Skocz do zawartości

Nazwa serwera cs IP Status Sloty Host Połącz
Serwer CS 1.6 FFA 193.33.177.19:27076 Serwer CS 1.6 Non Steam FFA 26 Pukawka Serwer CS 1.6 FFA
Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD 31.186.83.163:27226 Serwer CS 1.6 Non Steam ZOMBIE MOD 26 Pukawka Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD
Serwer CS 1.6 DIABLO MOD 193.33.177.12:27121 Serwer CS 1.6 Non Steam DIABLO MOD 23 Pukawka Serwer CS 1.6 DIABLO MOD
Serwer CS 1.6 GUNGAME 193.33.177.34:27081 Serwer CS 1.6 Non Steam GUNGAME 18 Pukawka Serwer CS 1.6 GUNGAME
Dołączona grafika

Grajkownia wita!

Witaj na Grajkownia.com - najlepsze serwery cs 1.6

Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:
  • Istniejemy ponad 3 lata. Mamy swoje tradycje oraz ugruntowaną pozycję, dzięki czemu masz pewność, że każda minuta, która poświecisz na Grajkowni nie zostanie zmarnowana 'upadkiem' sieci.
  • Posiadamy klimatyczne serwery cs 1.6, bazę ponad 1200 pluginów, modów i poradników do których otrzymasz pełny dostęp po rejestracji.
  • Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!)
Jeśli to Cię nie przekonuje to zapoznaj się z opiniami innych użytkowników Grajkowni, które znajdziesz w TYM dziale.
Guest Message by DevFuse

[Poradnik] Jak grać "Snajperem"?

- - - - -

• Nie możesz odpowiedzieć
15 odpowiedzi w tym temacie

PolP

Poeta

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 787 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkypeMój stan
  • SkądBydgoszcz

*
Popularny

Opis postaci:

Snajper- jest bardzie dla osób lubiących chodzić z AWP. Na start posiada AWP, SCOUTA, podstawowy pistolet (Glock/ USP), oraz D. Eagla. Posiada też 120 HP, +100 kamizelki (bez hełmu), jest trochę szybszy, oraz ma 1/3 szansy na zabicie wroga z noża.

Jak rozdawać punkty?

Ja mam zawsze 2 sposoby na rozdawania punktów:

1. Najpierw przez ok. 10-15 leveli daję w życie. Gdy już nabijemy 10-15 level, robimy reset (/reset na czacie) i dajemy wszystko w wytrzymałość. Następne level'e dajemy w życie, czasem można dać w kondycje, jednak snajper jest dość szybki więc za dużo nie musimy.

2. Tutaj na początku dajemy 2 siłę (do 20 levela), później 20 pkt. do wytrzymałości, a następnie na zmianę w życie i kondycje. Na końcu możemy dać jeszcze 10 pkt. w wytrzymałość.

Dla przypomnienia:

Inteligencja - zwiększa obrażenia zadawane przedmiotami,
Życie - dostajesz +2 HP za każdy punkt,
Wytrzymałość - wróg zadaje Tobie mniejsze obrażenia,
Kondycja - zwiększa szybkość Twojego chodu.

Jak grać snajperem?

Snajperem najlepiej czekać na przeciwnika. Na rash jest niezbyt dobry, ponieważ ma tylko snajperki- z większą ilością wrogów moglibyśmy sobie nie poradzić. Najlepiej mieć przy sobie flesha, aby rzucić go i oślepić przeciwnika. Gdy wyjdzie nam banda przeciwnika, wyjmujemy pistolet i oczywiście próbujemy zabrać jakieś fragi (pamiętajcie, że macie 2 pistolety). Warto też inwestować w HE oraz kamizelkę z hełmem (jeżeli będziesz miał 100 kamizelkę bez hełmu, będziesz płacił tylko za hełm 350$). Warto inwestować w co się da, bo i tak prawie zawsze mamy kasę do wyrzucenia. Warto też patrzeć na przedmioty. Najlepszym przedmiotem dla Snajpera jest "AWP Sniper"- natychmiastowe zabicie z AWP lub "Scout Sniper"- natychmiastowe zabicie ze Scouta.

Mini trick:

Gdy kupimy tarczę, to AWP nam się nie wyrzuca, jednak tarcze mamy do użytku, gdy używamy pistoletu/ granatu/ noża.

