Skocz do zawartości

Nazwa serwera cs IP Status Sloty Host Połącz
Serwer CS 1.6 FFA 193.33.177.19:27076 Serwer CS 1.6 Non Steam FFA 26 Pukawka Serwer CS 1.6 FFA
Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD 31.186.83.163:27226 Serwer CS 1.6 Non Steam ZOMBIE MOD 26 Pukawka Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD
Serwer CS 1.6 DIABLO MOD 193.33.177.12:27121 Serwer CS 1.6 Non Steam DIABLO MOD 23 Pukawka Serwer CS 1.6 DIABLO MOD
Serwer CS 1.6 GUNGAME 193.33.177.34:27081 Serwer CS 1.6 Non Steam GUNGAME 18 Pukawka Serwer CS 1.6 GUNGAME
Dołączona grafika

Grajkownia wita!

Witaj na Grajkownia.com - najlepsze serwery cs 1.6

Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:
  • Istniejemy ponad 3 lata. Mamy swoje tradycje oraz ugruntowaną pozycję, dzięki czemu masz pewność, że każda minuta, która poświecisz na Grajkowni nie zostanie zmarnowana 'upadkiem' sieci.
  • Posiadamy klimatyczne serwery cs 1.6, bazę ponad 1200 pluginów, modów i poradników do których otrzymasz pełny dostęp po rejestracji.
  • Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!)
Jeśli to Cię nie przekonuje to zapoznaj się z opiniami innych użytkowników Grajkowni, które znajdziesz w TYM dziale.
Guest Message by DevFuse

Kur@13’, i jego historia z Grajkownią :)

- - - - -

• Nie możesz odpowiedzieć
10 odpowiedzi w tym temacie

Kur@13'

Hardkor

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPip
  • 304 postów
  • Gadu-Gadu:

*
Popularny

Witam wszystkich! Moja historia z Grajkownią i w ogóle z Cs-em zaczęła się w dość dziwnych okolicznościach. A więc gdzieś około września zeszłego roku powróciłem po dość długim pobycie ze szpitala do domu i musiałem jeszcze trochę w nim pobyć, gdyż mój stan nie był najlepszy. W tych okolicznościach musiałem sobie zrobić przerwę w studiach i pobyć trochę w domu. Właśnie w tym czasie mój młodszy brat zaczął z kolegami grać w Cs-a. Z początku nie byłem tym zainteresowany, ale z powodu dużej ilości wolnego czasu postanowiłem zobaczyć co to dokładnie jest i jak to się je. Włączyłem grę i zacząłem szukać serwerów. Dziwnym zbiegiem okoliczność pierwszym serverem na jaki trafiłem był Server grajkowi BF2. Wszedłem i zacząłem grać, trochę się przestraszyłem gdyż większość świetnie grała, a ja dostawałem straszne lanie. Wstyd mówić jakie miałem statystyki, ale jakoś się nie przestraszyłem, gdyż większość ludzi wydawała się sympatyczna , a ja pomyślałem, że skoro Oni mogą tak grać to i ja również kiedyś dojdę do wprawy, a mając mnóstwo wolnego czasu mogłem grać do woli :D. Dodałem Server do ulubionych i tak właśnie zaczęła się moja historia z Grajkownią :D. Grałem codziennie po kilka godzin, a osoby, które wówczas przebywały na servie zaczęły mnie poznawać i można było z nimi spokojnie porozmawiać i na dodatek sporo się dowiedzieć, oraz zobaczyć jak najlepsi grają :D ( pamiętam, że największe wrażenie wywarł na mnie Sosu), atmosfera była świetna, a to jest najważniejsze :) mimo tego, że nadal kiepsko mi szło, ciągle grałem. Gdzieś po około 4 miesiącach gry miałem pierwszy kontakt z forum. Musiałem się zarejestrować, gdyż ku mojemu wielkiemu zdziwieniu oskarżono mnie o cheatowanie i musiałem wrzucić screeny na forum :D w pewien sposób mnie to ucieszyło bo oznaczało to, że w końcu zacząłem coś grać :(. Forum mi się bardzo spodobało i coraz częściej je odwiedzałem i odwiedzam do teraz :(. Oto moja historia związana z Grajkownią.

