Skocz do zawartości

Nazwa serwera cs IP Status Sloty Host Połącz
Serwer CS 1.6 FFA 193.33.177.19:27076 Serwer CS 1.6 Non Steam FFA 26 Pukawka Serwer CS 1.6 FFA
Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD 31.186.83.163:27226 Serwer CS 1.6 Non Steam ZOMBIE MOD 26 Pukawka Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD
Serwer CS 1.6 DIABLO MOD 193.33.177.12:27121 Serwer CS 1.6 Non Steam DIABLO MOD 23 Pukawka Serwer CS 1.6 DIABLO MOD
Serwer CS 1.6 GUNGAME 193.33.177.34:27081 Serwer CS 1.6 Non Steam GUNGAME 18 Pukawka Serwer CS 1.6 GUNGAME
Dołączona grafika

Grajkownia wita!

Witaj na Grajkownia.com - najlepsze serwery cs 1.6

Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:
  • Istniejemy ponad 3 lata. Mamy swoje tradycje oraz ugruntowaną pozycję, dzięki czemu masz pewność, że każda minuta, która poświecisz na Grajkowni nie zostanie zmarnowana 'upadkiem' sieci.
  • Posiadamy klimatyczne serwery cs 1.6, bazę ponad 1200 pluginów, modów i poradników do których otrzymasz pełny dostęp po rejestracji.
  • Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!)
Jeśli to Cię nie przekonuje to zapoznaj się z opiniami innych użytkowników Grajkowni, które znajdziesz w TYM dziale.
Guest Message by DevFuse

[Poradnik] Jak grać "Zwiadowcą"?

- - - - -

• Nie możesz odpowiedzieć
8 odpowiedzi w tym temacie

zielonyyyyyy

Mistrz Ciętej Riposty

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 461 postów
Wstęp:

Zwiadowca: dostaje 100% biegu, 15% niewidzialności, scouta, pistolet (zależy od drużyny) i 1 rakietę.

Jak rozwijać zwiadowce ?

Na początku polecam dodać pkt do siły (aż uzyskamy 220 HP) potem 30 wytrzymałość, a dalej można 10wytrz , 10 HP lub po prostu 'wymaxować' HP do 100 i dalej wytrzymałość.

Jak grać zwiadowcą ?

Tutaj jest jeden najlepszy sposób, na przykład: mapa de_dust2, jesteśmy w CT. Idziemy na "A' czekamy na bsie, aż TT wyjdą galą lub długą, idzie jeden TT, strzelamy do niego z daleka ze scouta, wiadomo, że małe szanse że go zabijemy, ale zjedziemy mu trochę HP, gdy jest już blisko wylatujemy z pistoletem i strzelamy do niego. 50% szansy że go zabijemy.

Jakie są najlepsze przedmioty dla zwiadowcy?

Tajemnica generała - Rzucamy tam gdzie idą przeciwnicy, trzeba wiedzieć gdzie chodzą.
Podręcznik szpiega - Wygląd przeciwnika + 1/losowo na HE.
Awp Sniper - Jeśli umiemy strzelać ze scouta, to co to za problem z AWP?
Ubranie medyka/weteran/rekrut - Dodają GP, gdy trafimy np ubranie medyka, resetujemy statystyki i dajemy wszystko w wytrzymałość.

Kogo najłatwiej zabić, a przed kim uciekać ?

* Łatwo zabić

Saper - Co mu po tym 100 HP jak większość maxuje w inta (uważajcie na miny!)

* Przed kim uciekać?

Rambo - Jak wiadomo silny wytrzymały, malutkie szanse z naszym scoutem.
Desantowiec - To co rambo.
Wsparcie ogniowe - Silni, wytrzymali + rakiety.
Rusher - Szybki, małe szanse z jego shotgunem.

UWAGI OGÓLNE:

Pamiętajcie zbieramy kasę na super doświadczenie ;)

Copyright @ Grajkownia.com

Użytkownik ~Karol^Ak47 edytował ten post 14:05:18 - 19.07.2010

Dołączona grafika
Fuck Yea
Zielony..
Dołączona grafika
Dołączona grafika

'kAraM

Bywalec

• Grajek
  • PipPipPip
  • 51 postów
wszystko ładnie estetycznie , da się rozczytać , +

miedziu

angel of death

• H@ serwera CS
  • Others: Admin GunGame
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 954 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądPrzytkowice ( wadowice, kraków)
No fajne , ale jak tak dalej pójdzie, to zielony nie będzie miał już klas do opisywania :) zróbcie mu nowe klasy :D (żarcik... jest ich już sporo) łap plusa ale dopiero jutro bo skończył mi się limit, (dałem Ci za wczoraj) :)

Użytkownik miedziu edytował ten post 13:45:14 - 15.07.2010

zielonyyyyyy

Mistrz Ciętej Riposty

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 461 postów
Emm jak wejdzie mod to chciałbym zrobić małą zmiane, bo popełniłem ogronmy błąd zwiadowca dostaje jeszce 1 rakietę!
Dołączona grafika
Fuck Yea
Zielony..
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Aik

Jego Wysokość przez Wielkość

• Super Grajek
  • 2801 postów
  • SkądSosnowiec
Poprawiłem.

hshshshs

Hardkor

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPip
  • 312 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądOświęcim
Dobre zasłużony + dla Ciebie :)

"...Przed kim uciekać?..." :D
Dołączona grafika

ChAnGe

Jestem przystojny

• Admin GunGame
  • Others: Admin Diablo
  • 1327 postów
  • Gadu-Gadu:
zielony masz plusa za ten proadnik ale moja rada taka mała skomrna ... WYJEDZ gDZIES NA WAKACJE I ODPOCZNIJ OD CS'a xD:)
pozdrawiam :)

zielonyyyyyy

Mistrz Ciętej Riposty

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 461 postów
hah jade na wakacje ale dopiero w sierpniu :)
Dołączona grafika
Fuck Yea
Zielony..
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Gugu

Bywalec

• Grajek
  • PipPipPip
  • 46 postów
Zielony takie pytanie ode mnie, każdą klasą do której napisałeś poradnik grałeś i wbiłeś jakiś bardziej okazały lvl? Testowałeś różne drogi rozwoju? Bo nie problem jest rypnąć poradnik od tak, żeby tylko plusów nałapać. Nic do Ciebie nie mam ale moim skromnym zdaniem poradnik powinien być dla nowych, nie dla tych którzy je piszą aby + zdobyć.
Dołączona grafika