Skocz do zawartości

Nazwa serwera cs IP Status Sloty Host Połącz
Serwer CS 1.6 FFA 193.33.177.19:27076 Serwer CS 1.6 Non Steam FFA 26 Pukawka Serwer CS 1.6 FFA
Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD 31.186.83.163:27226 Serwer CS 1.6 Non Steam ZOMBIE MOD 26 Pukawka Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD
Serwer CS 1.6 DIABLO MOD 193.33.177.12:27121 Serwer CS 1.6 Non Steam DIABLO MOD 23 Pukawka Serwer CS 1.6 DIABLO MOD
Serwer CS 1.6 GUNGAME 193.33.177.34:27081 Serwer CS 1.6 Non Steam GUNGAME 18 Pukawka Serwer CS 1.6 GUNGAME
Dołączona grafika

Grajkownia wita!

Witaj na Grajkownia.com - najlepsze serwery cs 1.6

Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:
  • Istniejemy ponad 3 lata. Mamy swoje tradycje oraz ugruntowaną pozycję, dzięki czemu masz pewność, że każda minuta, która poświecisz na Grajkowni nie zostanie zmarnowana 'upadkiem' sieci.
  • Posiadamy klimatyczne serwery cs 1.6, bazę ponad 1200 pluginów, modów i poradników do których otrzymasz pełny dostęp po rejestracji.
  • Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!)
Jeśli to Cię nie przekonuje to zapoznaj się z opiniami innych użytkowników Grajkowni, które znajdziesz w TYM dziale.
Guest Message by DevFuse

[GUI] Wchodź jeszcze szybciej na Grajkowe serwery ;-)

* * * * * 5 głosy

31 odpowiedzi w tym temacie

Pawlica

Hardkor

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPip
  • 383 postów
+ :drinks:

Bud(d)a

Muhammad Abdul Aziz

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 159 postów
  • Gadu-Gadu:
Ktoś tu nabija posty :D Mam te grajkowe GUI i do tego grajkowe bronie nieźle to wygląda. XXX Pr0 HIT

Nie ma opierdalania się, pamiętaj!

Dołączona grafika

Uwaga!!1 Najpierw pisze potem myślę ;*

miedziu

angel of death

• H@ serwera CS
  • Others: Admin GunGame
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 949 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądPrzytkowice ( wadowice, kraków)
No fajne to grajkowe GUI łap +

hshshshs

Hardkor

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPip
  • 312 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądOświęcim
Nawet nawet te Grajkowe GUI,chociaż jeszcze bardziej bym dopracowałem te tapety bo perfekcja to nie jest xD Ale oczywiście + leci :) Dam Ci go jutro bo dziś wyczerpałem limit trudno bywa xD
Dołączona grafika

Rick

Bywalec

• Grajek
  • PipPipPip
  • 94 postów
  • Gadu-Gadu:
A mi nie działa, nie wiem czemu, robię wszystko jak w instrukcji :sad:
Ale i tak + :(

Użytkownik Rick edytował ten post 19:36:45 - 21.08.2010

maslak

Sierotka Marysia

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 185 postów
a mi nie działa nie moge pisać z innymi graczami przez to jak to usunąć ?

MaTT

Pan Poseł

• Super Grajek
  • 1895 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądOlsztyn <3
Wpisz w konsoli hud_saytext 1, powinno pomóc.

Pomogłem Ci?
Jeżeli tak, możesz się odwdzięczyć klikając na Dołączona grafika w prawym dolnym rogu.

Kontakt :

Gadu-Gadu - 7126810
STEAM
- Gwiazda666

Profil STEAM :

Dołączona grafika

Medale :

MaTT

Pan Poseł

• Super Grajek
  • 1895 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądOlsztyn <3
Aktualizacja 27.08.10

- Dodano nową tapetę !
- Zaktualizowano listę serwerów.

Pomogłem Ci?
Jeżeli tak, możesz się odwdzięczyć klikając na Dołączona grafika w prawym dolnym rogu.

Kontakt :

Gadu-Gadu - 7126810
STEAM
- Gwiazda666

Profil STEAM :

Dołączona grafika

Medale :

pmd

Lamka

• Grajek
  • Pip
  • 6 postów
Wszystko fajnie tylko mam taki problem, że jak już wejdę do gry to nie ma możliwości wyboru ct czy tam terro tylko jakieś takie małe okienko na środku ekranu. Z klawiatury również nie da się wybrać niczego czyli de facto w ogóle grać nie dam rady...

MaTT

Pan Poseł

• Super Grajek
  • 1895 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądOlsztyn <3
Aktualizacja 03.10.10

- Zaktualizowano GameMenu.

Pomogłem Ci?

Kontakt :

Gadu-Gadu - 7126810
STEAM
- Gwiazda666

Profil STEAM :

Dołączona grafika

Medale :

El Matador

Lamka

• Grajek
  • Pip
  • 1 postów
ja mam taki problem kiedy z tej listy wybieram jakikolwiek serwer to nie mogę się połączyć a z wyszukiwarki mogę pomóżcie :) poza tym takie same problemy jak koledzy wyżej czyli nie mogę pisać i nie mogę wybrać drużyny :(

Użytkownik El Matador edytował ten post 23:09:22 - 04.07.2011

Veru

Daj minusa!

• Admin GunGame
  • 1543 postów
  • Gadu-Gadu:
Jaaa, te GUI jest nieco przestarzałe, nawet od ostatniej aktualizacji IP serwerów się pozmieniało ;)
If I leave here tomorrow
Would you still remember me?