Skocz do zawartości

Nazwa serwera cs IP Status Sloty Host Połącz
Serwer CS 1.6 FFA 193.33.177.19:27076 Serwer CS 1.6 Non Steam FFA 26 Pukawka Serwer CS 1.6 FFA
Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD 31.186.83.163:27226 Serwer CS 1.6 Non Steam ZOMBIE MOD 26 Pukawka Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD
Serwer CS 1.6 DIABLO MOD 193.33.177.12:27121 Serwer CS 1.6 Non Steam DIABLO MOD 23 Pukawka Serwer CS 1.6 DIABLO MOD
Serwer CS 1.6 GUNGAME 193.33.177.34:27081 Serwer CS 1.6 Non Steam GUNGAME 18 Pukawka Serwer CS 1.6 GUNGAME
Dołączona grafika

Grajkownia wita!

Witaj na Grajkownia.com - najlepsze serwery cs 1.6

Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:
  • Istniejemy ponad 3 lata. Mamy swoje tradycje oraz ugruntowaną pozycję, dzięki czemu masz pewność, że każda minuta, która poświecisz na Grajkowni nie zostanie zmarnowana 'upadkiem' sieci.
  • Posiadamy klimatyczne serwery cs 1.6, bazę ponad 1200 pluginów, modów i poradników do których otrzymasz pełny dostęp po rejestracji.
  • Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!)
Jeśli to Cię nie przekonuje to zapoznaj się z opiniami innych użytkowników Grajkowni, które znajdziesz w TYM dziale.
Guest Message by DevFuse

[Poradnik] Jak strzelać z AK, M4A1, FAMASA i DGL?

- - - - -

• Nie możesz odpowiedzieć
16 odpowiedzi w tym temacie

Kostuch

Hajt

• Grajek
  • PipPipPipPipPip
  • 236 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądŁódź
Siema,
CS to ciężka gra, należy więc umieć posługiwać się wieloma rodzajami broni. Mam zamiar Wam to ułatwić i pomóc.

Desert Eagle

Niesamowicie ciężka w obsłudze broń. Ma tylko 7 naboi w magazynku, dlatego podczas starcia każdy nabój się liczy.
Zauważyłem, iż Desert Eagle ma bardzo wielką moc. Dobre trafienie i wróg ginie. Decydując się na grę z tą bronią należy umiejętnie celować, ale co najważniejsze wychodzić na bezpośrednie starcia, gdyż głównym atutem Deserta jest ostrzał na bardzo mały dystans. Na większych odległościach ta broń absolutnie się nie sprawdza .Ogólnie mówiąc z bardzo bliska i celnie.

Ak47

Chyba najtrudniejsza broń w Cs'ie. Ma ogromny rozrzut i niesamowitą moc. Jak każda broń kałach ma zalety i wady. Zaletami jest jak już pisałem siła, wadą jest cholernie wielki rozrzut. Lecz na rozrzut jest rada. Należy strzelać seriami po 2-3 naboje, wtedy strzały trafiają w cel. Większe serie natomiast nie mają sensu gdyż tzw. full auto ma kompletnego strita bo pociski lecą wszędzie indziej, ale nie w cel. Bezpośredni strzał w głowę zadaje max 140/100hp.

M4A1

Broń typowo szturmowa. Ma wiele lepszą celność niż kałach, natomiast mniejsza moc. Mimo to bezpośrednie trafienie w głowę zabija przeciwnika. Należy strzelać bez tłumika gdyż celność jest wówczas lepsza. Chociaż tłumik tez się przydaje, gdy jesteśmy w ciemnym miejscu lub kampimy. Ważne jest wtedy, by wróg nas nie usłyszał a tłumik jest bardzo cichy. Osobiście M4a1 to moja ulubiona broń. O ile mnie pamięć nie myli to celnym strzałem w głowę można zadać nawet i 116/100hp.

