Skocz do zawartości

Nazwa serwera cs IP Status Sloty Host Połącz
Serwer CS 1.6 FFA 193.33.177.19:27076 Serwer CS 1.6 Non Steam FFA 26 Pukawka Serwer CS 1.6 FFA
Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD 31.186.83.163:27226 Serwer CS 1.6 Non Steam ZOMBIE MOD 26 Pukawka Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD
Serwer CS 1.6 DIABLO MOD 193.33.177.12:27121 Serwer CS 1.6 Non Steam DIABLO MOD 23 Pukawka Serwer CS 1.6 DIABLO MOD
Serwer CS 1.6 GUNGAME 193.33.177.34:27081 Serwer CS 1.6 Non Steam GUNGAME 18 Pukawka Serwer CS 1.6 GUNGAME
Dołączona grafika

Grajkownia wita!

Witaj na Grajkownia.com - najlepsze serwery cs 1.6

Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:
  • Istniejemy ponad 3 lata. Mamy swoje tradycje oraz ugruntowaną pozycję, dzięki czemu masz pewność, że każda minuta, która poświecisz na Grajkowni nie zostanie zmarnowana 'upadkiem' sieci.
  • Posiadamy klimatyczne serwery cs 1.6, bazę ponad 1200 pluginów, modów i poradników do których otrzymasz pełny dostęp po rejestracji.
  • Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!)
Jeśli to Cię nie przekonuje to zapoznaj się z opiniami innych użytkowników Grajkowni, które znajdziesz w TYM dziale.
Guest Message by DevFuse

Kromka, czyli skąd on się tutaj wziął :>

- - - - -

• Nie możesz odpowiedzieć
15 odpowiedzi w tym temacie

kromka

Mistrz Ciętej Riposty

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 476 postów
  • SkądJasło
Witam was Grajki :)
Tak sobie ostatnio czytałem te wasze historyjki jak tutaj się znaleźliście i takie tam, myślę sobie ee ja tam nie będę się pocił przy takich rzeczach :P
Ale siedzę teraz, a na Bf2 2 osoby grają to niech stracę, napiszę co mnie tutaj przywlekło :D

Moja historia nie będzie taka jak większośc bo nie zaprosił mnie żaden kolega tutaj, ani nie zobaczyłem żadnej reklamy Grajkowni był to czysty przypadek, który już wam opisuję ^^.

Było to pewnego bodajże jesiennego dnia ubiegłego roku, grałem wtedy na innym serwerze TP, jednak ten serwer miał jedną wadę, która mi bardzo przeszkadzała, nikt tam rano nie grał :(. Postanowiłem poszukac innego serwera posługując się steam'ową wyszukiwarka :D. Szukałem po całym internecie, głównie pośród takich serwerów, na których grało dużo osób (8-20). Wchodziłem na losowe serwery (nie daj Boże jakieś zombie mody czy death mecze) ale po chwili wychodziłem. Po jakimś czasie poszukiwań znalazłem Grajkownie, sewer FFA (podpisane DOBRE FFA) postanowiłem wejśc i spróbowac moich sił. Od razu do gustu przypadły mi rangi Bf2 ponieważ nigdy nie grałem na takim modzie. Pograłem chwilę o dziwo znalazłem się na dośc wysokim miejscu na mapie. Na początku nie grałem za często na Grajkowni, grałem raz tutaj, a raz na moim poprzednim serwerze, lecz z biegiem czasu coraz częściej dawało się mnie widziec tutaj. Graczami, którzy zapadli mi w pamięc z tamtego okresu czasu to Drago, Sosu, Naget i Viceroy. 3ch pierwszych przez to że kosili wszystkie mapy i nie było na nich gościa a ten czwarty to przez to, że zbyt dużo używał mikrofonu :D.
Jednak moim skromnym zdaniem moja przygoda z Grajkownią zaczyna się dopiero teraz, przez ostatnie 3 tygodnie stałem się bardziej aktywny, bardzo mnie przyciągnęło aktywowanie odznak na Bf2 i zacząłem się udzielac na forum :). Przedtem praktycznie nie zwracałem uwagi na ludzi którzy graja ze mną, teraz jest inaczej próbuję nawiązywac więcej znajomości i na forum i w grze :P. Myślę, że coraz więcej ludzi zaczyna mnie kojarzyc jako Grajka z prawdziwego zdarzenia, a nie jako przypadkowego gracza, który wszedł na chwilę, zaraz wyjdzie i śladu po sobie nie zostawi :D. Może was to zdziwic ale dopiero parę dni temu dostrzegłem jaki potencjał ma Grajkownia, dlatego teraz jeszcze bardziej chcę byc częścią tej społeczności.

