za to, im to w sumie nie wiem za co płacą"
Naprawdę jesteś fajna - weź chodź bliżej, bliżej ! Naprawdę jesteś fajna - weź zejdź niżej, niżej !

Napisano 20:20:46 - 08.09.2010
Kurde ... Wylaczylem drugi telefon a na niego dzownią z powołaniem do Reprezatacji
tak to bysmy wygrali bym strzelil ze 2 
A tak szczerze mówiąc muszą zacząc grac w zagranicznym klubach i zacząc grac szybciej np. z kontry jak to zrobili z Bulgarią co Lewandowski strzelil na Konwiktorskiej piękną bramke takich kontratakow powinno byc znacznie wiecej w takim tempie.. szybciej musza grac!!!
A tak szczerze mówiąc muszą zacząc grac w zagranicznym klubach i zacząc grac szybciej np. z kontry jak to zrobili z Bulgarią co Lewandowski strzelil na Konwiktorskiej piękną bramke takich kontratakow powinno byc znacznie wiecej w takim tempie.. szybciej musza grac!!!
Napisano 20:24:53 - 08.09.2010
nazwa tematu jest dość śmieszna
ja polskiego futbollu nie oglądam, polskim zawodnikom talentu nie brakuje,acz kolwiek sama gra stanowi nie lada wyzwanie bo polakom brakuje pomysłu na grę, niby są na tym boisku i niby biegają ale tak jakoś bez celu ;x

Lifes is brutal and full of zasadzkas !
Napisano 21:01:32 - 08.09.2010
ja wam powiem tak Lato był dobrym piłkarzem, na prezesa PZPN się kompletnie nie nadaje! W ogolę u nas problem to PZPN przecież kiedyś Łukasz Podolski się starał, sam chciał dla Polski grac! Wtedy nasz kochany PZPN powiedział ze nie potrzebują skrzydłowych co już pozostawię bez komentarza...
Co do aktualnej piłki. Hm tak szczerze to wole oglądać ligę niż reprezentacje czy tez ekstraklasę... bo od tego już mój miejscowy klub Granit Bychawa co jest w okręgówce po mojemu więcej grają niż nasza kochana szkapa.
Jak trener po przegranym meczu mówi ze to nie sprawiedliwe bo mieliśmy więcej akcji to mnie normalnie krew zalewa to tak samo jak pójść sie nabzdryngolić a wrócić po 1 piwie bo sie niema wiecej kasy w kieszeni, tak samo nasza reprezentacja mówi wiele, działa mało co z tego ze mają 20 akcji pod bramka jak nie umieją celnie strzelić, sorry ale z 11m nie trafic w taka bramke trzeba mieć zeza lub zwalistą tremę, ale zaraz przecież mamy doświadczonych zawodników ciekawe z której strony to widać...
Smolarek pogral pare minut w Barcelonie dostal czerwoną kartkę i co to ma byc to doświadczenie ??? no fakt w reprezentacji do kartek ma szczęście sobolewski więc pytanie mamy doświadczenie w grze czy doświadczenie do schodzenia z murawy boiska bo ja sie zaczynam gubić.
ostatnio nawet w wiadomościach piszą o cierpliwosci hm a co ma kibic powiedzieć ?? skoro się nie wykorzystuje sytuacje sam na sam no to sorry...
Co do aktualnej piłki. Hm tak szczerze to wole oglądać ligę niż reprezentacje czy tez ekstraklasę... bo od tego już mój miejscowy klub Granit Bychawa co jest w okręgówce po mojemu więcej grają niż nasza kochana szkapa.
Smolarek pogral pare minut w Barcelonie dostal czerwoną kartkę i co to ma byc to doświadczenie ??? no fakt w reprezentacji do kartek ma szczęście sobolewski więc pytanie mamy doświadczenie w grze czy doświadczenie do schodzenia z murawy boiska bo ja sie zaczynam gubić.
ostatnio nawet w wiadomościach piszą o cierpliwosci hm a co ma kibic powiedzieć ?? skoro się nie wykorzystuje sytuacje sam na sam no to sorry...
Chodzą pogłoski, że jestem Boski ^^
Napisano 22:48:18 - 06.07.2011
WSZYSTKIM CO DO JOTY OGOLIĆ TĘPĄ MACZETĄ JAJA I ROWY, OBRZEZAĆ NA ŻYWCA BEZ NARKOZY BĄDŹ TEŻ ZNIECZULEŃ I WRZUCIĆ DO BECZEK Z OCTEM...
a tak nawiasem: wyjebać ich i naturalizować zagranicznych i 3mać tak długo jak się da, choćbyśmy mieli wprowadzić niewolnictwo...
a tak nawiasem: wyjebać ich i naturalizować zagranicznych i 3mać tak długo jak się da, choćbyśmy mieli wprowadzić niewolnictwo...
Napisano 12:46:18 - 24.08.2011
Moim zdaniem teraz polska reprezentacja nie nadaje się do grania w piłkę nożną.
Kiedyś jak grali zawodnicy Smolarek i nie tylko to jeszcze uszła gra, a teraz to już koniec. Nawet z najsłabszą drużyno wygrywają po 1:0... Więc widać nawet po wyniku jak oni grają...
Kiedyś jak grali zawodnicy Smolarek i nie tylko to jeszcze uszła gra, a teraz to już koniec. Nawet z najsłabszą drużyno wygrywają po 1:0... Więc widać nawet po wyniku jak oni grają...
Masz problem napisz na PW (Prywatną wiadomość)- ^Ganja lub na gadu-gadu : 5376479 ( Proszę bez spamu )