Skocz do zawartości

Nazwa serwera cs IP Status Sloty Host Połącz
Serwer CS 1.6 FFA 193.33.177.19:27076 Serwer CS 1.6 Non Steam FFA 26 Pukawka Serwer CS 1.6 FFA
Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD 31.186.83.163:27226 Serwer CS 1.6 Non Steam ZOMBIE MOD 26 Pukawka Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD
Serwer CS 1.6 DIABLO MOD 193.33.177.12:27121 Serwer CS 1.6 Non Steam DIABLO MOD 23 Pukawka Serwer CS 1.6 DIABLO MOD
Serwer CS 1.6 GUNGAME 193.33.177.34:27081 Serwer CS 1.6 Non Steam GUNGAME 18 Pukawka Serwer CS 1.6 GUNGAME
Dołączona grafika

Grajkownia wita!

Witaj na Grajkownia.com - najlepsze serwery cs 1.6

Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:
  • Istniejemy ponad 3 lata. Mamy swoje tradycje oraz ugruntowaną pozycję, dzięki czemu masz pewność, że każda minuta, która poświecisz na Grajkowni nie zostanie zmarnowana 'upadkiem' sieci.
  • Posiadamy klimatyczne serwery cs 1.6, bazę ponad 1200 pluginów, modów i poradników do których otrzymasz pełny dostęp po rejestracji.
  • Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!)
Jeśli to Cię nie przekonuje to zapoznaj się z opiniami innych użytkowników Grajkowni, które znajdziesz w TYM dziale.
Guest Message by DevFuse

Historia i opinia po raz drugi.

* * * * * 1 głosy

• Zamknięty Temat jest zamknięty
18 odpowiedzi w tym temacie

*(Seba)*

nWo

• Super Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1137 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądHarem Andrzeja

*
Popularny

- Cześć Seba!
- Cześć.
- Jak się zaczęła twoja historia z grajkownią?
- Naprawdę chcesz wiedzieć?
- Tak.
- Przecież to jest straszniejsze od japońskiego show!
- Przeboleje, postawisz mi ćwiartkę to obejrzę nawet twoje gameplaye.
- Dzięki za komplement. :|

No więc, pewnego razu nad rzeczką.. nie zaraz, to nie to.
Dawno, dawno temu, A.D. 2009, w zimę, zainstalowałem po raz kolejny grę Counter-Strike, wersja oryginalna of course.
Jako, że po powtórnej instalacji, nie miałem żadnych serwerów w zakładce "Ulubione", postanowiłem jakieś wyszukać, godzina była może 20:00.
Szuka, szuka... jest ponad 1000 serwerów, ukazało się moim oczom ****24 FFA - tak, cenzura jest specjalnie. :D
Wszedłem i od razu był pierwszy cziter, jechał na perfidnym aimie, admina oczywiście nie byyło, ale wcisnąłem tabulator i zgadnijcie kto grał tam... no?, no? Tak, macie racje, Veru. No, ale cziter mnie nie zraził, zresztą dostał bana, ja zaraz kończyłem, ale zapisałem serwer do favorites.

Na następny dzień, cs, serwer i jedziemy, znowu był Veru :D Pograliśmy trochę, zarejestrowaliśmy się na forum. Ja za pomocą pewnego członka adminostwa z ****** napisałem podanie, pare dni temu, Verunos również złożył podanie. Wchodzę na następny dzień na forum, już jakieś PW, ciekawe od kogo? Teraz wytężcie mózgi...
Zaczyna się na h a kończy na aerde. Tak jest, haerde :D Był wtedy h@ tego jakże po.. walonego forum. Napisał, że przydadzą mu się tacy ludzie jak ja - sens został zachowany. No nic, grałem dalej, aż w końcu poznałem np. jawora.

FFA podupadało, ale PIERWSZY SERWER GRAJKOWNI trzymał się dzielnie. Veru przeskoczył na grajkownie i mnie zaprosił. Chciałem zobaczyć co on tam widzi. Wszedłem. Grało z 12 osób? W tym ja, Veru i Karolina. Pograłem pare dni, miałem dobre stosunki ze wszystkimi i mnie polubili, poza tym przypomniałem sobie te słowa... no i napisałem podanie! Oczywiście full wyjebka, wszyscy na tak, a co. Tylko trzeba było wpłacić składkę na konto pomidorka i już miałem admina(Wcześniej, jak grałem na tym żałosnym FFA, proponował mi na TP/FFA - tak wtedy się nazywało, admina za darmo, oczywiście ofertę przyjąłem, ale tam może raz wszedłem... żałuj, seba, żałuj). Veru, już miał tam admina oczywiście. No grałem chyba z miesiąc... no i stało się co się stało, a grajkowni wyszło to na dobre. Haerde podziękował za pomoc i odszedł... i założył stronę serwera.

