Skocz do zawartości

Nazwa serwera cs IP Status Sloty Host Połącz
Serwer CS 1.6 FFA 193.33.177.19:27076 Serwer CS 1.6 Non Steam FFA 26 Pukawka Serwer CS 1.6 FFA
Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD 31.186.83.163:27226 Serwer CS 1.6 Non Steam ZOMBIE MOD 26 Pukawka Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD
Serwer CS 1.6 DIABLO MOD 193.33.177.12:27121 Serwer CS 1.6 Non Steam DIABLO MOD 23 Pukawka Serwer CS 1.6 DIABLO MOD
Serwer CS 1.6 GUNGAME 193.33.177.34:27081 Serwer CS 1.6 Non Steam GUNGAME 18 Pukawka Serwer CS 1.6 GUNGAME
Dołączona grafika

Grajkownia wita!

Witaj na Grajkownia.com - najlepsze serwery cs 1.6

Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:
  • Istniejemy ponad 3 lata. Mamy swoje tradycje oraz ugruntowaną pozycję, dzięki czemu masz pewność, że każda minuta, która poświecisz na Grajkowni nie zostanie zmarnowana 'upadkiem' sieci.
  • Posiadamy klimatyczne serwery cs 1.6, bazę ponad 1200 pluginów, modów i poradników do których otrzymasz pełny dostęp po rejestracji.
  • Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!)
Jeśli to Cię nie przekonuje to zapoznaj się z opiniami innych użytkowników Grajkowni, które znajdziesz w TYM dziale.
Guest Message by DevFuse

Opinia?

- - - - -

• Nie możesz odpowiedzieć
6 odpowiedzi w tym temacie

Karola

Sierotka Marysia

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 187 postów
  • SkądOlsztyn
Hej! W lipcu pisałam swoją wypowiedź na temat Grajkowni, jednak nie była ona zbyt rozbudowana. Chcę się poprawić:D Sądzę, że jestem jedną z tych osób, które najdłużej obserwują jak rozwija się ta sieć serwerów. Pamiętasz Haerde kiedy do mnie zagadałeś? To było ponad rok temu jak spytałeś co ja na to, by stworzyć własne serwery. Ja, grając wtedy na DS'ie, podeszłam do tego na luzie, ale dlaczego by nie spróbować? Na początku nie wyszło, jednak po kilku miesiącach znowu się odezwałeś. Pierwsze kroki stawiane na Graj24, kłótnia i postawienie własnego forum. Wtedy to tak naprawdę się zaczęło. Jestem z Grajkownią od początku jej istnienia i jestem z tego niesamowicie dumna: ) Chciałam Ci podziękować za zaufanie. Zagadałeś przecież zupełnie obcą osobę. Mimo tego, że nie mogę poświęcić Grajkowni tyle czasu co niektórzy, robie wszystko co mogę, by grało sie ludziom przyjemnie. Adminowanie na tylu serwerach (m.in. BF2, TP, DiabloMod, FFA) nauczyło mnie cierpliwości. Dziś zawsze ostrzegam zanim ktoś dostanie kopa. Sądzę, że to na tyle tej mojej rzewnej historii;P
A co do zalet naszej Grajkowni to niewątpiwie zróżnicowane serwery. Każdy znajdzie coś dla siebie : ) Mam nadzieję, że dalej będziemy się rozwijać. Wydaje mi się, że gracze nie mogą narzekać też na adminów. Sprawnie oczyszczamy miejsce gry z "cziterów" i osób niezachowujących kultury. Na oklaski zasługują sami gracze, przecież to Wy tworzycie niesamowitą atmosferę na serwerach i to dzięki Wam gra staje się przyjemnością:P Bardzo podoba mi się forum. Jest przejrzyste, proste, a moderatorzy wspaniale się nim zajmują. Były oklaski dla user'ów, a teraz czas na owacje na stojąco dla samego Hardzia i DEwka, którzy niewątpliwie wkładają mnóstwo pracy i energii, by utrzymać Grajkownię w takim stanie. Nie zapominam tez o Karolku (Pralku) i Veru, którzy poprawiają błędy na forum i piszą nowe poradniki. Dziękuję Wam wszystkim ; *
Bóg stworzył, szatan opętał.

DEwek

Pan Poseł

• Wice prezes
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1069 postów
  • SkądKiełczygłów
Wiesz co Karolina... Wstydziłabyś się! Taka duża dziewczyna, a takie błędy rzeczowe robi..;p To powinno wyglądać tak:

Wyświetl postUżytkownik Karola dnia 10:30:57 - 13.02.2010 napisał

...a teraz czas na owacje na stojąco dla samego Hardzia , który niewątpliwie wkłada mnóstwo pracy i energii...
Opinia, świetna:-)! Nic więcej nie trzeba mówić, łapaj plusa ! ; D

W sprawach serwerów, pytań, pomysłów, propozycji pisz:
- poprzez wiadomość prywatną na forum (najszybsza odpowiedź)
- na GG: 7612019 (wszelkie spamy, biadolenia, żarty - będą ignorowane!)
- na STEAM: robaczekk
- na e-mail: daniel.wu@o2.pl

Coś Dobrego Coś Złego

Yebać.

• Admin FFA
  • 2325 postów
"+" za opinie;p

~Karol

Karol aKa Garnek ;|

• Super Grajek
  • 3685 postów
  • SkądWietrzno [Krosno]
; O - dziękuję, że o mnie wspomniałaś ;D "+"
Jego kariera dobiegła końca. Nie gra już w CSa, a raz na rok wchodzi na forum.

*(Seba)*

nWo

• Super Grajek
  • 1137 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądHarem Andrzeja
A o mnie to zapomniałaś, jesteś bebe :)
The jabroni beating, pie eating, trail blazing, eyebrow raising, the best in the present, future and past, and if you’ll don’t like me you can kiss the Seba’s ass!
Dołączona grafika

haerde

pan dokładny.

• VIP
  • 4196 postów
  • SkądNysa
Leci plusik, medal i przypinam temat. Dziękuję za słowa uznania i cieszę się, że doceniasz nasze starania :). Takie posty ładują moje akumulatory i zachęcają do ciągłej pracy nad Grajkownią !

karoL^^

Bywalec

• Grajek
  • PipPipPip
  • 65 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądMława
No Dobrze to haerde powiedzial:)

Serwery CS 1.6 Non Steam - posiadamy serwery cs 1.6 diablo mod, serwery cs 1.6 ffa oraz serwery cs 1.6 gun game. Na naszym forum znajdziesz także pluginy do cs 1.6, mody oraz masę dodatków do counter strike 1.6 non steam.
foteliki samochodowe pomoce dydaktyczne pręty gwintowane wycena stron romer wycena stron foteliki samochodowe foteliki samochodowe banery reklamowe wycena stron opisy na gg angry birds
Serwery cs 1.6 Grajkownia.com zapraszają - tylko u nas najlepsze serwery cs 1.6 ffa, diablo i cod mod, pluginy do cs, counter strike, wiele przydatnych informacji oraz najbardziej klimatyczne forum dotyczące CS 1.6