A co do zalet naszej Grajkowni to niewątpiwie zróżnicowane serwery. Każdy znajdzie coś dla siebie : ) Mam nadzieję, że dalej będziemy się rozwijać. Wydaje mi się, że gracze nie mogą narzekać też na adminów. Sprawnie oczyszczamy miejsce gry z "cziterów" i osób niezachowujących kultury. Na oklaski zasługują sami gracze, przecież to Wy tworzycie niesamowitą atmosferę na serwerach i to dzięki Wam gra staje się przyjemnością

Grajkownia wita!
| Witaj na Grajkownia.com - najlepsze serwery cs 1.6 Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:
|
Guest Message by DevFuse
Napisano 10:30:57 - 13.02.2010
Hej! W lipcu pisałam swoją wypowiedź na temat Grajkowni, jednak nie była ona zbyt rozbudowana. Chcę się poprawić
Sądzę, że jestem jedną z tych osób, które najdłużej obserwują jak rozwija się ta sieć serwerów. