Moją przygodę z Grajkownią, czy też może inaczej się nazywał, nie wiem, ostatnio nawet próbowałem się dowiedzieć p. Wielkiego Moderatora - haerde, mówił, że od zawsze była Grajkownią, dobra mniejsza, więc zacząłem na NS'ie w opcji search... Poszedłem po ciasteczka, wziąłem słonecznik, ale mniejsza. I nagle stało się TO!!! Server zawołał do mnie KLIKNIJ NA CONNECT! Więc nie oglądając się kliknąłem.
Wszedłem, pamiętam, że grał haerde i Psycho[?]
Przechodząc do sedna sprawy - jestem tygrysem (mrrrrrr...), więc jest tu to, czego szukam. Przyjaciele, kumple, koleżanki, z którymi można pogadać poważnie, jak i pożartować, czy robić też kosmiczne jaja! Według mnie najlepsza jest tu atmosfera, że nikt się nie kłóci, ale zdarzają się naganne przypadki, ale to normalne! Właśnie miałem pisać recenzje z polskiego, bo mam passe, ale mam w to wyje***ne, bo wole tu posiedzieć i napisać coś co przyniesie natchnienie i rozkosz, może tez wzbudzi czyjeś pożądanie. Zaczynając od serverów, jest ich 9? Na każdym jest osoba, która jest gościnna i da się z nią pogadać, to sobie chwali Grajkownia. Mogę też pograć, jeżeli chcę to ktoś mi w tym pomoże i już jest nas 2! Tutaj poznałem wiele kumpli i koleżanek. Forum zaopatrzone jest celująco, jak i osoby nim władające są doświadczone. Chętnie Wam pomogę, dla mnie nie ma tu rzeczy negatywnych!
Pozdro !

Temat jest zamknięty

Do góry