Witam wszystkich! Moja historia z Grajkownią i w ogóle z Cs-em zaczęła się w dość dziwnych okolicznościach. A więc gdzieś około września zeszłego roku powróciłem po dość długim pobycie ze szpitala do domu i musiałem jeszcze trochę w nim pobyć, gdyż mój stan nie był najlepszy. W tych okolicznościach musiałem sobie zrobić przerwę w studiach i pobyć trochę w domu. Właśnie w tym czasie mój młodszy brat zaczął z kolegami grać w Cs-a. Z początku nie byłem tym zainteresowany, ale z powodu dużej ilości wolnego czasu postanowiłem zobaczyć co to dokładnie jest i jak to się je. Włączyłem grę i zacząłem szukać serwerów. Dziwnym zbiegiem okoliczność pierwszym serverem na jaki trafiłem był Server grajkowi BF2. Wszedłem i zacząłem grać, trochę się przestraszyłem gdyż większość świetnie grała, a ja dostawałem straszne lanie. Wstyd mówić jakie miałem statystyki, ale jakoś się nie przestraszyłem, gdyż większość ludzi wydawała się sympatyczna , a ja pomyślałem, że skoro Oni mogą tak grać to i ja również kiedyś dojdę do wprawy, a mając mnóstwo wolnego czasu mogłem grać do woli

. Dodałem Server do ulubionych i tak właśnie zaczęła się moja historia z Grajkownią

. Grałem codziennie po kilka godzin, a osoby, które wówczas przebywały na servie zaczęły mnie poznawać i można było z nimi spokojnie porozmawiać i na dodatek sporo się dowiedzieć, oraz zobaczyć jak najlepsi grają

( pamiętam, że największe wrażenie wywarł na mnie Sosu), atmosfera była świetna, a to jest najważniejsze

mimo tego, że nadal kiepsko mi szło, ciągle grałem. Gdzieś po około 4 miesiącach gry miałem pierwszy kontakt z forum. Musiałem się zarejestrować, gdyż ku mojemu wielkiemu zdziwieniu oskarżono mnie o cheatowanie i musiałem wrzucić screeny na forum

w pewien sposób mnie to ucieszyło bo oznaczało to, że w końcu zacząłem coś grać

. Forum mi się bardzo spodobało i coraz częściej je odwiedzałem i odwiedzam do teraz

. Oto moja historia związana z Grajkownią.
Moim skromnym zdaniem to co zrobił heard i spółka zasługuje na wielki szacunek, ponieważ skupia bardzo dużą ilość fajnych osób ( mam tutaj namyśli m.in. Groszka, Kromke, Gemballe, Payna, Luffiego, Gaarę, Tiffa i wiele, wiele innych osób, przepraszam, że wszystkich nie wymieniłem) do wspólnej zabawy i oczywiście rywalizacji, która dodaje smaku wszystkiemu, a jej odrobina jeszcze nikomu nie zaszkodziła

.
Szczerze mogę powiedzieć, że Grajkownia stała się elitą wśród takich portali, a ludzie z nią związani są naprawdę świetnymi osobami. Cieszę się, że mogę należeć do tak wspaniałej społeczności jaką jest Grajkownia.
Trochę się rozpisałem

, ale mam nadzięję, że nikogo nie zanudziłem, z góry Dziękuję za przeczytanie:) Przepraszam za błędy, gdyż godzina o której to napisałem jest dość późna i mogłem ich trochę popełnić.
Pozdrawiam Hubert!!
Użytkownik Kur@13' edytował ten post 02:45:46 - 01.03.2010