Witam was Grajki

Tak sobie ostatnio czytałem te wasze historyjki jak tutaj się znaleźliście i takie tam, myślę sobie ee ja tam nie będę się pocił przy takich rzeczach

Ale siedzę teraz, a na Bf2 2 osoby grają to niech stracę, napiszę co mnie tutaj przywlekło
Moja historia nie będzie taka jak większośc bo nie zaprosił mnie żaden kolega tutaj, ani nie zobaczyłem żadnej reklamy Grajkowni był to czysty przypadek, który już wam opisuję ^^.
Było to pewnego bodajże jesiennego dnia ubiegłego roku, grałem wtedy na innym serwerze TP, jednak ten serwer miał jedną wadę, która mi bardzo przeszkadzała, nikt tam rano nie grał

. Postanowiłem poszukac innego serwera posługując się steam'ową wyszukiwarka

. Szukałem po całym internecie, głównie pośród takich serwerów, na których grało dużo osób (8-20). Wchodziłem na losowe serwery (nie daj Boże jakieś zombie mody czy death mecze) ale po chwili wychodziłem. Po jakimś czasie poszukiwań znalazłem
Grajkownie, sewer FFA (podpisane DOBRE FFA) postanowiłem wejśc i spróbowac moich sił. Od razu do gustu przypadły mi rangi Bf2 ponieważ nigdy nie grałem na takim modzie. Pograłem chwilę o dziwo znalazłem się na dośc wysokim miejscu na mapie. Na początku nie grałem za często na Grajkowni, grałem raz tutaj, a raz na moim poprzednim serwerze, lecz z biegiem czasu coraz częściej dawało się mnie widziec tutaj. Graczami, którzy zapadli mi w pamięc z tamtego okresu czasu to Drago, Sosu, Naget i Viceroy. 3ch pierwszych przez to że kosili wszystkie mapy i nie było na nich gościa a ten czwarty to przez to, że zbyt dużo używał mikrofonu

.
Jednak moim skromnym zdaniem moja przygoda z Grajkownią zaczyna się dopiero teraz, przez ostatnie 3 tygodnie stałem się bardziej aktywny, bardzo mnie przyciągnęło aktywowanie odznak na Bf2 i zacząłem się udzielac na forum

. Przedtem praktycznie nie zwracałem uwagi na ludzi którzy graja ze mną, teraz jest inaczej próbuję nawiązywac więcej znajomości i na forum i w grze

. Myślę, że coraz więcej ludzi zaczyna mnie kojarzyc jako Grajka z prawdziwego zdarzenia, a nie jako przypadkowego gracza, który wszedł na chwilę, zaraz wyjdzie i śladu po sobie nie zostawi

. Może was to zdziwic ale dopiero parę dni temu dostrzegłem jaki potencjał ma Grajkownia, dlatego teraz jeszcze bardziej chcę byc częścią tej społeczności.
Uff to by było na tyle chyba

.
Pozdro dla Kury, Gus'a, groszka no i TIFF'a i dla was drogich Grajków
Użytkownik kromka edytował ten post 12:38:11 - 18.02.2010