Witam wszystkich,
widzę, że dużo ludzi ostatnimi czasy zaczęło pisać swoje opinie i historie, więc pomyślałem, czemu by nie
Swoją historię z Grajkownią zacząłem w październiku zeszłego roku, gdy Karol zachęcał mnie do gry na Grajkowni [BF2], mówił mi, że ma tam admina, że jest miła atmosfera, fajni admini etc. Wtedy też zarejestrowałem się na forum, gdyż musiałem prosić o unbana ( tak, wtedy też miałem problemy z cheaterami na moim ip

), za jakiegoś cheatera. Wtedy to Tygrysek mnie odbanował, za co mu dziękuje, bo bez tego unbana nie poznał bym tych wszystkich ludzi na tejże serwerowni

Po unbanie zacząłem 'karać' (

) na BF2. Na początku raczej nie wypowiadałem się za dużo na forum, dopiero ostatnio troche się rozpędziłem w pisaniu postów ;P Wtedy też miałem przerwę z CSem, około dwumiesięczną. Po przerwie zacząłem grać na TeamPlay'u. Bardzo mi się tam spodobało, i zostałem na dłużej

Gdy zamknięto [TP], rozpocząłem swoją przygodę z [FFA]. Na początku raczej mi tam nie szło, bo nie potrafiłem ogarnąć rashujących graczy, ale z czasem jakoś mi się to udało, no i tak zostałem na tym FFA... Na TP poznałem np. botka Luxiego, z którym czasami razem coś tam pogrywamy, na FFA też kilka fajnych osób, Karolina, Mariola, Matt (już nawet po kilku dniach bez gry nie pamiętam kto tam grał

) itd. Teraz gdy mam znowu bana i lagi (

) mam nadzieję, że w końcu zmienią mi to IP i będę mógł wrócić do gry na Grajkowych serwerach
Podsumowując, w Grajkowni podoba mi się to, że jest dużo serwerów, wielu graczy z którymi można pogadać na różne tematy, oczywiście doceniam też wkład adminów i head adminów, niestety jest też kilku ludzi z którymi rozmawia się trochę ciężej, ale można znaleźć wspólne zainteresowania
Mam nadzieję, że się nie obrazicie za jakieś błędy stylistyczne, logiczne itp., bo w tym nie jestem za dobry
Pozdrawiam
Użytkownik asdat0r edytował ten post 13:30:27 - 16.02.2010