Skocz do zawartości

Nazwa serwera cs IP Status Sloty Host Połącz
Serwer CS 1.6 FFA 193.33.177.19:27076 Serwer CS 1.6 Non Steam FFA 26 Pukawka Serwer CS 1.6 FFA
Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD 31.186.83.163:27226 Serwer CS 1.6 Non Steam ZOMBIE MOD 26 Pukawka Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD
Serwer CS 1.6 DIABLO MOD 193.33.177.12:27121 Serwer CS 1.6 Non Steam DIABLO MOD 23 Pukawka Serwer CS 1.6 DIABLO MOD
Serwer CS 1.6 GUNGAME 193.33.177.34:27081 Serwer CS 1.6 Non Steam GUNGAME 18 Pukawka Serwer CS 1.6 GUNGAME
Dołączona grafika

Grajkownia wita!

Witaj na Grajkownia.com - najlepsze serwery cs 1.6

Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:
  • Istniejemy ponad 3 lata. Mamy swoje tradycje oraz ugruntowaną pozycję, dzięki czemu masz pewność, że każda minuta, która poświecisz na Grajkowni nie zostanie zmarnowana 'upadkiem' sieci.
  • Posiadamy klimatyczne serwery cs 1.6, bazę ponad 1200 pluginów, modów i poradników do których otrzymasz pełny dostęp po rejestracji.
  • Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!)
Jeśli to Cię nie przekonuje to zapoznaj się z opiniami innych użytkowników Grajkowni, które znajdziesz w TYM dziale.
Guest Message by DevFuse

[Poradnik] Zasady kampera.

- - - - -

• Nie możesz odpowiedzieć
13 odpowiedzi w tym temacie

Stormi

Stormi

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 101 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Skądsię biorą dzieci? / Tychy
9 żelaznych zasad 'kampera':

1. Nigdy nie strzelaj w tył głowy przeciwnika. To jest niesprawiedliwe. Twoja ofiara nie ma wtedy żadnych szans. Należy strzelać zawsze w tył pleców, tak aby nie zabić przeciwnika od razu. Niestety wielu graczy nie dotrzymuje tej szlachetnej zasady 'kamperstwa'.

2. Podczas 'kampienia' należy zawsze być osłonięty z trzech na cztery możliwe strony. Wtedy żaden bot nie będzie mógł nas zajść od tyłu i zabić nas 'po chamsku'.

3. Miejsce 'kampienia' w każdej rundzie powinno być takie same. I tak te "lamy", które walczą wystawiając się na ogień przeciwnika nie skapną się skąd dobiegły strzały.

4. Prawdziwy kamper strzela tylko z AWP, nie męczy się w bronie maszynowe tylko szybko, elegancko wykańcza swe ofiary. Kamper jest jak saper. Myli się tylko raz.

5. Do 'kampienia' przyda się także pokaźny zasób przekleństw. W końcu każdy, który Cię zabił, mimo Twojej kryjówki na pewno jest cziterem i widzi przez ściany. Trzeba mu rozsądnie wytłumaczyć, że nie powinno czitować.

6. Każdy kamper wie, że nie ważny jest styl gry tylko wyniki. Dawno temu 'kamperswto' podzieliło się na dwie frakcje. "Kamperzy" to Ci, którzy kampią dla zasady, i "Statsiarze", dla których liczą się wyłącznie statystki.

7. Kampimy pojedynczo. Ponieważ w jednej drużynie jest maksymalnie. 16 osób, więc trzeba rozstawić jak najwięcej 'kamperskich' przyczółków na całej mapie.

8. Wychodzimy ze swojej kryjówki tylko w ostateczności (np. gdy już z naszej drużyny tylko my zostaliśmy na mapie i trzeba się przenieść w miejsce bliżej punktu z zakładnikami / ich oddaniem lub bomb-situ'u.

9. Wszyscy na nas bluzgają bo tak naprawdę jesteśmy lepsi i oni nam zazdroszczą. Nie należy się przejmować "dobrymi graczami", gdyż oni nam po prostu zazdroszczą.