Clarion(famas)

Famas jest wspaniałą bronią, która zaczęła swą karierę w Cs'ie.Są sposoby dobrego strzelania z ta bronią , które zaraz Wam przedstawię, lecz trzeba też z famasem trochę praktyki. Są dwa tryby strzelania automatyczny który przydaje się do strzelania na powyżej przeciętnych odległościach i jest tryb pozwalający wystrzeliwać trzy pociski naraz. Jest to niezwykle przydatna rzecz gdy dobre trafienia i wróg leży. Niestety jest jedna wada. Broń ta po każdym strzale chwilkę się ładuje, lecz jeżeli przeciwnik jest doświadczonym graczem może wykorzystać ten moment i nas zabić. Ogółem mówiąc to bardzo ciekawa i niezbyt ciężka w obsłudze broń, która nie zawsze jest doceniana,lecz to się stopniowo zmienia.Ma 2 tryby strzelania Ogień ciągły oraz strzelanie seriami po 3 naboje naraz.

Copyright @ Grajkownia.com

Użytkownik ~Karol edytował ten post 17:39:49 - 10.01.2011

Dołączona grafika

Jam is Abdul Azim. :D

Mokka4

Hajt

• Admin FFA
  • PipPipPipPipPip
  • 219 postów
  • SkądBydgoszcz
Słaby poradnik.
Spoilery nie działają, m4 zadaje mniej obrażeń, itp.
PS.Jest to niezwykle przydatna rzecz gdy dobre trafienia i wróg leży O co tu chodzi?

~Karol

Karol aKa Garnek ;|

• Super Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3685 postów
  • SkądWietrzno [Krosno]
Napraw, to co jest źle :)
Jego kariera dobiegła końca. Nie gra już w CSa, a raz na rok wchodzi na forum.

saudyn

Sierotka Marysia

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 175 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądKołacz
M4A1 najczęściej po strzale w łeb zadaje około n80 hpa więc nie ma mowy o 120.

jogobella

Hajt

• Grajek
  • PipPipPipPipPip
  • 201 postów
Ak47

Chyba najtrudniejsza broń w Cs'ie. Ma ogromny rozrzut i niesamowitą moc. Jak każda broń kałach ma zalety i wady. Zaletami jest jak już pisałem siła, wadą jest cholernie wielki rozrzut. Lecz na rozrzut jest rada. Należy strzelać seriami po 2-3 naboje, wtedy strzały trafiają w cel. Większe serie natomiast nie mają sensu gdyż tzw. full auto ma kompletnego strita bo pociski lecą wszędzie indziej, ale nie w cel. Bezpośredni strzał w głowę zadaje max 140/100hp.

nie zgodze sie ..... bo na bliskie odleglosci co mam strzelac 2-3 naboje ? .... bez sensu ::) ja zawsze wale full auto i kolesia zabijam (nawet jak sie rusza ) to czesto hedy leca :D

Niesamowicie ciężka w obsłudze broń. Ma tylko 7 naboi w magazynku, dlatego podczas starcia każdy nabój się liczy.
Zauważyłem, iż Desert Eagle ma bardzo wielką moc. Dobre trafienie i wróg ginie. Decydując się na grę z tą bronią należy umiejętnie celować, ale co najważniejsze wychodzić na bezpośrednie starcia, gdyż głównym atutem Deserta jest ostrzał na bardzo mały dystans. Na większych odległościach ta broń absolutnie się nie sprawdza .Ogólnie mówiąc z bardzo bliska i celnie.

nie zgodze sie .... jak umiesz celowac to nawet na duzej odleglosci trafiasz ....

Famas jest wspaniałą bronią, która zaczęła swą karierę w Cs'ie.Są sposoby dobrego strzelania z ta bronią , które zaraz Wam przedstawię, lecz trzeba też z famasem trochę praktyki. Są dwa tryby strzelania automatyczny który przydaje się do strzelania na powyżej przeciętnych odległościach i jest tryb pozwalający wystrzeliwać trzy pociski naraz. Jest to niezwykle przydatna rzecz gdy dobre trafienia i wróg leży. Niestety jest jedna wada. Broń ta po każdym strzale chwilkę się ładuje, lecz jeżeli przeciwnik jest doświadczonym graczem może wykorzystać ten moment i nas zabić. Ogółem mówiąc to bardzo ciekawa i niezbyt ciężka w obsłudze broń, która nie zawsze jest doceniana,lecz to się stopniowo zmienia.

mogles dodac jeszcze ze z famasem jak masz tryb 3 strzalow to lepiej nim strzelac na odleglosc a jak auto to na bliskie ( bynajmiej u mnie sie czesto sprawdza XD )
29/700 ..... jeszcze duzoo duzooo !
POMAGAJMY !!!!
www.Pajacyk.pl !!

