Skocz do zawartości

Nazwa serwera cs IP Status Sloty Host Połącz
Serwer CS 1.6 FFA 193.33.177.19:27076 Serwer CS 1.6 Non Steam FFA 26 Pukawka Serwer CS 1.6 FFA
Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD 31.186.83.163:27226 Serwer CS 1.6 Non Steam ZOMBIE MOD 26 Pukawka Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD
Serwer CS 1.6 DIABLO MOD 193.33.177.12:27121 Serwer CS 1.6 Non Steam DIABLO MOD 23 Pukawka Serwer CS 1.6 DIABLO MOD
Serwer CS 1.6 GUNGAME 193.33.177.34:27081 Serwer CS 1.6 Non Steam GUNGAME 18 Pukawka Serwer CS 1.6 GUNGAME
Dołączona grafika

Grajkownia wita!

Witaj na Grajkownia.com - najlepsze serwery cs 1.6

Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:
  • Istniejemy ponad 3 lata. Mamy swoje tradycje oraz ugruntowaną pozycję, dzięki czemu masz pewność, że każda minuta, która poświecisz na Grajkowni nie zostanie zmarnowana 'upadkiem' sieci.
  • Posiadamy klimatyczne serwery cs 1.6, bazę ponad 1200 pluginów, modów i poradników do których otrzymasz pełny dostęp po rejestracji.
  • Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!)
Jeśli to Cię nie przekonuje to zapoznaj się z opiniami innych użytkowników Grajkowni, które znajdziesz w TYM dziale.
Guest Message by DevFuse

[Poradnik] Jak grać "Wsparciem Ogniowym"?

- - - - -

• Nie możesz odpowiedzieć
14 odpowiedzi w tym temacie

RejzeR^

Pr0 ub3r m45t4h

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 172 postów
  • Gadu-Gadu:
Jako iż COD mod nie istnieje od wczoraj, pozwolę sobie napisać poradnik na własnych doświadczeniach.

1. Wstęp

Wsparcie Ogniowe - Potocznie nazywane "WO" lub "OW". Postać najbardziej zbliżona do Maga bądź Łowcy z Diablo Mod. Na starcie dostaje MP5, bazowego 100 HP oraz 2 rakiety których siła zależy od inteligencji. Tu nie musimy czekać na załadowanie się czegokolwiek, po prostu wciskamy domyślny "E".

2. Statystyki

Postać tą możemy na początku rozwijać w dwie strony.

I. Walimy wszystko w siłę aż do 150 HP, później w wytrzymałość (taktyka wybierana przez większość, co nie oznacza, że jest najlepsza. Tą technikę wybieram, gdy chcę dogonić jakieś większe typu 35, nigdy mniejsze).

II. Wkładamy w Inteligencje, aż do czasu gdy będziemy zabijać na szczała z rakiety, później w siłę.

III. Trzecia technika o której nie chciałem mówić, tak zwana Hybryda. Jest do wszystkiego, a zarazem do niczego. Umiejętności rozprowadzane w siłę i inteligencję na zmianę np. 2 Siła, 2 Int, czyli bezsensu , najgorsze z najgorszych taktyk jeżeli można nazwać to "taktyką".

3. Jak grać?

Musimy pamiętać, aby na początku rundy kupić kombinerki oraz kamizelkę Wybieramy najkrótsze trasy czyli na bliską odległość, mp5 to nie kałach czy M4, że możemy sobie strzelać z końca długiej na BS'a, tylko na krótkie dystanse np. trup, BS "B", galeria etc. Wiele osób popełnia te błędy czego skutkami są: irytację, więcej śmierci, oraz gorsza atmosfera. Oczywiście najlepiej celować w głowę:) Gdy widzimy większe grupy puszczamy rakietę i wszyscy padają (np. de_kabul - z długich schodów, puszczamy rakietę na BS'a).

4. Rakiety

Musimy pamiętać, że mamy je tylko dwie (zależy od serwera). Odstęp między puszczeniem jednej, a drugiej wynosi 2sek (zależy od serwera). Także musimy używać ich umiejętnie.

5. Mój autorytet.

Wg. mnie na obecną chwilę możemy spotkać na serwie 'GUGU', który opanował to do mistrzostwa. Jest po prostu mistrzem 'WO'. Wymiata, czego dowodem są jego statystyki.

