Skocz do zawartości

Nazwa serwera cs IP Status Sloty Host Połącz
Serwer CS 1.6 FFA 193.33.177.19:27076 Serwer CS 1.6 Non Steam FFA 26 Pukawka Serwer CS 1.6 FFA
Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD 31.186.83.163:27226 Serwer CS 1.6 Non Steam ZOMBIE MOD 26 Pukawka Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD
Serwer CS 1.6 DIABLO MOD 193.33.177.12:27121 Serwer CS 1.6 Non Steam DIABLO MOD 23 Pukawka Serwer CS 1.6 DIABLO MOD
Serwer CS 1.6 GUNGAME 193.33.177.34:27081 Serwer CS 1.6 Non Steam GUNGAME 18 Pukawka Serwer CS 1.6 GUNGAME
Dołączona grafika

Grajkownia wita!

Witaj na Grajkownia.com - najlepsze serwery cs 1.6

Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:
  • Istniejemy ponad 3 lata. Mamy swoje tradycje oraz ugruntowaną pozycję, dzięki czemu masz pewność, że każda minuta, która poświecisz na Grajkowni nie zostanie zmarnowana 'upadkiem' sieci.
  • Posiadamy klimatyczne serwery cs 1.6, bazę ponad 1200 pluginów, modów i poradników do których otrzymasz pełny dostęp po rejestracji.
  • Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!)
Jeśli to Cię nie przekonuje to zapoznaj się z opiniami innych użytkowników Grajkowni, które znajdziesz w TYM dziale.
Guest Message by DevFuse

[Poradnik] Czity, jak je wykryć ?

- - - - -

• Nie możesz odpowiedzieć
13 odpowiedzi w tym temacie

Lolek_pl

Mistrz Zagadek

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 640 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądMiędzyzdroje
WallHack (WH)

Jeden z najpopularniejszych czitów pozwalający nam widzieć przeciwnika przez ściany, istnieją różne rodzaje WH: asus wh, qzx wh, materials wh itp, jest to hack ciężki to wykrycia jeśli posługuje się nim osoba obyta w tym temacie.

Jak wykryć?

Obecność wallhacka można rozpoznać po strzelaniu przez gracza po ścianach zabijając innych graczy, osoba ta wie kiedy zacząć iść cicho a kiedy biec, wyskakuje "z przeczuciem" zabijając innego w najmniej spodziewanym miejscu oraz "oczekiwanie" na przeciwnika np. przed drzwiami który zaraz potem wychodzi.

Removal.

Usuwa elementy z mapy, przeźroczyste tekstury, flashe, smoke, fadetoblack itp, w większości przypadków są łatwo wykrywalne.

No flash i no smoke

Najczęściej używane razem no flash powoduje nie działanie na gracza rzuconych flashy, no smoke cechuje się tym, że gracz nie widzi tej mgły ( gracze którzy korzystają z 16 - bitów są nie słusznie oskarżani) Wykryć jest łatwo w gracza zostało rzucone 20 flashy, a on jakby nigdy nic strzela i zabija.

AIMBot

Ten cheat polega na automatycznym wymierzaniu celownika w głowę. Jest go stosunkowo łatwo wykryć m.in. celownik gracza "dziwnie się trzęsie", gracz strzela same headshoty, przy starciu z kilkoma przeciwnikami celownik przeskakuje "z głowy na głowę".

Speedhack

Jak nazwa wskazuje cheat ten robi z nas istnych supermanów, łatwy do wykrycia i używana raczej dla czystej zabawy żeby kogoś zdenerwować?

No Recoil

Przy użyciu tego cheata nie ma rozrzutu.

SpinHack

Najgłupszy cheat z mi znanych polega na : hmmm... na niczym nie polega gracz gra normalnie ale nie wie, że się kręci w kółko. Rozpoznać go można po tym, że biegnący gracz kręci się w kółko jak nienormalny.

Jeśli zauważycie czitera to najszybciej jak to możliwe poinformujcie admina. Jeśli go niema za pomocą komendy record nazwa (wpisywać w konsoli którą uruchamia się za pomocą ~ pod esc) nakręcicie "demko" koniecznie w konsoli wpisać też komende amx_showip a następnie snapshot, by utrwalić ip czitera. Mam nadzieję że ten poradnik komuś się przyda.

Copyright @ Grajkownia.com

Użytkownik ~Karol^Ak47 edytował ten post 21:49:16 - 06.05.2010

Dołączona grafika

Jeśli pomogłem naciśnij Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika !!!

Lolek_pl

Mistrz Zagadek

• Grajek
  • 640 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądMiędzyzdroje
Wiem że poradnik znajduje się w nie odpowiednim dziele(nie wiedziałem gdzie go dodać). Dlatego proszę go przenieść tam gdzie powinien się znajdować. Z góry dziękuje.
Dołączona grafika

Jeśli pomogłem naciśnij Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika !!!

szawel15

Hajt

• Grajek
  • PipPipPipPipPip
  • 236 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądGłębowice
Lol nie wiem czy wiesz ale jka tez moge sie tak w kolo krecic
wpisze se w konsoli m_yaw
25.VIII.2011r.-wracam po równym roku banicji aby znowu poczuć magie grajkowych serverów

Oakley

Juror

• Grajek
  • 671 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądKraków

Wyświetl postUżytkownik szawel15 dnia 05:34:36 - 08.04.2010 napisał

AIMBot - Ten cheat polega na automatycznym wymierzaniu celownika w głowę. Jest go stosunkowo łatwo wykryć m.in. celownik gracza "dziwnie się trzęsie", gracz strzela same headshoty, przy starciu z kilkoma przeciwnikami celownik przeskakuje "z głowy na głowę".

