Skocz do zawartości

Nazwa serwera cs IP Status Sloty Host Połącz
Serwer CS 1.6 FFA 193.33.177.19:27076 Serwer CS 1.6 Non Steam FFA 26 Pukawka Serwer CS 1.6 FFA
Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD 31.186.83.163:27226 Serwer CS 1.6 Non Steam ZOMBIE MOD 26 Pukawka Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD
Serwer CS 1.6 DIABLO MOD 193.33.177.12:27121 Serwer CS 1.6 Non Steam DIABLO MOD 23 Pukawka Serwer CS 1.6 DIABLO MOD
Serwer CS 1.6 GUNGAME 193.33.177.34:27081 Serwer CS 1.6 Non Steam GUNGAME 18 Pukawka Serwer CS 1.6 GUNGAME
Dołączona grafika

Grajkownia wita!

Witaj na Grajkownia.com - najlepsze serwery cs 1.6

Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:
  • Istniejemy ponad 3 lata. Mamy swoje tradycje oraz ugruntowaną pozycję, dzięki czemu masz pewność, że każda minuta, która poświecisz na Grajkowni nie zostanie zmarnowana 'upadkiem' sieci.
  • Posiadamy klimatyczne serwery cs 1.6, bazę ponad 1200 pluginów, modów i poradników do których otrzymasz pełny dostęp po rejestracji.
  • Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!)
Jeśli to Cię nie przekonuje to zapoznaj się z opiniami innych użytkowników Grajkowni, które znajdziesz w TYM dziale.
Guest Message by DevFuse

Vip_ultimate.amxx - Zostań VIPem.

- - - - -

• Nie możesz odpowiedzieć
12 odpowiedzi w tym temacie

Pabi

Sierotka Marysia

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 176 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądGrodzisk Mazowiecki
Dołączona grafika

Jest to nowa wersja znanego pluginu VIP. Poprawki jakie zostały wniesione:

• Zostało dodanych kilka ciekawych dźwięków.
  • Reklamy w HUD. Możemy łatwo ustawić sobie czas wyświetlania wszystkich reklam i po jakim czasie mają zniknąć.
  • Zostało dodane więcej amunicji. VIP ma mieć jakieś udogodnienia i przywileje. Magazynki zostały zwiększone o 30 naboi, niż jest normalnie.
  • Zostało naprawione menu. Można sobie je dowolnie zmodyfikować. Wyświetla się co rundę i VIP może wybrać z pośród 4 opcji tylko jedną.
  • Została dodana opcja, która ma na celu informować graczy, gdy VIP wchodzi na serwer i wychodzi z niego. Jest również dodany dźwięk, który słyszą wszyscy gracze, kiedy VIP pojawia się na serwerze.

Dołączona grafika

Cytat

vip_ilość_kasy_za_obrażenia "3" - ilość pieniędzy za zadanie obrażenia (standardowo: 3).
vip_ilość_kasy_za_zabicie "200" - ilość pieniędzy za zwykłe zabicie (standardowo: 200).
vip_ilość_kasy_za_hs "500" - ilość pieniędzy za zabicie strzałem w głowę (standardowo: 500.
vip_ilość_hp_za_zabicie "15" - ilość życia za zwykłe zabicie (standardowo: 15).
vip_ilość_hp_za_hs "30" - ilość życia za zabicie strzałem w głowę (standardowo: 30).
vip_max_hp "100" - Maksymalna ilość życia (standardowo: 100).
vip_awp "1" - AWP tylko dla VIP'ów | 1 - tylko dla VIP'ów / 0 - dla każdego (standardowo: 1).
vip_kontakt_info "Twoja wiadomość" - Wiadomość wyświetlająca się w /vips.

Dołączona grafika

Cytat

Jak dać komuś VIP'a? A więc, tekst pogrubioną czcionką wklejamy do user.ini i modyfikujemy:
b - Flaga rezerwująca slota na serwerze.
i- Flaga umożliwiająca pisanie na AdminChat.
t - Flaga dostępu do przywilejów VIP'a.

"STEAMID" "" "bit" "ca" - VIP na SteamID.
"ip" "" "bit" "de" - VIP na IP.
"nick" "hasło" "bit" "a" - Vip na nick i hasło.