Uff to by było na tyle chyba :P.

Pozdro dla Kury, Gus'a, groszka no i TIFF'a i dla was drogich Grajków :)

Użytkownik kromka edytował ten post 12:38:11 - 18.02.2010

Dołączona grafika

groszek

Hajt

• Grajek
  • PipPipPipPipPip
  • 255 postów
Witaj oficjalnie na pokładzie Grajkowni.

Ode mnie mały rebus:

Dołączona grafika
+
Dołączona grafika

= ?
Dołączona grafika
Dołączona grafika

MaTT

Pan Poseł

• Super Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1895 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądOlsztyn <3
Witamy :P

Groszek, to jest Pralek (Karol) z mikrofonem - śpiewa coś na koniec gimnazjum ;D

Pomogłem Ci?
Jeżeli tak, możesz się odwdzięczyć klikając na Dołączona grafika w prawym dolnym rogu.

Kontakt :

Gadu-Gadu - 7126810
STEAM
- Gwiazda666

Profil STEAM :

Dołączona grafika

Medale :

kromka

Mistrz Ciętej Riposty

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 476 postów
  • SkądJasło

Wyświetl postUżytkownik Matt dnia 14:30:37 - 18.02.2010 napisał

Witamy :P

Groszek, to jest Pralek (Karol) z mikrofonem - śpiewa coś na koniec gimnazjum ;D

Raczej mu chodziło o kogos innego ale nie wiem o kogo wlasnie xd
Dołączona grafika

groszek

Hajt

• Grajek
  • PipPipPipPipPip
  • 255 postów
Odpowiedź to:
Spoiler

Dołączona grafika
Dołączona grafika

haerde

pan dokładny.

• VIP
  • 4196 postów
  • SkądNysa
Witaj na pokładzie Grajku :D. Za swoją opinię otrzymujesz medal i plusa, a temat przyklejam.

~Karol

Karol aKa Garnek ;|

• Super Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3685 postów
  • SkądWietrzno [Krosno]
Dobra opinia, a MaTT dowaliłeś ; D
Jego kariera dobiegła końca. Nie gra już w CSa, a raz na rok wchodzi na forum.

Kur@13'

Hardkor

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPip
  • 304 postów
  • Gadu-Gadu:
Fajno, że z nami jesteś Kromek :D, fajna opinia Łap plus :)
"Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

szawel15

Hajt

• Grajek
  • PipPipPipPipPip
  • 236 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądGłębowice
a szawla "jajarza grajkowego bf2" nie pozdrowił
ale plusika dostaniesz od kumpla tylko na steam mnie dodaj

Użytkownik menelowicz edytował ten post 07:20:14 - 06.03.2010

25.VIII.2011r.-wracam po równym roku banicji aby znowu poczuć magie grajkowych serverów

kromka

Mistrz Ciętej Riposty

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 476 postów
  • SkądJasło
Hehe no wybacz nie da sie spamietac wszystkich ;)
Dołączona grafika

Viceroy

Sierotka Marysia

• Grajek
  • Others:
  • PipPipPipPip
  • 187 postów
  • SkądZielona Góra
dobre,dnobre ty;ko nie wal nastepnym razem tyle buziek

vanil.

Bywalec

• Grajek
  • PipPipPip
  • 40 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądJarosław
Milo sie czytalo, pozdrawiam.

CannoN

Grajkowy Maniak

• Admin GunGame
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 605 postów
  • SkądCzerniec
Widać że kromka się streszczał :D
Ale to mnie wciągało, podobnie było zemną:)

ShranZ

Grajkowy Maniak

• Grajek
  • 603 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądWyszków / Marki
Wszystkim zalezy na medalach i dlatego Dzidek tak szaleje ;]

PaJonk.

NałOgowieC :>

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPip
  • 384 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkypeMój stan
  • SkądPoznań
Siema Grajku . masz plusa za swą historyjke :)

Dołączona grafika

''Pójdę do piekła, zakręcę tam szatana i zacznę rządzić''

CannoN

Grajkowy Maniak

• Admin GunGame
  • 605 postów
  • SkądCzerniec
Ty Ty Synek ja szaleje tylko u mnie w Domu :)