Postanowiłem ściągnąć pomysł od Lolka i też zrobić poradnik postaci,którą gram.
1. Informacje ogólne
Barbarzyńca – postać najbardziej przypominająca standardową postać z cs’a i najbardziej wytrzymała ze wszystkich postaci. Po zabiciu wrogadostajesz HP i amunicje, po załadowaniu otrzymujesz magiczny pancerz, który wytrzyma 1 strzał,co może być przydatne przy magicznych pociskach paladyna.
2. Statystyki
Na początku dajemy wszystko w siłę, co daje nam max. 210 hp i większą wytrzymałość. Następnie dajemy w Zwinność lub Zręczność. Zależy to od waszej gry. Zwinność ładujemy wtedy, gdy biegniemy raszem i wprost wbiegamy w przeciwnika (jak to robi MiS). Zręczność ładujemy wtedy, gdy gramy taktycznie.
3. Jak grać ?
Ja gram zazwyczaj raszem czyli np. na mapie de_dust jak jestem Terrorystą to lecę na jak najszybciej na bs’a a następnie przez „drzwi” zabijam ct od tyłu. Na wielu mapach można grać w ten sposób. Na mapie de_nuke tez biegnę na pochylnie, potem na drabinkę i ct od tyłu. Podobnie gram w CT.
4. Bronie
Najlepsza bronią dla Barbarzyńcy jest M4A1 z tłumikiem w ct a w tt Ak47 lub Galil. Dlaczego galil ? Zabiera on dużo hp ze strzału z bliska. Można też sobie poszaleć i kupić autokampe. Ta broń dobra jest do zabicia ninjii lub biegania raszem wtedy walimy bez przybliżenia.
Mam nadzieje,że chociaż minimalnie przybliżyłem wam postać Barbarzyńcy. W przyszłości postaram się stworzyć poradniki do innych postaci.
Pozdrawiam,
AerO
Użytkownik ~Karol^Ak47 edytował ten post 18:50:34 - 01.03.2010

Do góry