Skocz do zawartości

Nazwa serwera cs IP Status Sloty Host Połącz
Serwer CS 1.6 FFA 193.33.177.19:27076 Serwer CS 1.6 Non Steam FFA 26 Pukawka Serwer CS 1.6 FFA
Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD 31.186.83.163:27226 Serwer CS 1.6 Non Steam ZOMBIE MOD 26 Pukawka Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD
Serwer CS 1.6 DIABLO MOD 193.33.177.12:27121 Serwer CS 1.6 Non Steam DIABLO MOD 23 Pukawka Serwer CS 1.6 DIABLO MOD
Serwer CS 1.6 GUNGAME 193.33.177.34:27081 Serwer CS 1.6 Non Steam GUNGAME 18 Pukawka Serwer CS 1.6 GUNGAME
Dołączona grafika

Grajkownia wita!

Witaj na Grajkownia.com - najlepsze serwery cs 1.6

Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:
  • Istniejemy ponad 3 lata. Mamy swoje tradycje oraz ugruntowaną pozycję, dzięki czemu masz pewność, że każda minuta, która poświecisz na Grajkowni nie zostanie zmarnowana 'upadkiem' sieci.
  • Posiadamy klimatyczne serwery cs 1.6, bazę ponad 1200 pluginów, modów i poradników do których otrzymasz pełny dostęp po rejestracji.
  • Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!)
Jeśli to Cię nie przekonuje to zapoznaj się z opiniami innych użytkowników Grajkowni, które znajdziesz w TYM dziale.
Guest Message by DevFuse

Minibans.amxx - Ban z powodem v.6.0

- - - - -

10 odpowiedzi w tym temacie

~Karol

Karol aKa Garnek ;|

• Super Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3685 postów
  • SkądWietrzno [Krosno]
Dołączona grafika

Dzięki temu pluginowi, możemy dać bana graczowi z powodem, a dodatkowo w tej wersji wybieramy na co banować mamy gracza.

Co plugin potrafi?:

• Możliwość skonfigurowania 7 własnych powodów dla banów,
  • Możliwość wpisania własnego powodu bana,
  • Do wyboru czas banów: 1 minuta, 5 minut, godzina, tydzień oraz pernamentny,
  • Konfiguracja adresu forum na którym można się odwołać od bana,
  • Gracz zostaje poinformowany o powodzie bana,
  • Zbanowany gracz ma w konsoli informacje takie jak: czas bana, od kogo dostał bana oraz za co dostał bana,
  • Wszystkim zostaje pokazana informacja o banie, tj. kto został zbanowany, za co, na ile, przez kogo,
  • Banowanie zarówno na IP, jak i na STEAMID, możliwy wybór,
  • Ustalanie własnych czasów bana,
  • Wszystko w języku polskim,
  • Upodobnienie do amxbans, tj. zielona informacja na hud, okienko motd dla zbanowanego, kick po określonym czasie, w informacje konsoli o banie.
Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

1. Ściągnij plik mini_bans.amxx oraz wrzuć go do katalogu plugins na serwerze.
2. Otwórz plik plugins.ini oraz na jego początku (najlepiej pod wpisem admin.amxx ) dopisz mini_bans.amxx.
3. Otwórz plik amxx.cfg i na jego końcu dopisz amx_minibans_reason "powód bana" - tak możesz 7 razy (jeden wpis to jeden powód w menu) oraz amx_minibans_bantimes 0 30 60 10080 - czasy banów (w minutach), oddzielone spacją.

Dołączona grafika

Cytat

amx_minibans_forum "www.Grajkownia.com" // Określa forum - stronę, na której można złożyć skargę.
amx_minibans_hudmsg "1" // Określa, czy ma by pokazywany zielony napis w hud.
amx_minibans_moreinfo "0" // Dla developerów ładuje więcej informacji.
amx_minibans_logs "1" // Włącza/wyłącza logi.
amx_minibans_logstype "1" // Rodzaj logów, 1 - loguje w logach amxx, 2 - loguje w oddzielnym pliku.
amx_minibans_kickdelay "10.0" // Czas, po jakim od otrzymanie bana gracz zostanie wykopany.
amx_minibans_bantype "0" // Na co banować graczy ? 0 - wykryj automatycznie, 1 - na IP, 2 - na SteamID.

amxx.pl

Załączone pliki

Użytkownik MaTT edytował ten post 18:38:33 - 28.12.2010

Jego kariera dobiegła końca. Nie gra już w CSa, a raz na rok wchodzi na forum.

reev

Lamka

• Grajek
  • Pip
  • 4 postów
a mi nie działa ten plugin nie wiem dlaczego prośże o pomoc.

haerde

pan dokładny.

• VIP
  • 4196 postów
  • SkądNysa
Napisz osobny temat w pomocy.

mati1234

Lamka

• Grajek
  • Pip
  • 1 postów
mi tez nie dziala

MaTT

Pan Poseł

• Super Grajek
  • 1895 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądOlsztyn <3
Nie działa Wam, ponieważ jest źle wpisane, zamiast:

amx_minibans_bantimes 0 30 60 10080
dajcie

amx_minibans_bantimes 0 30 60 10080
Po prostu bez cudzysłowiów ;)

Użytkownik MaTT edytował ten post 18:37:04 - 28.12.2010

Pomogłem Ci?
Jeżeli tak, możesz się odwdzięczyć klikając na Dołączona grafika w prawym dolnym rogu.

Kontakt :

Gadu-Gadu - 7126810
STEAM
- Gwiazda666

Profil STEAM :

Dołączona grafika

Medale :

pacyfic

Lamka

• Grajek
  • Pip
  • 1 postów
A jak otworzyć wogule te menu z minibanem na serwie?

pAC

Mam 15 lat i myślę żem "Bóg"

• Grajek
  • 890 postów
  • SkądŻagań/AMXX
amx_banmenu

Wykonuję płatne zlecenia(Pluginy, modyfikacje) , więcej info pod steam Aldrex459Jeżeli zaczynasz przygodę z League of Legends zarejestruj się!
http://signup.league...d99412612856779</p>

JailBreak

Lamka

• Grajek
  • Pip
  • 1 postów
nie działa mi to :( nawet bez cudzysłów ..

razer73

Lamka

• Grajek
  • Pip
  • 3 postów
Blad tego Karola ! jak podpisujesz plugin to minibans.amxx pod wpisem amdin.amxx.
A on napisal mini_bans.amxx.
Tez mialem z tym problem , napoczatku nie dzialal mi ale dalem rade.

weekendowicz

Lamka

• Grajek
  • Pip
  • 1 postów
a cvary do amxx.cfg?

pAC

Mam 15 lat i myślę żem "Bóg"

• Grajek
  • 890 postów
  • SkądŻagań/AMXX
tak do amxx można ten dać do server.cfg ale daj do amxx
Wykonuję płatne zlecenia(Pluginy, modyfikacje) , więcej info pod steam Aldrex459Jeżeli zaczynasz przygodę z League of Legends zarejestruj się!
http://signup.league...d99412612856779</p>