Skocz do zawartości

Nazwa serwera cs IP Status Sloty Host Połącz
Serwer CS 1.6 FFA 193.33.177.19:27076 Serwer CS 1.6 Non Steam FFA 26 Pukawka Serwer CS 1.6 FFA
Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD 31.186.83.163:27226 Serwer CS 1.6 Non Steam ZOMBIE MOD 26 Pukawka Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD
Serwer CS 1.6 DIABLO MOD 193.33.177.12:27121 Serwer CS 1.6 Non Steam DIABLO MOD 23 Pukawka Serwer CS 1.6 DIABLO MOD
Serwer CS 1.6 GUNGAME 193.33.177.34:27081 Serwer CS 1.6 Non Steam GUNGAME 18 Pukawka Serwer CS 1.6 GUNGAME
Dołączona grafika

Grajkownia wita!

Witaj na Grajkownia.com - najlepsze serwery cs 1.6

Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:
  • Istniejemy ponad 3 lata. Mamy swoje tradycje oraz ugruntowaną pozycję, dzięki czemu masz pewność, że każda minuta, która poświecisz na Grajkowni nie zostanie zmarnowana 'upadkiem' sieci.
  • Posiadamy klimatyczne serwery cs 1.6, bazę ponad 1200 pluginów, modów i poradników do których otrzymasz pełny dostęp po rejestracji.
  • Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!)
Jeśli to Cię nie przekonuje to zapoznaj się z opiniami innych użytkowników Grajkowni, które znajdziesz w TYM dziale.
Guest Message by DevFuse

[Poradnik] Jak grać barbarzyńcą ?

- - - - -

• Nie możesz odpowiedzieć
4 odpowiedzi w tym temacie

AerO

Zgadnij Kotku, co mam w środku ?

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 485 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądToruń

*
Popularny

Witajcie !

Postanowiłem ściągnąć pomysł od Lolka i też zrobić poradnik postaci,którą gram.

1. Informacje ogólne

Barbarzyńca – postać najbardziej przypominająca standardową postać z cs’a i najbardziej wytrzymała ze wszystkich postaci. Po zabiciu wrogadostajesz HP i amunicje, po załadowaniu otrzymujesz magiczny pancerz, który wytrzyma 1 strzał,co może być przydatne przy magicznych pociskach paladyna.

2. Statystyki

Na początku dajemy wszystko w siłę, co daje nam max. 210 hp i większą wytrzymałość. Następnie dajemy w Zwinność lub Zręczność. Zależy to od waszej gry. Zwinność ładujemy wtedy, gdy biegniemy raszem i wprost wbiegamy w przeciwnika (jak to robi MiS). Zręczność ładujemy wtedy, gdy gramy taktycznie.

3. Jak grać ?

Ja gram zazwyczaj raszem czyli np. na mapie de_dust jak jestem Terrorystą to lecę na jak najszybciej na bs’a a następnie przez „drzwi” zabijam ct od tyłu. Na wielu mapach można grać w ten sposób. Na mapie de_nuke tez biegnę na pochylnie, potem na drabinkę i ct od tyłu. Podobnie gram w CT.

4. Bronie

Najlepsza bronią dla Barbarzyńcy jest M4A1 z tłumikiem w ct a w tt Ak47 lub Galil. Dlaczego galil ? Zabiera on dużo hp ze strzału z bliska. Można też sobie poszaleć i kupić autokampe. Ta broń dobra jest do zabicia ninjii lub biegania raszem wtedy walimy bez przybliżenia.

Mam nadzieje,że chociaż minimalnie przybliżyłem wam postać Barbarzyńcy. W przyszłości postaram się stworzyć poradniki do innych postaci.

Pozdrawiam,
AerO

Użytkownik ~Karol^Ak47 edytował ten post 18:50:34 - 01.03.2010

Aik

Jego Wysokość przez Wielkość

• Super Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2801 postów
  • SkądSosnowiec
fajny poradnik, hmm przy diablo w moim przekonaniu ciężko mówić o podobieństwie do normalnego cs'a, ale wydaje mi się że mnich ma mniej bajerów niż barb ;), co do m4 i tłumika, może przy strzelaniu seriami to wszystko jedno, ale przy full auto raczej lepiej bez tłumika (łatwiej rekoil opanować),

polecam barba wszystkim którzy lubią zadymy jest to idealna postać żeby, walczyć z paroma przeciwnikami naraz

szawel15

Hajt

• Grajek
  • PipPipPipPipPip
  • 236 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądGłębowice
I jak zwykle poprwie cie poniewaz nie powiedziales ze barba z zabicie dostaje 200 armora+20hp a bazowego ma 110
25.VIII.2011r.-wracam po równym roku banicji aby znowu poczuć magie grajkowych serverów

szymex

Sierotka Marysia

• Grajjek
  • PipPipPipPip
  • 125 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądKrasnystaw
Można jeszcze dodać, żeby grać na początku dając w życie, a potem w inteligencję. Do 30 pkt, a potem reset. Pancerze wtedy się szybko ładują i bardzo ciężko ubić takiego przeciwnika.
W cs gram jako :

Dołączona grafika

Corr Sera

Sierotka Marysia

• Grajjek
  • PipPipPipPip
  • 106 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądSuwałki
Miałem 70 lvl przed (jeszcze wcześniejszym kiedy było 8 klas) resetem więc wiem coś o tym ;) . Najpierw siedzimy i ładujemy 3 punkty pancerza i idziemy jak kto woli rashem czy taktycznie . Ja idę taktycznie . Uzbrajam się w granaty wszelkiego rodzaju i ide tak gdzie zawsze spotykamy wroga . Wykorzystuję te granaty przy hostach jeżeli jesteśmy w ct . Zabijamy pierwszego więc mam 200 armora i chyba 20 hp czy coś takiego i odnawia magazynek . Idziemy na resp , zabijamy i podkładamy pake jeżeli w tt albo jak mapa na hosty do hostów . Tak zdobędziemy troszkę kasy i expa . Dajemy najpierw do 50 pkt siły , 20 zręczności ponieważ i tak nam to się nie przyda jeżeli sobie naładujemy pocisków więcej poprzez 50 inty . Gdy osiągniemy taki lvl to śmiało można raszować nawet bez naładowania . Mam nadzieję że to się przyda .

Użytkownik Corr Sera edytował ten post 08:21:22 - 05.02.2012