Z tego co wiem to nie koniecznie w głowę, może to być dowolne miejsce np. "ramie", "korpus", reszta fajnie

Steam: oakley36

Dołączona grafika 12390319

Lolek_pl

Mistrz Zagadek

• Grajek
  • 640 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądMiędzyzdroje
Tak, zapomniałem o tym dopisać. Ale zawsze widać charakterystyczne "przeskakiwanie celownika" na wrogów.
Dołączona grafika

Lolek_pl

Mistrz Zagadek

• Grajek
  • 640 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądMiędzyzdroje

Wyświetl postUżytkownik szawel15 dnia 05:34:36 - 08.04.2010 napisał

Lol nie wiem czy wiesz ale jka tez moge sie tak w kolo krecic
wpisze se w konsoli m_yaw
Tak, tylko na pewno nie będziesz strzelał w tym czasie celnie do wroga. Ten czit jest używaną najczęściej z Aimem.
Dołączona grafika

PolP

Poeta

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 787 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkypeMój stan
  • SkądBydgoszcz
Oakley ma racje, ale to w nowszych wersjac Aimach można celować nie tylko w głowę
Ogólnie to plus
Mogłeś to napisać w dziale artykuły i poradniki :P

TIFF

Mistrz Ciętej Riposty

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 499 postów
  • SkądEłk
sa aimy gdzie dzieje się to płynnie, nie trzęsie się celownik a boxa wybiera losowo :P

Dołączona grafika<br />
Dołączona grafika<br />

Aik

Jego Wysokość przez Wielkość

• Super Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2801 postów
  • SkądSosnowiec
tak, ostatnio coraz częściej takie spotykam, tyle że jeszcze nie mają losowych hitbox'ów, od razu w head walą, co do tego no recoila, nie wiem czy to jakieś niedopracowane czy jak, ale często przypomina aima tyle że nie celuje automatycznie (celownik tak podskakuje w górę i w dół)

Użytkownik Aik edytował ten post 09:59:48 - 08.04.2010

truskafke

Bywalec

• Grajek
  • PipPipPip
  • 84 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Skądmajdan s.
Mozna ustawić sobie tak żeby nie strzelało w głowę, tak mi mówił kolega z klasy :P
Dołączona grafika

Lolek_pl

Mistrz Zagadek

• Grajek
  • 640 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądMiędzyzdroje
Ten poradnik jest przede wszystkim dla "nowicjuszy" oraz młodych adminów.
Proszę pamiętajcie, jeśli widzicie czitera to:
- nie obrażajcie go
- szukajcie admina
- w tym czasie nagrywacie demko za pomocą komendy record nazwa (wpisujemy w konsoli)dzięki temu admin może wejść zrobić ssy (screeny) i dać błyskawicznie bana.
- jeśli nie ma admina to należy nagrać demko i wstawić je na forum w dziale skargi/bany
Dołączona grafika

Gus

Bywalec

• Grajek
  • PipPipPip
  • 82 postów
  • Gadu-Gadu:
Nie czepiajcie się. Za tymi wszystkimi nowinkami w cheatach nigdy nie nadążymy. Widac ze Lolek włozył w poradnik serce i jakies 5 minut(zartuje ;))
[+]
Dołączona grafika

haerde

pan dokładny.

• VIP
  • 4196 postów
  • SkądNysa
Ale już nikt się nie zorientował, że w tytule jest literówka :D

Feel my skill

Bywalec

• Grajek
  • PipPipPip
  • 36 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądWola Radziszowska
Prawda jest taka że jak dziecko gra na WH / AIM to odrazu można to rozpoznać jednak jeśli "haxy" używa bardziej rozgarnięty gracz to można długo być w niepewności tzn. ja kiedyś grałem na serwerze only dd2 przez 5 dni grał tam gracz nick "xXx" mi jego gra się stanowczo nie podobała bo ok. 30-10 na NS to robi wrażenie gdzie tam naprawde dobrzy gracze grają admin nieraz mu robił SS'y a nic nie wykryto. Po dłuższym czasie wysypał się do kolegi który nagrał rozmowę w której wyśmiewał się że jeszcze się nikt nie kapnoł .... a więc nie można dokładnie stwierdzić kto używa WSPOMAGACZY a kto nie.

Nick: Feel my skill
Nick STEAM: caprossi281
GG: 12975382

Zawsze chętnie zagram MIX'a
Zawsze chętnie pomogę o ile mogę

www.grajkownia.com
Najlepsza sieć serwerów Counter Strike