Dołączona grafika

cstrike
fun
hamsandwich
colorchat

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

amxx.pl

Załączone pliki

Użytkownik ~Karol^Ak47 edytował ten post 15:07:05 - 28.06.2010

Grajku, pomogłem Ci? Jeśli tak to daj: Dołączona grafika

Kontakt:
GaduGadu: 6167126
LoginSteam: pabis123

heros225

Lamka

• Grajek
  • Pip
  • 1 postów
  • Gadu-Gadu:
A ja mam problem wszystko zrobiłem dobrze i niby vip jest na serwerze ale nie dostaje primary weapon i secondary (dostaje kamizelke i granaty) coś źle zrobiłem?? prosze o pomoc ;/

Nie wyświetla mi sie menu z wyborem broni tylko poprostu dostaje granaty armor i nic wiecej ;/

Użytkownik heros225 edytował ten post 09:01:04 - 16.10.2011

grubymika1

Lamka

• Grajek
  • Pip
  • 1 postów
<p>Witam.</p>
<p>Ja terz mam taki sam problem ale jak wchodze na serwa gram z graczami to wszystkim wyskakuje  takie coś :</p>
<div> </div>
<div>Grubasekk!! overflowed</div>
<div>Reliable channel overflow</div>
<div> </div>
<div>prosze o pomoc co mam zmieniić</div>
<div> </div>

pAC

Mam 15 lat i myślę żem "Bóg"

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 890 postów
  • SkądŻagań/AMXX
załóż nowy temat pomożemy!
Wykonuję płatne zlecenia(Pluginy, modyfikacje) , więcej info pod steam Aldrex459Jeżeli zaczynasz przygodę z League of Legends zarejestruj się!
http://signup.league...d99412612856779</p>

konkretny

Lamka

• Grajek
  • Pip
  • 10 postów
A czy jest możliwość edycji zestawu wyboru??

pAC

• Grajek
  • 890 postów
  • SkądŻagań/AMXX
tak w sma
Wykonuję płatne zlecenia(Pluginy, modyfikacje) , więcej info pod steam Aldrex459Jeżeli zaczynasz przygodę z League of Legends zarejestruj się!

VHeros22525

Lamka

• Grajek
  • Pip
  • 3 postów
a ja mam problem : mianowicie plugin wgrany wszystko ok, jednak nie mogę dodać Vipa, a próbowałem na wiele sposobów. Wchodze na serwer powinien być vip a gdy wpisuje /vips pisze Aktualnie brak vipów ;/// i nie mam vipa
Pomocy

Edit:
Juz dziala ale nie wyswietla mi sie menu wyboru broni i wywala z serwera z napisem : Reliable Channel Overloved
POMOCY !!

Użytkownik VHeros22525 edytował ten post 10:35:41 - 27.12.2011

Blade

Pan Poseł

• Globalny Moderator
  • 2419 postów
  • SkądStarogard Gdański
Sprawdź czy dałeś sobie wszystkie flagi. Bo nie wiem która jest odpowiedzialna za ten plugin, ale na pewno któraś z przedziału "mnopqrstu"

VHeros22525

Lamka

• Grajek
  • Pip
  • 3 postów
dałem tak
"ip" "" "bit" "de" - VIP na IP
czyli flagi są bit tak jak kazał autor tematu zrobić ;/

EDIT:
Jeszcze jedno pytanko , czy mogło to być spowodowane tym że nie mam któregoś wymaganego modułu ? wszystkie moduły były w paczce czy nie ?

Użytkownik VHeros22525 edytował ten post 10:55:41 - 27.12.2011

Blade

Pan Poseł

• Globalny Moderator
  • 2419 postów
  • SkądStarogard Gdański
W paczce był tylko colorchat, a resztę musisz sprawdzić czy masz na serwerze i czy są włączone

VHeros22525

Lamka

• Grajek
  • Pip
  • 3 postów
Dzięki juz nie wyrzuca z serwera ;)
Jednak nadal nie pojawia się menu z broniami ;]
czy to może być dlatego że jestem sam na serwerze? czy może coś jeszcze muszę zrobić? Pozdrawiam

EDIT:
Próbowałem grać z kolegą i nadal nic
Nie wychodzi mi menu z wyborem broni

Użytkownik VHeros22525 edytował ten post 13:10:09 - 27.12.2011

Blade

Pan Poseł

• Globalny Moderator
  • 2419 postów
  • SkądStarogard Gdański
Plik amxx do plugins, w plugins.ini dopisać nazwę pluginu, do amxx.cfg dopisać cvary, dać sobie flagę "t" odpowiedzialną za działanie Vip'a i ogółem to menu wyświetla się chyba jakoś od 2 może 3 rundy jak już kogoś zabijesz, różne są pluginy, ale raczej żaden nie daje od razu w pierwszej rundzie, a przynajmniej nie spotkałem się jeszcze z takim.

pAC

• Grajek
  • 890 postów
  • SkądŻagań/AMXX
ADMIN_LEVEL_H - to jest flaga "t"