Skocz do zawartości

Nazwa serwera cs IP Status Sloty Host Połącz
Serwer CS 1.6 FFA 193.33.177.19:27076 Serwer CS 1.6 Non Steam FFA 26 Pukawka Serwer CS 1.6 FFA
Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD 31.186.83.163:27226 Serwer CS 1.6 Non Steam ZOMBIE MOD 26 Pukawka Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD
Serwer CS 1.6 DIABLO MOD 193.33.177.12:27121 Serwer CS 1.6 Non Steam DIABLO MOD 23 Pukawka Serwer CS 1.6 DIABLO MOD
Serwer CS 1.6 GUNGAME 193.33.177.34:27081 Serwer CS 1.6 Non Steam GUNGAME 18 Pukawka Serwer CS 1.6 GUNGAME
Dołączona grafika

Grajkownia wita!

Witaj na Grajkownia.com - najlepsze serwery cs 1.6

Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:
  • Istniejemy ponad 3 lata. Mamy swoje tradycje oraz ugruntowaną pozycję, dzięki czemu masz pewność, że każda minuta, która poświecisz na Grajkowni nie zostanie zmarnowana 'upadkiem' sieci.
  • Posiadamy klimatyczne serwery cs 1.6, bazę ponad 1200 pluginów, modów i poradników do których otrzymasz pełny dostęp po rejestracji.
  • Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!)
Jeśli to Cię nie przekonuje to zapoznaj się z opiniami innych użytkowników Grajkowni, które znajdziesz w TYM dziale.
Guest Message by DevFuse

Banner.amxx - Własny banner przy łączeniu się na serwer.

- - - - -

• Nie możesz odpowiedzieć
10 odpowiedzi w tym temacie

Ewcia

TurboGrajkoMan

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 591 postów
Dołączona grafika

Plugin umożliwiający możliwość zmienienia banneru łączenia na serwer.
Banner powinien być w formacie *.tga o rozmiarach: 340x56.
Banner ma mieć nazwę: banner.tga
Ostrzeżenie. Ten plugin modyfikuje pliki klienta. Korzystanie z tego pluginu na serwerze, oznacza że zdajesz sobie sprawę z konsekwencji.

Dołączona grafika

Cytat

amx_banner 1 || 1 włączony, 0 wyłączony.

Dołączona grafika

1. Plik banner.amxx do addons\amxmodx\plugins.
2. Plik banner.sma do addons\amxmodx\scripting.
3. Plik banner.ini do addons\amxmodx\configs.
4. banner.tga wrzuć do folderu \gfx.
5. Otwórz plugins.ini (addons\amxmodx\configs[) i dopisz na końcu: banner.amxx.
6. Zmień mapę lub zrestartuj serwer.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

amxx.pl

Załączone pliki

Użytkownik ~Karol^Ak47 edytował ten post 09:11:34 - 27.06.2010

Mimo tylu skrzyżowań na mej drodze, nie tracę uśmiechu na twarzy, optymistycznego poglądu na świat...bo nigdy nie wiesz czy los jutro nie przyjdzie do Ciebie z miłą niespodzianką... ; )

kawasaki

Lamka

• Grajek
  • Pip
  • 5 postów
Nom a jak zrobić ten swój własny baner? Bo ja nie wiem, xd jest powiedziane ze ma byc w .tga i w rozdzielczosci takiej i takiej, a jak go zrobic?:D jakis program cos? HELP:D
Fajny plugin:D

pAC

Mam 15 lat i myślę żem "Bóg"

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 890 postów
  • SkądŻagań/AMXX

Cytat

Banner powinien być w formacie *.tga o rozmiarach: 340x56.

Tak robisz swój o rozszerzeniu tga. i wrzucasz do folderu gfx.
Wykonuję płatne zlecenia(Pluginy, modyfikacje) , więcej info pod steam Aldrex459Jeżeli zaczynasz przygodę z League of Legends zarejestruj się!
http://signup.league...d99412612856779</p>

kawasaki

Lamka

• Grajek
  • Pip
  • 5 postów
Dobrze panie adminie juz to zrozumialem czytajac pierwszy raz opis pluginu. Ale ja swoje pytanie zlozylem mowiac JAK? :D Jak zrobic taki swoj banner, nie jak dodac tylko jak go zrobic, chcialbym zeby bylo bialo-zielono jakby przejechal czolg tylko ze zielono-biale i napis poskosie Cs-MojeFragi[FFA+BF2] Jak to zrobic? Bo w paincie to moge zrobic tylko jak zeby bylo w tga i o takiej rozdzielczosci jak podana jest??

pAC

• Grajek
  • 890 postów
  • SkądŻagań/AMXX
masz od tego photoshop'a i gimpa :)
Wykonuję płatne zlecenia(Pluginy, modyfikacje) , więcej info pod steam Aldrex459Jeżeli zaczynasz przygodę z League of Legends zarejestruj się!

kawasaki

Lamka

• Grajek
  • Pip
  • 5 postów
Co to ten caly gimp?:D

Aik

Jego Wysokość przez Wielkość

• Super Grajek
  • 2801 postów
  • SkądSosnowiec
Byle jaki program graficzny i w nim rysujesz. Gimp jest jednym z nich.

kawasaki

Lamka

• Grajek
  • Pip
  • 5 postów
A nie mógł by ktoryś z panów zrobić mi takiego banneru, ja sciagnąłem męczyłem sie ale nie umiem takiego ladnego i fajnego zrobić.
Może sie wam uda, na banerze chciałbym żeby było napisane na samym srodku: xxxx
a jak wy to widzicie i jak chcecie to zrobicie, bede bardzo wdzieczny!

//takie sprawy to sobie ustal na pw jak już ktoś się zgłosi

tylko tutaj jest zakaz reklamowania, na pw wam podam co by mialo być napisane, bym był BARDZO WDZIECZNY! bo tam zamiast xxx powinien być adres forum...

Sparx007

Lamka

• Grajek
  • Pip
  • 1 postów
zrobilem tak jak w opisie ale co sjest nie tak :/
banner.tga wrzucilem do /gfx reszte pozmienialem jak bylo napisane....
wchodze na server i wyrzuca blad:
FATAL ERROR:
LoadTGA: Only type 2 and 10 targa RGB images supported.

udalo mi sie ustalic co powoduje ten blad i jest nim oby banner.tga z innych serverow dziala.
Nie kumam co jest nie tak :/

pAC

• Grajek
  • 890 postów
  • SkądŻagań/AMXX
załóż nowy temat

miedziu

angel of death

• H@ serwera CS
  • Others: Admin GunGame
  • 949 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądPrzytkowice ( wadowice, kraków)
Załóż temat w tym dziale, tylko wybierz czy chcesz płatne czy bezpłatne :):
http://www.grajkowni...ownia-grafikow/
Grafików jest trochę, a osób co zna podstawy jeszcze więcej :)