Skocz do zawartości

Nazwa serwera cs IP Status Sloty Host Połącz
Serwer CS 1.6 FFA 193.33.177.19:27076 Serwer CS 1.6 Non Steam FFA 26 Pukawka Serwer CS 1.6 FFA
Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD 31.186.83.163:27226 Serwer CS 1.6 Non Steam ZOMBIE MOD 26 Pukawka Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD
Serwer CS 1.6 DIABLO MOD 193.33.177.12:27121 Serwer CS 1.6 Non Steam DIABLO MOD 23 Pukawka Serwer CS 1.6 DIABLO MOD
Serwer CS 1.6 GUNGAME 193.33.177.34:27081 Serwer CS 1.6 Non Steam GUNGAME 18 Pukawka Serwer CS 1.6 GUNGAME
Dołączona grafika

Grajkownia wita!

Witaj na Grajkownia.com - najlepsze serwery cs 1.6

Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:
  • Istniejemy ponad 3 lata. Mamy swoje tradycje oraz ugruntowaną pozycję, dzięki czemu masz pewność, że każda minuta, która poświecisz na Grajkowni nie zostanie zmarnowana 'upadkiem' sieci.
  • Posiadamy klimatyczne serwery cs 1.6, bazę ponad 1200 pluginów, modów i poradników do których otrzymasz pełny dostęp po rejestracji.
  • Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!)
Jeśli to Cię nie przekonuje to zapoznaj się z opiniami innych użytkowników Grajkowni, które znajdziesz w TYM dziale.
Guest Message by DevFuse

one more time

* * * * - 3 głosy

• Zamknięty Temat jest zamknięty
15 odpowiedzi w tym temacie

Coś Dobrego Coś Złego

Yebać.

• Admin FFA
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2325 postów

*
Popularny

Jako że zauważyłem ze coraz więcej osób pisze swoje opinie na temat Grajkowni, to i ja postanowiłem jeszcze raz napisać coś od siebie.

Na Grajkowni jestem zarejestrowany od 10 lipca 2009 roku, na serwer trafiłem przypadkowo (sprawdzałem wszystkie serwery, które mi wyszukało) i na trafiłem na serwer BF2, a że nigdy nie grałem na takim modzie to wbiłem. Na początku aż tak bardzo serwer nie przypadł mi do gustu, bo nie lubię jak ludzie na serwerach zaczynają „rzucać mięsem”, ale po jakimś czasie to się zmieniło, admini zaczęli coraz częściej przebywać na serwerze i banowac lub kickowac tych delikwentów, i wtedy zaczęło mi się tu podobać. Postanowiłem ze zarejestruje się na forum, i byłem wielce zaskoczony wyglądem forum, a raczej kolorami forum, Grajkownia różniła się i to bardzo od innych for związanych z cs’em, na innych forach same ciemne kolory mało czytelne ogólnie, natomiast na Grajkowni było przejrzyście i kolory były dobrze dopasowane. No i zacząłem spamować na forum i coraz częściej grywać na BF2. Po jakimś czasie dochodziły nowe serwery ffa dr itd. Pewnego dnia odwaliło coś mi i wpadłem na ciekawy pomysł razem z Karolcią, że założymy razem klan „Parafia”, ale taki dla zabawy a nie po to żeby grywać spary itp. I wtedy powstał Proboszcz Green oraz Siostra Karolcia. Zaczęliśmy grac pod nowymi nickami na serwerze bf2, i zdziwiliśmy się, gdy sporo osób chciało się do nas dołączyć. No i tak jakoś wyszło, że Haerde (za co mu dziękuje) zaproponował ze stworzy na forum dział dla nas, czyli dla Parafii, ja skonsultowałem się z Karolcia i doszliśmy do wniosku ze to jest dosyć ciekawy pomysł i się zgodziliśmy. No i Parafia zaczęła się rozrastać :). Po pewnym czasie ja i Karolcia postanowiliśmy, że rezygnujemy z przywództwa w Parafii i odchodzimy z niej. I tu jest dobra wiadomość dla osób będących w Parafii, postanowiłem wrócić na stanowisko Proboszcza ;)

A teraz trochę krytyki :) Co do forum to jak na razie wszystko jest dla mnie świetne, choć trochę czasu trzeba żeby połapać się na tym nowym forum :D. Co do adminów to kilku nie daje zbyt dobrego przykładu dla graczy i nie przestrzegają kultury :) Największym rozczarowaniem dla mnie było to, gdy hosting serwerów został zmieniony na wilan, ping mi skakał do 120 i co 5 sekund miałem jakieś dziwne ścinki, to postanowiłem wtedy, że już nie będę tu grał, i zrobiłem sobie trochę wolnego od cs’a jak i od Grajkowni. Az pewnego dnia zajrzałem na forum okazało się ze Grajkownia powróciła na pukawkę to znów zaczelem grac na serwerze bf2 i znów czerpałem przyjemność z gry w cs’a. Największym pozytywnym zaskoczeniem dla mnie była reaktywacja serwera Diablo, ponieważ polubiłem grę na nim i teraz staram się jak najwięcej czasu spędzać na nim.

