Skocz do zawartości

Nazwa serwera cs IP Status Sloty Host Połącz
Serwer CS 1.6 FFA 193.33.177.19:27076 Serwer CS 1.6 Non Steam FFA 26 Pukawka Serwer CS 1.6 FFA
Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD 31.186.83.163:27226 Serwer CS 1.6 Non Steam ZOMBIE MOD 26 Pukawka Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD
Serwer CS 1.6 DIABLO MOD 193.33.177.12:27121 Serwer CS 1.6 Non Steam DIABLO MOD 23 Pukawka Serwer CS 1.6 DIABLO MOD
Serwer CS 1.6 GUNGAME 193.33.177.34:27081 Serwer CS 1.6 Non Steam GUNGAME 18 Pukawka Serwer CS 1.6 GUNGAME
Dołączona grafika

Grajkownia wita!

Witaj na Grajkownia.com - najlepsze serwery cs 1.6

Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:
  • Istniejemy ponad 3 lata. Mamy swoje tradycje oraz ugruntowaną pozycję, dzięki czemu masz pewność, że każda minuta, która poświecisz na Grajkowni nie zostanie zmarnowana 'upadkiem' sieci.
  • Posiadamy klimatyczne serwery cs 1.6, bazę ponad 1200 pluginów, modów i poradników do których otrzymasz pełny dostęp po rejestracji.
  • Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!)
Jeśli to Cię nie przekonuje to zapoznaj się z opiniami innych użytkowników Grajkowni, które znajdziesz w TYM dziale.
Guest Message by DevFuse

Yeah! - Moja Grajkowa historia

- - - - -

• Nie możesz odpowiedzieć
10 odpowiedzi w tym temacie

Yeah!

Sierotka Marysia

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 140 postów
  • SkądKraków
Hmm... To co jak wszyscy to wszyscy! ;) A oto moja historia związana z Grajkownią ;) Więc jeśli masz chwilkę - przeczytaj ;)

Na Grajkowe serwery trafiłem prawie od początku mojej przygody z CS (czyli coś koło września 2009 ;) ). Zaprosił mnie na nie mój kolega z klasy - Gunfield ;). Co ciekawie od początku grałem na steam'ie :P Od razu bardzo mi się tu spodobało i zacząłem grać głównie na serwerze TP (Master Filut - to był mój pierwszy nick ;) ). Po około 3 miesiącach gry ku mojemu zdziwieniu napisał do mnie DEwek proponując mi admina na serwerze Team Play... Szczerze mówiąc byłem wtedy bardzo zaskoczony i po rozmowie obaj stwierdziliśmy, że brak mi troszkę jeszcze doświadczenia. Pomyślałem...hmm...może kiedyś :P I tak grałem sobie dalej na TP, GG czasem też na BF2.
Kiedy powstał serwer FFA tam zaglądałem coraz częściej... I tak Karol zaproponował mi i Oakley'owi żebyśmy złożyli podanie o admina.
Samo podanie jak widać zostało pozytywnie rozpatrzone ;)
Dzięki chłopaki za namówienie - nie żałuję!
I dzięki Ci Haerde za zaufanie, bardzo to szanuje:)
I dzięki wszystkim adminom z którymi spędzam tak miło czas na serwerach! (haerde, DEwek karol, oakley, luxy, matt, karolina, groszek, aik no i wiele wiele innych - DZIĘKI!!!)

To by było na tyle mojej skromniej historii związanej z Grajkownią.
Yeah!
Pozdrawiam Was wszystkich! B)

GG: 6106400
Pisz! Postaram się pomóc!

MaTT

Pan Poseł

• Super Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1895 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądOlsztyn <3
Ale się rozpisałeś Miszczu Filipie ;D

Pomogłem Ci?
Jeżeli tak, możesz się odwdzięczyć klikając na Dołączona grafika w prawym dolnym rogu.

Kontakt :

Gadu-Gadu - 7126810
STEAM
- Gwiazda666

Profil STEAM :

Dołączona grafika

Medale :

MaTT

Pan Poseł

• Super Grajek
  • 1895 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądOlsztyn <3
Oo dzięki, że o mnie wspomniałeś ;)
Dałbym Ci "+", lecz dzienny limit wykorzystany :<

Pomogłem Ci?
Jeżeli tak, możesz się odwdzięczyć klikając na Dołączona grafika w prawym dolnym rogu.

Kontakt :

Gadu-Gadu - 7126810
STEAM
- Gwiazda666

Profil STEAM :

Dołączona grafika

Medale :

Oakley

Juror

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 671 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądKraków
+ !!!

Steam: oakley36

Dołączona grafika 12390319

PolP

Poeta

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 787 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkypeMój stan
  • SkądBydgoszcz

Cytat

Dałbym Ci "+", lecz dzienny limit wykorzystany :<

Ty zawsze masz limit wyczerpany :P

haerde

pan dokładny.

• VIP
  • 4196 postów
  • SkądNysa
Poleciał plusik i medal, a temat przyklejam :)

MaTT

Pan Poseł

• Super Grajek
  • 1895 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądOlsztyn <3

Cytat

Ty zawsze masz limit wyczerpany

No wiesz, jak już wcześnej innym zasłużonym rozdam :)

Użytkownik Matt edytował ten post 14:43:51 - 17.02.2010

Pomogłem Ci?

Kontakt :

Gadu-Gadu - 7126810
STEAM
- Gwiazda666

Profil STEAM :

Dołączona grafika

Medale :

Luxy

Hardkor

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPip
  • 349 postów
  • SkądZ kosmosu
Brawo Miszczu Fiucie... tzn Filucie! ;) +
Dołączona grafika

-TK-G3mlin

Lamka

• Grajek
  • Pip
  • 8 postów
  • SkądKielce
Po dwóch latach temat został odkurzony.

~KropeK~

Sierotka Marysia

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 118 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądWarmia :)

Wyświetl postUżytkownik -TK-G3mlin dnia 16:57:26 - 18.02.2012 napisał

Po dwóch latach temat został odkurzony.

Ale go przeczyściłeś :)
Dołączona grafika

bloonT

Prosty

• Grajek
  • PipPipPip
  • 71 postów
nie, nie tak nad komentarzem Gemlina był jeszcze jeden (takiego spamera co zawładnął na chwile forum) ale jego komentarz został usunięty więc wygląda to jakby gemlin go odkurzył a on tylko napisał że ten koleś to zrobił ;p

Użytkownik Joke {JR} edytował ten post 23:17:33 - 20.02.2012

Dołączona grafika