Dużo ludzi poszło razem za grajkownią i chwała :P Pierwsza strona, no wiecie, taka standardowa, bez żadnych bajerów. Nowych użytkowników widziałem codziennie. Serwer się rozrastał, aż w końcu hrd sam nie wiedział co robić i ciągle ten serwer zmieniał, bo chciał dla nas jak najlepiej. To tp, ffa, ffa/tp, Bf2, steam, ns, aż w końcu zostawił, BF2 ns. Już się cieszyliśmy, że nie będzie dużo zmian, a tu zmiana ip, no ja pierdole.. :[ Ale nic, gracze sie z tym pogodzili, chociaż przez jakieś 2 tygodnie grali sami admini i staaali gracze i nagle moim oczom ukazał się "TommY!", który ciągle pluł się o interp, nawet na deathrunie, ale przecież ten serwer jest dla zabawy, nie? My tylko się z niego śmiejemy, potem został adminem i tak jest do dziś.

Nastąpiła zmiana forum. Nasz serwer i forum się rozwija! Coraz więcej użytkowników. Zrobiliśmy drugi serwer, zgadnijcie jaki! Niegdyś prześwietny, teraz trochę gorzej. Tak, znowu dobry strzał. SERWER DEATHRUN. Za namową jawora, moją i Veru, został on założony. Jawor całe 50 zł poświęcił na ten cel, bo wtedy grajkownia nie miała z czego po prostu. Serwer był z nieistniejącego już game2play, serwer pożył może z tydzień? Potem game2play się rozpadło a kasy nie ma znów. No nic, ale deathrun musi być! Więc wybór padł na wilan. Of course, od początku miałem tam admina. Wpłaciłem później składkę. Serwer ten na początku był bez autobh i chwała mu za to! Później mała konfiguracja znów, mapy, dr manager i o zgrozo autobh, ale mi to zwisało ;) No więc, na dr, było coraz więcej ludzi, ciągle full! Było się trudniej dostać niż na BF2, a to wszystko w jakieś 5 dni? Ja i Veru zyskaliśmy sympatie graczy na tym serwerze, ah, zapomniałbym, wtedy można było ustawiać cvary i był amx_super, tja... to było coś! Zabawa była przednia. Wtedy ten serwer był baaardzo 4fun Przybywało jeszcze więcej użytkowników i adminów. Grajkownia rośnie w siłę!

- Jakbym to pisał wcześniej, to bym napisał więcej, a tak to piszę tyle co pamiętam.
- Nie trzeba było opierdalać się, tylko pisać.
- Myślisz, że mi się chciało?
- Tak, myślę, że Ci się chciało.
- To źle myślisz.
- Pij więcej, to będziesz bardzo dużo pamiętać…
- Dzięki za troskę -.-

- Ej, ty na koniec wakacji zrezygnowałeś z funkcji admina na DR, nie?
- Tak, ale napisałem podanie na admina na serwer BF2.
- To o tym opowiedz.
- No, okej.

Złożyłem podanie na admina na serwer BF2, który wtedy był bez włączonych odznak i chwała mu za to.
Oczywiście wszyscy się zgodzili. Więc zostawiłem serwer DR, bo mnie już nie kręcił i nie było z kim pograć dla zabawy. Po adminowałem może z miesiąc, zbanowałem parę osób, bo jak ja byłem, to cziterów nie było. Później tajemniczo zniknąłem, na czas nieokreślony.

- Jak na czas nieokreślony.
- No po prostu. Poszedłem bez słowa.
- No tak, ale znowu jesteś.
- Wróciłem w grudniu.
- To weź o tym opowiedz.
- Tylko, jeżeli zgadniesz, jak się witają papieże.
- Papież jest tylko jeden, ha!
- Wiedziałem, że to zły pomysł…

Odpaliłem przeglądarkę, wszedłem na forum, no i dużo się pozmieniało. Na początku takie What the fuck is wtf. Nie.. tu pomyliłem kwestię, więc jeszcze raz.

Odpaliłem przeglądarkę, wszedłem na forum, no i dużo się pozmieniało. Na początku takie What the fuck, dużo użyszkodników na forum. Pomyślałem sobie, dobrze zagrać rundkę w CS. Wszedłem na DR i kutwa, nikogo tu „nie znam”, ale zdziwił mnie opadnięty poziom tego serwera, dużo więcej dzieci na nim grało i praktycznie były teksty typu: „Ja mam więcej fpsów”, „Ja przeszedłem więcej razy niż ty”. Chociaż, czasem można było się pośmiać.