Mam nadzieję, że przybliżyłem wam teraz postać snajpera. Życzę wielu fragów i miłej gry tą postacią :).

Copyright @ Grajkownia.com

Użytkownik ~Karol edytował ten post 15:08:11 - 12.01.2011

P.

Hardkor

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPip
  • 322 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądPłońsk
Snajper dla mnie najlepsza klasa :).

MaTT

Pan Poseł

• Super Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1895 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądOlsztyn <3
Temat przypinam. Plusik będzie później, na razie limit wykorzystany ;d

Pomogłem Ci?
Jeżeli tak, możesz się odwdzięczyć klikając na Dołączona grafika w prawym dolnym rogu.

Kontakt :

Gadu-Gadu - 7126810
STEAM
- Gwiazda666

Profil STEAM :

Dołączona grafika

Medale :

LockerzMan

Nawijacz

• Grajek
  • PipPip
  • 17 postów
  • Gadu-Gadu:
Masz + spróboje jak mówisz ^^
Dołączona grafika

DanY wh? haha :P

Mistrz Ciętej Riposty

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 463 postów
A ja zrobiłem jak zwykle po swojemu xdd Najpierw dałem 50 pkt. żeby ładnie wyglądało w życie a teraz inwestuje w wytrzymałość xDD Jedynie denerwuje mnie w grze snajperem to, że RUSHERZY kupują sobie szybkiego shotguna i biegają jak nienormalni... Powinien być kompletny zakaz kupowania przedmiotów! :D

Dołączona grafikaDołączona grafika

DanY wh? haha xP- Cziterq Leż !:P

manuel

Bywalec

• Grajek
  • PipPipPip
  • 69 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Skądwawa
niezłe
Dołączona grafika

Propaganda # AkA Myszka

Nawijacz

• Grajek
  • PipPip
  • 29 postów
  • Gadu-Gadu:
mi nie zabardzo sie podoba gra snajperem dla mnie najlebsza klasa to wsparcie ogniowo :D :)

HighVoltage

Hajt

• Grajek
  • PipPipPipPipPip
  • 222 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądPołaniec
No fajnie opisane :D

Propaganda # AkA Myszka

Nawijacz

• Grajek
  • PipPip
  • 29 postów
  • Gadu-Gadu:
no dobrze :D :)

Mistique

Władca grzybów

• Globalny Moderator
  • Others: Admin Diablo
  • PipPipPipPipPipPip
  • 318 postów
  • SkądKiersity
Myszka... weź już nie spamuj, bo na dobre Ci to nie wyjdzie.

Dołączona grafika

RejzeR^

Pr0 ub3r m45t4h

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 172 postów
  • Gadu-Gadu:
Ładnie napisane PolP, oczywiście +
PS: ...aka myszka na przyszłość używaj opcji edytuj.

Dołączona grafika
Ninja Team
The Fame and The Glory
Dołączona grafika

A'd'a'r'q

Sierotka Marysia

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 101 postów
Ja Wam powiem, że gram na COD od 2 dni i nie znam za bardzo klas :/ Ale też zacząłem grać Snajperem :) i chyba z tego nie zrezygnuje.
A poradniczek 9/10 :D

komorx

Sierotka Marysia

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 115 postów
Jeżeli ktoś ma ogarnięte awp to polecam celować tylko w głowę, jak przeciwnik stoi w miejscu to latwy łup i odrazu kill. Nawet rasze potrafią w ten sposób wychodzić, wystarczy trzymać celownik na wysokości głowy i tylko nacisnąć w odpowiednim momencie.

masst.

Lamka

• Grajek
  • Pip
  • 5 postów
Na pewno się przyda. Wiele osób nie wie jak rozdawać um. Ładny poradnik . Tak 3maj ;>

Blade

Pan Poseł

• Globalny Moderator
  • 2419 postów
  • SkądStarogard Gdański
Ja dawałem cały czas w życie i też nie było źle ;p
Ładnie można wyćwiczyć się na snajperze :)

miedziu

angel of death

• H@ serwera CS
  • Others: Admin GunGame
  • 949 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądPrzytkowice ( wadowice, kraków)
Fajny poradnik,dla tych co lubią grać snajperami,tak jak kolega napisał wyżej można,się wyćwiczyć.Plusik leci :)