Copyright @ Grajkownia.com

Użytkownik ~Karol^Ak47 edytował ten post 22:17:07 - 17.05.2010

Dołączona grafika
Ninja Team
The Fame and The Glory
Dołączona grafika

LameModeEnabled

Policjant w Atenach udający Greka

• Grajek
  • PipPipPip
  • 54 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Skądta pogoda?
Poradnik niczego sobie, lecz klas w CoDzie jest 12? Każdej robić osobno? Cierpko troszkę.
Lubię czasem się tak złowieszczo pośmiać.

Beno

Pan Poseł

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 998 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądPłock
Ja mogę opisać komandosa:)

RejzeR^

Pr0 ub3r m45t4h

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 172 postów
  • Gadu-Gadu:
Spójrz. Ktoś chce zacząć grę na CoD. Otwiera poradnik Pochwalonego, chyba, i ma tylko opis postaci. Grasz i nagle wyskakują Ci sterty pytań na Say'u, "Ej która jest najlepsza" lub "Którą się najlepiej gra". Odpowiadasz na 1 bądź 2, po czym stwierdzasz, że za dużo czasu tracisz na odpisywanie. Takie osoby zakładają setki tematów na forum "Która klasa jest najlepsza na CoD?!" etc. Dlatego chcąc zapobiec takim tematom napisałem, owy poradnik w którym zawarta jest moja technika gry. Czytająca to osoba nie musi się stosować do tego co w nim napisane, bo to nie regulamin, tylko poradnik.

Użytkownik RejzeR^ edytował ten post 16:14:15 - 17.05.2010

Dołączona grafika
Ninja Team
The Fame and The Glory
Dołączona grafika

PolP

Poeta

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 787 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkypeMój stan
  • SkądBydgoszcz

Wyświetl postUżytkownik LameModeEnabled dnia 15:37:11 - 17.05.2010 napisał

Poradnik niczego sobie, lecz klas w CoDzie jest 12? Każdej robić osobno? Cierpko troszkę.

Na diablo też jest kilka klas i jakoś zrobili opis [chyba] wszystkich postaci :). Ja może niedługo zrobie snajpera ;d.

Mistique

Władca grzybów

• Globalny Moderator
  • Others: Admin Diablo
  • PipPipPipPipPipPip
  • 318 postów
  • SkądKiersity
A więc ja wezmę się za strzelca wyborowego :).

//edit:
Może zamiast zakładać osobne tematy ktoś zgłosi się do opisania wybranej przez siebie klasy i stworzymy jeden temat z opisami klas?

Użytkownik Mistique edytował ten post 16:21:25 - 17.05.2010

Dołączona grafika

RejzeR^

Pr0 ub3r m45t4h

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 172 postów
  • Gadu-Gadu:
Ja jestem za.

Dołączona grafika
Ninja Team
The Fame and The Glory
Dołączona grafika

Beno

Pan Poseł

• Grajek
  • 998 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądPłock
Ja również.

AerO

Zgadnij Kotku, co mam w środku ?

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 485 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądToruń
Tylko najpierw opiszcie wszystkie klasy i wtedy się wszystko w całość złoży ; >

~Karol

Karol aKa Garnek ;|

• Super Grajek
  • 3685 postów
  • SkądWietrzno [Krosno]
Troszkę poprawiłem, aby wyglądało przejrzyściej.

Temat przypinam.
Jego kariera dobiegła końca. Nie gra już w CSa, a raz na rok wchodzi na forum.

LameModeEnabled

Policjant w Atenach udający Greka

• Grajek
  • PipPipPip
  • 54 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Skądta pogoda?
To ja powiem, że w żadnym modzie nie ma najlepszej klasy/rasy/srasy. Umiesz grać, zagrasz każdą. Nie umiesz, zwyzywasz otoczenie i powiesz ,że mod jest do dupy..
Lubię czasem się tak złowieszczo pośmiać.

Glut

Lamka

• Grajek
  • Pip
  • 6 postów
Zgadzam się LameModeEnabled

P.

Hardkor

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPip
  • 322 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądPłońsk
Dobra robota + leci :)

miedziu

angel of death

• H@ serwera CS
  • Others: Admin GunGame
  • 949 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądPrzytkowice ( wadowice, kraków)
Fajny poradnik leci + :)

RejzeR^

Pr0 ub3r m45t4h

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 172 postów
  • Gadu-Gadu:
Wiem, że fajny. W końcu miałem najwyższy lvl Wsparciem Ogniowym. Przynajmniej do czasu aż Tael nie zaczął grać ową postacią, ale i tak jestem lepszy od niego :)

Dołączona grafika
Ninja Team
The Fame and The Glory
Dołączona grafika