Niedługo później, napisałem, hardemu, że chętnie bym po adminował, ale nie mam kasy, a on mi na to, że się zrobi. No i miałem admina spowrotem. Chociaż po adminowałem chyba 2 miesiące, a później już nie grałem w cs, to i tak znowu wspomogłem serwer. Porzuciłem grę w CS, ponieważ przestał mnie, no nie wiem… rajcować?

- No okej, wtedy porzuciłeś grę, czy teraz już grasz?
- Nie i nie zamierzam.
- A czy będziesz zamier… Dobra, to już powiedziałeś. Widać, że byłeś praktycznie od początków Grajkowni.
- Tak można powiedzieć.
- Całkiem dużo tu opowiedziałeś, a jaka jest twoja opinia o Grajkowni?

Prężnie rozwijająca się sieć serwerów z 7 serwerami, świetnymi adminami i „Hall of Famerami :D” Ma już ponad 4000 rejestracji i codziennie przybywa dużo nowych użytkowników. Grajkownia, jako jedyna sieć serwerów, zabrała mi kawałek mojego życia i to nawet całkiem duży, więc życzę jej jak najlepiej. Warto dodać, że jak serwer Grajkowni miał już własne forum, to po zmianie ip grali praktycznie sami admini, wtedy byliśmy prawie jak rodzina, więc to najlepiej świadczy o dobrej atmosferze.

Chcę tu podziękować Verunosowi, głównie za wkurwianie :D
Haerdemu, Greenowi i Jaworowi(tobie, głównie za Deathruna, czyli 2/5 kawałka mojej gry na Grajkowni).
The jabroni beating, pie eating, trail blazing, eyebrow raising, the best in the present, future and past, and if you’ll don’t like me you can kiss the Seba’s ass!
Dołączona grafika

haerde

pan dokładny.

• VIP
  • 4196 postów
  • SkądNysa
Jezuu, aż się łezka w oku kręci ;). Jakby ktoś mi ponad rok temu powiedział, że Grajkownia będzie wyglądać jak teraz to bym za Chiny nie uwierzył. Wszystko mi przypisujecie, a to błąd, ponieważ bez Was "nie byłoby niczego". Dzięki :P

Oczywiście leci plus i medal ! Dzięki wielkie Seba !

JAWOR :)

Zarząd

• Admin FFA
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 769 postów
  • SkądPoznań
Dzięki, że o mnie pamiętałeś :*
Podoba mi się i dam Ci + :P
Dołączona grafika

Dołączona grafika

*(Seba)*

nWo

• Super Grajek
  • 1137 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądHarem Andrzeja
Oskar, przecież miałem kiedyś napisać drugi raz i wtedy miałeś odwdzięczyć się długo oczekiwanym kolorem :P Ale teraz to jeden uj.
The jabroni beating, pie eating, trail blazing, eyebrow raising, the best in the present, future and past, and if you’ll don’t like me you can kiss the Seba’s ass!
Dołączona grafika

MaTT

Pan Poseł

• Super Grajek
  • 1895 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądOlsztyn <3
Taa, pamiętam Graj24 (chociaż na nim nie grałem, ale czasem jak mi się nudziło patrzyłem jak Karola tam grała).
Potem od wakacji na Diablo i BF2 się grało, potem DR, Seba i jego kulawe BH :D
Później Seba na BF2 grał i pokazywał mi swoje "bugi" ;p
Leci pluusik ;d

Pomogłem Ci?
Jeżeli tak, możesz się odwdzięczyć klikając na Dołączona grafika w prawym dolnym rogu.

Kontakt :

Gadu-Gadu - 7126810
STEAM
- Gwiazda666

Profil STEAM :

Dołączona grafika

Medale :

Coś Dobrego Coś Złego

Yebać.

• Admin FFA
  • 2329 postów
O i ja sie tam znalazlem :> Dzieki :>
Te Twoje monologi mnie rozbroiły :D
Jutro dam Ci plusik bo dzis juz nie moge :<

haerde

pan dokładny.

• VIP
  • 4196 postów
  • SkądNysa
Temat oczywiście przyklejam :D

*(Seba)*

nWo

• Super Grajek
  • 1137 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądHarem Andrzeja
Oddawaj różowego. :D
Dołączona grafika

haerde

pan dokładny.

• VIP
  • 4196 postów
  • SkądNysa
Nie, dzisiaj powstanie specjalna grupa dla takich weteranów jak Ty :D

*(Seba)*

nWo

• Super Grajek
  • 1137 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądHarem Andrzeja
Aż taki sta...
Tj. Stażem tak ;d
Dołączona grafika

Heeniu

Bywalec

• Grajek
  • PipPipPip
  • 97 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądZielona Góra
Poczytałem sobie trochę, fajne, fajne plusik :DD

Na zawsze Ona, jedyna jedna,
Nie zatrzyma tego nawet kevlar <3

Veru

Daj minusa!

