1. Wstęp
Wsparcie Ogniowe - Potocznie nazywane "WO" lub "OW". Postać najbardziej zbliżona do Maga bądź Łowcy z Diablo Mod. Na starcie dostaje MP5, bazowego 100 HP oraz 2 rakiety których siła zależy od inteligencji. Tu nie musimy czekać na załadowanie się czegokolwiek, po prostu wciskamy domyślny "E".
2. Statystyki
Postać tą możemy na początku rozwijać w dwie strony.
I. Walimy wszystko w siłę aż do 150 HP, później w wytrzymałość (taktyka wybierana przez większość, co nie oznacza, że jest najlepsza. Tą technikę wybieram, gdy chcę dogonić jakieś większe typu 35, nigdy mniejsze).
II. Wkładamy w Inteligencje, aż do czasu gdy będziemy zabijać na szczała z rakiety, później w siłę.
III. Trzecia technika o której nie chciałem mówić, tak zwana Hybryda. Jest do wszystkiego, a zarazem do niczego. Umiejętności rozprowadzane w siłę i inteligencję na zmianę np. 2 Siła, 2 Int, czyli bezsensu , najgorsze z najgorszych taktyk jeżeli można nazwać to "taktyką".
3. Jak grać?
Musimy pamiętać, aby na początku rundy kupić kombinerki oraz kamizelkę Wybieramy najkrótsze trasy czyli na bliską odległość, mp5 to nie kałach czy M4, że możemy sobie strzelać z końca długiej na BS'a, tylko na krótkie dystanse np. trup, BS "B", galeria etc. Wiele osób popełnia te błędy czego skutkami są: irytację, więcej śmierci, oraz gorsza atmosfera. Oczywiście najlepiej celować w głowę
4. Rakiety
Musimy pamiętać, że mamy je tylko dwie (zależy od serwera). Odstęp między puszczeniem jednej, a drugiej wynosi 2sek (zależy od serwera). Także musimy używać ich umiejętnie.
5. Mój autorytet.
Wg. mnie na obecną chwilę możemy spotkać na serwie 'GUGU', który opanował to do mistrzostwa. Jest po prostu mistrzem 'WO'. Wymiata, czego dowodem są jego statystyki.
Copyright @ Grajkownia.com
Użytkownik ~Karol^Ak47 edytował ten post 22:17:07 - 17.05.2010

Do góry