Skocz do zawartości

Nazwa serwera cs IP Status Sloty Host Połącz
Serwer CS 1.6 FFA 193.33.177.19:27076 Serwer CS 1.6 Non Steam FFA 26 Pukawka Serwer CS 1.6 FFA
Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD 31.186.83.163:27226 Serwer CS 1.6 Non Steam ZOMBIE MOD 26 Pukawka Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD
Serwer CS 1.6 DIABLO MOD 193.33.177.12:27121 Serwer CS 1.6 Non Steam DIABLO MOD 23 Pukawka Serwer CS 1.6 DIABLO MOD
Serwer CS 1.6 GUNGAME 193.33.177.34:27081 Serwer CS 1.6 Non Steam GUNGAME 18 Pukawka Serwer CS 1.6 GUNGAME
Dołączona grafika

Grajkownia wita!

Witaj na Grajkownia.com - najlepsze serwery cs 1.6

Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:
  • Istniejemy ponad 3 lata. Mamy swoje tradycje oraz ugruntowaną pozycję, dzięki czemu masz pewność, że każda minuta, która poświecisz na Grajkowni nie zostanie zmarnowana 'upadkiem' sieci.
  • Posiadamy klimatyczne serwery cs 1.6, bazę ponad 1200 pluginów, modów i poradników do których otrzymasz pełny dostęp po rejestracji.
  • Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!)
Jeśli to Cię nie przekonuje to zapoznaj się z opiniami innych użytkowników Grajkowni, które znajdziesz w TYM dziale.
Guest Message by DevFuse

Moja historia z Grajkownią

- - - - -

• Zamknięty Temat jest zamknięty
22 odpowiedzi w tym temacie

asdat0r

beka

• Grajek
  • PipPipPipPipPip
  • 285 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądWietrzno

*
Popularny

Witam wszystkich,
widzę, że dużo ludzi ostatnimi czasy zaczęło pisać swoje opinie i historie, więc pomyślałem, czemu by nie :)

Swoją historię z Grajkownią zacząłem w październiku zeszłego roku, gdy Karol zachęcał mnie do gry na Grajkowni [BF2], mówił mi, że ma tam admina, że jest miła atmosfera, fajni admini etc. Wtedy też zarejestrowałem się na forum, gdyż musiałem prosić o unbana ( tak, wtedy też miałem problemy z cheaterami na moim ip :) ), za jakiegoś cheatera. Wtedy to Tygrysek mnie odbanował, za co mu dziękuje, bo bez tego unbana nie poznał bym tych wszystkich ludzi na tejże serwerowni :) Po unbanie zacząłem 'karać' (:)) na BF2. Na początku raczej nie wypowiadałem się za dużo na forum, dopiero ostatnio troche się rozpędziłem w pisaniu postów ;P Wtedy też miałem przerwę z CSem, około dwumiesięczną. Po przerwie zacząłem grać na TeamPlay'u. Bardzo mi się tam spodobało, i zostałem na dłużej :) Gdy zamknięto [TP], rozpocząłem swoją przygodę z [FFA]. Na początku raczej mi tam nie szło, bo nie potrafiłem ogarnąć rashujących graczy, ale z czasem jakoś mi się to udało, no i tak zostałem na tym FFA... Na TP poznałem np. botka Luxiego, z którym czasami razem coś tam pogrywamy, na FFA też kilka fajnych osób, Karolina, Mariola, Matt (już nawet po kilku dniach bez gry nie pamiętam kto tam grał :)) itd. Teraz gdy mam znowu bana i lagi (:)) mam nadzieję, że w końcu zmienią mi to IP i będę mógł wrócić do gry na Grajkowych serwerach :)

Podsumowując, w Grajkowni podoba mi się to, że jest dużo serwerów, wielu graczy z którymi można pogadać na różne tematy, oczywiście doceniam też wkład adminów i head adminów, niestety jest też kilku ludzi z którymi rozmawia się trochę ciężej, ale można znaleźć wspólne zainteresowania :)

Mam nadzieję, że się nie obrazicie za jakieś błędy stylistyczne, logiczne itp., bo w tym nie jestem za dobry :)

Pozdrawiam

Użytkownik asdat0r edytował ten post 13:30:27 - 16.02.2010

Dołączona grafika

~Karol

Karol aKa Garnek ;|

• Super Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3685 postów
  • SkądWietrzno [Krosno]
Tak, to właśnie ja zachęciłem asdat0ra do gry na Grajkowni ;D

"+" xd
Jego kariera dobiegła końca. Nie gra już w CSa, a raz na rok wchodzi na forum.