Użytkownik ~Karol^Ak47 edytował ten post 15:44:24 - 29.05.2010

Nie czytam wiadomości prywatnych

~Karol

Karol aKa Garnek ;|

• Super Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3685 postów
  • SkądWietrzno [Krosno]
Ten poradnik przyjmuję, aczkolwiek nie ma takiej 'beznadziejnej' rzeczy na forum ; DD
Jego kariera dobiegła końca. Nie gra już w CSa, a raz na rok wchodzi na forum.

RejzeR^

Pr0 ub3r m45t4h

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 172 postów
  • Gadu-Gadu:
Przyznam, że czegoś tak banalnego jeszcze nie widziałem, ale + za robotę.

Dołączona grafika
Ninja Team
The Fame and The Glory
Dołączona grafika

A'd'a'r'q

Sierotka Marysia

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 101 postów
Powiem Ci, że ciekawy nawet ten poradnik jak również jego nazwa :D
Ale ogółem spoko

Beno

Pan Poseł

• Grajek
  • 998 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądPłock
A mi się podoba tylko zaprzeczasz sam sobie. Napisałeś zapomniałem zacytować że nie strzelamy w tył głowy bo to jest chamskie. A w plecy. A później napisałeś że kampimy tylko z AWP. No przecież to na to samo wyjdzie:)

P.S Połowa "pro kamperow" nie trafi w Ciebie z AWP jak będziesz stał do niego plecamy. Za bardzo sie spocą i wtedy sie denerwują. Wiem coś o tym ja lubię rushować z awp.

Użytkownik Beno edytował ten post 19:23:43 - 29.05.2010

LegionS

Prawdziwy mężczyzna sika tylko do zlewu...

• Grajek
  • PipPipPipPipPip
  • 205 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądTop Secret
Plusik jutro poleci :D Wyczerpałem dzienny limit :<

vanil.

Bywalec

• Grajek
  • PipPipPip
  • 40 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądJarosław
Nie ze wszystkimi punktami sie zgadzam 6/10.

Blade

Pan Poseł

• Globalny Moderator
  • 2419 postów
  • SkądStarogard Gdański

Wyświetl postUżytkownik Stormi dnia 19:34:05 - 28.05.2010 napisał

2. Podczas 'kampienia' należy zawsze być osłonięty z trzech na cztery możliwe strony. Wtedy żaden bot nie będzie mógł nas zajść od tyłu i zabić nas 'po chamsku'.

Nie no to mnie rozwaliło :D plus

Jonny

Bywalec

• Grajek
  • PipPipPip
  • 56 postów
:D

Użytkownik Jonny edytował ten post 00:06:32 - 30.08.2010

miedziu

angel of death

• H@ serwera CS
  • Others: Admin GunGame
  • 949 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądPrzytkowice ( wadowice, kraków)
Poradnik banalny, ale podziwiam pomysłowość twoją, masz +. Ogólnie nie cierpię kamperów, takich perfidnych co siedzą całą rundę i czekają na ofiarę. Rozumie przykampić jak kogoś słyszę to próbuje go wziąć z zaskoczenia :)

zielonyyyyyy

Mistrz Ciętej Riposty

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 461 postów
pro +
Dołączona grafika
Fuck Yea
Zielony..
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Rick

Bywalec

• Grajek
  • PipPipPip
  • 94 postów
  • Gadu-Gadu:
Zwykły plagiat jak nic więcej. Każdy wpisze sobie w google "Poradnik kampera" i wyskoczy nam coś takiego 10 zasad kampera – kampienie reguły w CS � Serwer packi | Counter- Strike blog | Amx i Pluginy | Mody CS | Poradniki Counter | Mapy CS | Download CS | Pluginy CS | Czity, Skrypty i Hacki do Counter-Strike | Portal CS | Pobierz CS
Czym się różni ten poradnik od tego co znajdziemy w google? Pan w tym poradniku usnął punkt 10.
Minus.

Użytkownik Rick edytował ten post 19:37:41 - 20.08.2010

Kniur

Sierotka Marysia

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 146 postów
  • Skądz Ełropy
mi się podoba
nawet jeśli wziął to z gógli to i tak nikt inny (na grajkowni) na to nie wpadł "+"

Pawlica

Hardkor

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPip
  • 383 postów
Mi też, przynajmniej Ci którzy przeczytają ten poradnik będą kampić z kulturą :D