Moim skromnym zdaniem to co zrobił heard i spółka zasługuje na wielki szacunek, ponieważ skupia bardzo dużą ilość fajnych osób ( mam tutaj namyśli m.in. Groszka, Kromke, Gemballe, Payna, Luffiego, Gaarę, Tiffa i wiele, wiele innych osób, przepraszam, że wszystkich nie wymieniłem) do wspólnej zabawy i oczywiście rywalizacji, która dodaje smaku wszystkiemu, a jej odrobina jeszcze nikomu nie zaszkodziła :(.
Szczerze mogę powiedzieć, że Grajkownia stała się elitą wśród takich portali, a ludzie z nią związani są naprawdę świetnymi osobami. Cieszę się, że mogę należeć do tak wspaniałej społeczności jaką jest Grajkownia.

Trochę się rozpisałem :), ale mam nadzięję, że nikogo nie zanudziłem, z góry Dziękuję za przeczytanie:) Przepraszam za błędy, gdyż godzina o której to napisałem jest dość późna i mogłem ich trochę popełnić.

Pozdrawiam Hubert!!

Użytkownik Kur@13' edytował ten post 02:45:46 - 01.03.2010

"Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

kromka

Mistrz Ciętej Riposty

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 476 postów
  • SkądJasło
:( Dobre :D
Nawet znalazło sie miejsce dla mnie w opisie dzienx :D
Leci + :)
Dołączona grafika

badziu

Hajt

• Grajek
  • PipPipPipPipPip
  • 293 postów
  • SkądBarlinek/Poznań
niezle napisane Kura ;) +1, powodzenia; )

haerde

pan dokładny.

• VIP
  • 4196 postów
  • SkądNysa
Leci plusik, medal oraz temat przypinam ;). Dzięki wielkie za super opinię !

ShranZ

Grajkowy Maniak

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 603 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądWyszków / Marki
Fajnie tak po czytac wasze historie :) ale ja swojej nie napisze hehe ;p bo nie pamietam :D dokladnie jak to bylo ;p

PaJonk.

NałOgowieC :>

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPip
  • 384 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkypeMój stan
  • SkądPoznań
Zarąbista opinia Super mega + (sorry ale dopiero jutro bo juz limit przekroczylem :))

Dołączona grafika

''Pójdę do piekła, zakręcę tam szatana i zacznę rządzić''

PeLe

Sierotka Marysia

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 126 postów
  • SkądWadowice
Chcialo ci sie tyle pisac? :D Milo bylo poczytac :) Leci +

Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

miedziu

angel of death

• H@ serwera CS
  • Others: Admin GunGame
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 949 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądPrzytkowice ( wadowice, kraków)
Masz +. Widzicie konkurs ogłoszony i od razu każdy na forum siedzi i nabija posty :) Wszystko przekopią, żeby tylko posta walnąć heh.

PaJonk.

NałOgowieC :>

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPip
  • 384 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkypeMój stan
  • SkądPoznań
Miedziu ty najwięcej :)

Dołączona grafika

''Pójdę do piekła, zakręcę tam szatana i zacznę rządzić''

CannoN

Grajkowy Maniak

• Admin GunGame
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 605 postów
  • SkądCzerniec
Łał.... Dobre masz + :)
Mnie na pewno nie zanudziłeś bo Dwa razy czytałem ;) Fajne.
Pozdro: DZIDEK =@

~kubuss

A Ty się módl za nas...

• Super Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1788 postów
  • SkądSanok

Wyświetl postUżytkownik miedziu dnia 20:54:20 - 29.07.2010 napisał

Widzicie konkurs ogłoszony i od razu każdy na forum siedzi i nabija posty :D Wszystko przekopią, żeby tylko posta walnąć heh.

Wiedziałem, że tak będzie dlatego się nie zgłaszałem bo nie miałbym szans z takimi dziećmi nou lajfami wygrać >.< A poza tym nie mam szczęścia do konkursów xD
Dołączona grafika