MaTT

Pan Poseł

• Super Grajek
  • 1895 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądOlsztyn <3
Dobra, koniec imprezy ;D
"+" poleciał, ciekawa historia i medalik się należy :)

Btw. dzięki, że o mnie wspomniałeś :)

Pomogłem Ci?
Jeżeli tak, możesz się odwdzięczyć klikając na Dołączona grafika w prawym dolnym rogu.

Kontakt :

Gadu-Gadu - 7126810
STEAM
- Gwiazda666

Profil STEAM :

Dołączona grafika

Medale :

asdat0r

beka

• Grajek
  • PipPipPipPipPip
  • 285 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądWietrzno
Jeszcze o jednym zapomniałem.

Japko, proszę Cie, zmień avatar :)

Dołączona grafika

japko

Sierotka Marysia

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 158 postów
  • SkądKostrzyn nad Odrą
Nigdy. :<
Łap plusika. :)
Pomogłem? To dobrze.

haerde

pan dokładny.

• VIP
  • 4196 postów
  • SkądNysa
Leci plus, medal oraz temat przyklejam :). Dzięki za ładną i rozbudowaną opinię !

CannoN

Grajkowy Maniak

• Admin GunGame
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 605 postów
  • SkądCzerniec
NO masz Plusa :)

miedziu

angel of death

• H@ serwera CS
  • Others: Admin GunGame
  • 949 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądPrzytkowice ( wadowice, kraków)
DZIDEK opanuj się z tymi postami, bo to jest dawno przeterminowane Napisano 16 lut 2010 - 12:48:11. Poszukaj mniej przedawnionych tematów.

Patrycja

Przed którą kłaniają się nisko.

• Dziewczyny
  • PipPipPipPip
  • 192 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkypeMój stan
  • SkądWarszawa
"+" :D

N!ck^^

Lamka

• Grajek
  • Pip
  • 5 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkypeMój stan
Super daje +
W dłoni ak 47 i będę was bronił aż nie padnę!

eQ => Guzik

Bywalec

• Grajek
  • PipPipPip
  • 35 postów
Dobre jest plusik leci +++ :D

Dunc

Mistrz Ciętej Riposty

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 478 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądWarmia <3
fajna zabawa w archeologów? :x

Dołączona grafika

Kopciu

Sierotka Marysia

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 197 postów
  • Gadu-Gadu:
Spamerzy do dzieła ... Tak to jest jeden rozbuduję drugi napisze czemu rozbudował i tak to leci ... A za historie +.

PaJonk.

NałOgowieC :>

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPip
  • 384 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkypeMój stan
  • SkądPoznań
Miodzio napisane ! - Lubie to :P

Dołączona grafika

''Pójdę do piekła, zakręcę tam szatana i zacznę rządzić''

Wuhahowiec

Bywalec

• Grajek
  • PipPipPip
  • 58 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądBełchatów ?
Ładnie napisane , leci "plus" . :D

deL

Bywalec

• Grajek
  • PipPipPip
  • 37 postów
Bardzo duży plusik leci

pAC

Mam 15 lat i myślę żem "Bóg"

• Grajek
  • 890 postów
  • SkądŻagań/AMXX
Napisano 13:48:11 - 16.02.2010
widzę lubicie się bawić w archeologów
Wykonuję płatne zlecenia(Pluginy, modyfikacje) , więcej info pod steam Aldrex459Jeżeli zaczynasz przygodę z League of Legends zarejestruj się!
http://signup.league...d99412612856779</p>

SuperKwek

Lamka

• Grajek
  • Pip
  • 3 postów
  • Gadu-Gadu:
Supcio ^^

Pielasek12

Nawijacz

• Grajek
  • PipPip