Jak dla mnie największą zaletą Grajkowni są ludzie, którzy na niej grają ;) Poznałem wiele ciekawych osób poprzez Grajkownie Karolcie, Gejuszka Sebe (czekam na next gejplay :D), Dewka, Blade, Karolinę, Pralka, Matta i wiele innych bardzo interesujących osób (sporo ich jest więc nie chce mi się ich wszystkich wymieniać ;D)

Dobra to chyba wszystko to co chciałem napisać :)

Haerde życzę Ci jak najlepiej żeby Grajkownia istniała jak najdłużej ;)

Zielony.

Użytkownik Green edytował ten post 10:44:06 - 14.02.2010

~Karol

Karol aKa Garnek ;|

• Super Grajek
  • 3685 postów
  • SkądWietrzno [Krosno]
Następny pisze epopeje ;D Wspomniałeś o mnie s(pł)uczko ;D

"+" ! ;D
Jego kariera dobiegła końca. Nie gra już w CSa, a raz na rok wchodzi na forum.

MaTT

Pan Poseł

• Super Grajek
  • 1895 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądOlsztyn <3
Fajna lektura, Green :)
Medal, przyklejenie tematu i + się należą :)

Pomogłem Ci?
Jeżeli tak, możesz się odwdzięczyć klikając na Dołączona grafika w prawym dolnym rogu.

Kontakt :

Gadu-Gadu - 7126810
STEAM
- Gwiazda666

Profil STEAM :

Dołączona grafika

Medale :

Karola

Sierotka Marysia

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 187 postów
  • SkądOlsztyn
Dziękuję, że o mnie wspomniałeś :)
Opinia rozbudowana, obiektywna.
Chciałam dać plusa, ale skończył mi się dzienny limit ;<
Bóg stworzył, szatan opętał.

przemuś

Klocek

• Super Grajek
  • 1355 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądKatowice
+
Dołączona grafika
HM! HR!

MaTT

Pan Poseł

• Super Grajek
  • 1895 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądOlsztyn <3
Kurde, ja zapomniałem o Tobie jeszcze i o Blade w mojej opinii B)

Pomogłem Ci?
Jeżeli tak, możesz się odwdzięczyć klikając na Dołączona grafika w prawym dolnym rogu.

Kontakt :

Gadu-Gadu - 7126810
STEAM
- Gwiazda666

Profil STEAM :

Dołączona grafika

Medale :

haerde

pan dokładny.

• VIP
  • 4196 postów
  • SkądNysa
Poleciał plus, medal no i mój drogi zasłużone przyklejenie ;).

ChAnGe

Jestem przystojny

• Admin GunGame
  • Others: Admin Diablo
  • 1327 postów
  • Gadu-Gadu:
A ode mnie masz "-" za chamstwo wobec mojej osoby i w ogóle za to że jesteś taki nie miły.

Sorry że teraz pisze ale to grina wypowiedz i musiałem skomentować.

Pawlica

Hardkor

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPip
  • 383 postów
Odemnie też + :)

Szczepan

Każdy Green to pizda.

• Grajek
  • 824 postów
  • Skądz policji
I ode mnie plusik :)

groszek

Hajt

• Grajek
  • PipPipPipPipPip
  • 255 postów
Masz "+" zielony B)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

dMK

Sierotka Marysia

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 129 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądSnk / Kst
ale po co odświeżać
(ogólnie + )

"...Nie będe stał bezczynnie, gdy zacznie płonąć świat... Miasta topią się w dymie, wieje ognisty wiatr... Zaciskam mocno pięści, W żyłach przyśpiesza krew...
To jest początek końca. NADCIĄGA BOSKI GNIEW!..."

Dołączona grafika

Dołączona grafika

arq

Za Hip-Hop Żyje I Za Hip-Hop Skonam

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 504 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądKraków
A o mnie zapomniał :)
Nie ruszysz sie to zginiesz,
Ruszysz sie i tak Cie zabije.

Dołączona grafika

Lolek_pl

Mistrz Zagadek

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 640 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądMiędzyzdroje
+
Dołączona grafika

Jeśli pomogłem naciśnij Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika !!!

Fany

Lamka

• Grajek
  • Pip
  • 2 postów
+ :drinks:

dixu

Bywalec

• Grajek
  • PipPipPip
  • 45 postów
  • Gadu-Gadu: