Na Grajkowni jestem zarejestrowany od 10 lipca 2009 roku, na serwer trafiłem przypadkowo (sprawdzałem wszystkie serwery, które mi wyszukało) i na trafiłem na serwer BF2, a że nigdy nie grałem na takim modzie to wbiłem. Na początku aż tak bardzo serwer nie przypadł mi do gustu, bo nie lubię jak ludzie na serwerach zaczynają „rzucać mięsem”, ale po jakimś czasie to się zmieniło, admini zaczęli coraz częściej przebywać na serwerze i banowac lub kickowac tych delikwentów, i wtedy zaczęło mi się tu podobać. Postanowiłem ze zarejestruje się na forum, i byłem wielce zaskoczony wyglądem forum, a raczej kolorami forum, Grajkownia różniła się i to bardzo od innych for związanych z cs’em, na innych forach same ciemne kolory mało czytelne ogólnie, natomiast na Grajkowni było przejrzyście i kolory były dobrze dopasowane. No i zacząłem spamować na forum i coraz częściej grywać na BF2. Po jakimś czasie dochodziły nowe serwery ffa dr itd. Pewnego dnia odwaliło coś mi i wpadłem na ciekawy pomysł razem z Karolcią, że założymy razem klan „Parafia”, ale taki dla zabawy a nie po to żeby grywać spary itp. I wtedy powstał Proboszcz Green oraz Siostra Karolcia. Zaczęliśmy grac pod nowymi nickami na serwerze bf2, i zdziwiliśmy się, gdy sporo osób chciało się do nas dołączyć. No i tak jakoś wyszło, że Haerde (za co mu dziękuje) zaproponował ze stworzy na forum dział dla nas, czyli dla Parafii, ja skonsultowałem się z Karolcia i doszliśmy do wniosku ze to jest dosyć ciekawy pomysł i się zgodziliśmy. No i Parafia zaczęła się rozrastać
A teraz trochę krytyki
Jak dla mnie największą zaletą Grajkowni są ludzie, którzy na niej grają
Dobra to chyba wszystko to co chciałem napisać
Haerde życzę Ci jak najlepiej żeby Grajkownia istniała jak najdłużej
Zielony.
Użytkownik Green edytował ten post 10:44:06 - 14.02.2010

Temat jest zamknięty

Do góry