PolP

Poeta

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 787 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkypeMój stan
  • SkądBydgoszcz

Cytat

M4A1 najczęściej po strzale w łeb zadaje około n80 hpa więc nie ma mowy o 120.

Widać jak się znasz na CS. M4 zadaje 116 (około) hp po strzale w głowę ale bez kamizelki o0. To chyba logiczne, że będzie podawał obrażenie bez dodatkowego ekwipunku

Kostuch

Hajt

• Grajek
  • PipPipPipPipPip
  • 236 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądŁódź
No ale to jest mój pierwszy poradnik przecież...

Użytkownik Kostuch!!! edytował ten post 16:18:27 - 30.03.2010

Dołączona grafika

Jam is Abdul Azim. :D

Yeah!

Sierotka Marysia

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 140 postów
  • SkądKraków
widać, że chłopak się stara, poradnik napisał sam i jak poprawi błędy to będzie ok :)

Użytkownik Yeah! edytował ten post 16:31:07 - 30.03.2010

GG: 6106400
Pisz! Postaram się pomóc!

jogobella

Hajt

• Grajek
  • PipPipPipPipPip
  • 201 postów
no ja wiem ..... ale błędy sa ;] popraw je to ci dam + :)
POMAGAJMY !!!!
www.Pajacyk.pl !!

Coś Dobrego Coś Złego

Yebać.

• Admin FFA
  • 2325 postów
Napisał byś choć skad to wzieles http://www.wiaderko....amas-,2939.html lub wzieles stad i zmieniles ze dwa slowa http://postrzelajmy....amas-vt3070.htm a po za tym od kiedy famas ma 3 tryby strzelania? oO

Użytkownik Green edytował ten post 17:22:56 - 30.03.2010

jogobella

Hajt

• Grajek
  • PipPipPipPipPip
  • 201 postów
green o co ci chodzi ??? XD
POMAGAJMY !!!!
www.Pajacyk.pl !!

Coś Dobrego Coś Złego

Yebać.

• Admin FFA
  • 2325 postów
O to że skopiował to i nie podal źródła -.-

PolP

Poeta

• Grajek
  • 787 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkypeMój stan
  • SkądBydgoszcz

Wyświetl postUżytkownik Kostuch!!! dnia 16:18:07 - 30.03.2010 napisał

No ale to jest mój pierwszy poradnik przecież...

Ja w wyższym poście mówie do jogobelli o tym co napisał, nie mam nic do Ciebie o0

TOMEK :)

Prezes MZK Koszalin

• Admin FFA
  • 836 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Skądokol. Legnicy
3/4 poradników jest skopiowane i źródło nie jest podane :x ten jest trochę pomieszany, myli fakty i niewielie się można dowiedzieć. Słabo.

Brassica oleracea var. botrytis italica

Dołączona grafika

~Karol

Karol aKa Garnek ;|

• Super Grajek
  • 3685 postów
  • SkądWietrzno [Krosno]
Ale kolega się stara i to się liczy :)
Jego kariera dobiegła końca. Nie gra już w CSa, a raz na rok wchodzi na forum.

PolP

Poeta

• Grajek
  • 787 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkypeMój stan
  • SkądBydgoszcz
Ode mnie ma plusa na zachętę, jednak wolał bym, gdyby nie kopiował z innych stron, albo jak już kopiował, to niech poda źródło, ja też tak czasem robię, że nie mogę nic wymyśleć, więc biorę jakiś fragment z innej stronki ;]

Azorres

Nawijacz

• Grajek
  • PipPip
  • 21 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądOkolice Zakopanego
juz gdzies ten poradnik widzialem chyba na puchatek ale nie jeste pewien

Dołączona grafika