• Admin GunGame
  • 1543 postów
  • Gadu-Gadu:
Seba, my jesteśmy weteranami, ojcami założycielami, pionierami :D
No ale cóż, było nieźle, jest nieźle, będzie nieźle ;)
No i o mnie najwięcej napisał :spiteful:

@Edit
Apropo twojego znikania!
Czerwone Gitary - Powiedz stary, gdzieś ty był?

Powiedz, stary, gdzieś ty był? Dziwną minę masz.
Pewnieś zwiedził Rzym lub Krym już nie jeden raz.
Możeś wiatry w polu gnał, aż zgubiłeś ślad?
Powiedz, gdzieś pod rynnę wpadł?

Powiedz, stary, gdzieś ty był? Ileś soli zjadł?
Może urwał ci się film u podnóża Tatr?
Coś przed nami ukryć chcesz, lecz nie zwiedziesz nas!
Powiedz! Już najwyższy czas!

Stara wiara znów przygarnie cię - szkoda słów!
Więc uśmiechnij się i do góry głowa!

Powiedz, stary, gdzieś ty był przez okrągły rok?
Pewnie świat nie szczędził ci zmartwień ani trosk.
I choć grałeś, nie dał los tych najlepszych kart.
Siadaj! Może byś coś zjadł?

Stara wiara znów przygarnie cię - szkoda słów!
Więc uśmiechnij się i do góry głowa!

To nieważne, gdzieś ty był! Byłeś diabła wart!
To nieważne, gdzieś ty był! Nie udał ci się start.
Słuchaj, stary, sekret znam, by uratować cię:
Już najwyższy czas - zakochaj się!

Użytkownik Veru edytował ten post 18:49:33 - 22.06.2010

If I leave here tomorrow
Would you still remember me?

miedziu

angel of death

• H@ serwera CS
  • Others: Admin GunGame
  • 949 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądPrzytkowice ( wadowice, kraków)
Najlepsza opinia na naszej grajkowni, nic dodać nic ująć, żałuje tylko że ja nie byłem z wami od ciężkich początków ale nadrobię to 80 łap plusika nawet 2 :)

Użytkownik miedziu edytował ten post 20:11:18 - 22.06.2010

Aj ken

Hardkor

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPip
  • 386 postów
  • Gadu-Gadu:
Jak byś był Księdzem i prawił swoje kazania, to nawet zaczął bym chodzić do kościoła. Nie ma co, zajebista historyjka z jajem, co jest najważniejsze. Łapaj plusika.

PS. Jak Seba napisze opinię, to nie ma ch ja we wsi.
www.pajacyk.pl Czytasz to? Więc wejdź i kliknij w brzuszek, nic Cię to nie kosztuje, a możesz pomóc. :)

tante

Bywalec

• Grajek
  • PipPipPip
  • 93 postów
A o mnie to już nie wspomniałeś:< Seba BEEEEEEE. Znamy się od dziecka!!!! Nie pamiętasz już jak robiłeś kupki do piaskownicy? Tyle razem przeszliśmy, a ty o mnie nie wspominasz. Przecież to ja Ci pokazałem cs'a i DR. Ciekawe skąd byś umiał skakać gdyby nie ja?:< FOCH 4 EVER :*
Dołączona grafika

*(Seba)*

nWo

• Super Grajek
  • 1137 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądHarem Andrzeja
E, co?

Gdyby nie ja, to no... dużo :D
Dołączona grafika

Michał :)

Hajt

• Zbanowany
  • 250 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądPolska/Lubartów
Ładnie opisanie uśmiałem się , żałuje że nie byłem z wami na Grajkowni od początku

miedziu

angel of death

• H@ serwera CS
  • 949 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądPrzytkowice ( wadowice, kraków)
Michał archeolog się znalazł :) patrzyłeś na datę powstania tego tematu oraz na datę ostatniego posta? Także na siłę nie próbuj nabijać postów, już lepiej jak zaczniesz wrzucać nową zawartość na forum niż bezsensownie nabijać posty, to tylko prowadzi do nie potrzebnych kłopotów później.

Posłuchaj mojej rady :P pzdr

TriBal

Rżnę bo lubię deseczki

• Admin FFA
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 631 postów
  • Skądwiesz, że lubię lizać?
Na tym zakichanym ***24 to ja mialem problem ze steam bo mi tam pokazywalo, ze ja nie gralem na steam. Wtedy to kombinowali chyba wszyscy dlaczego taki zonk byl :D

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika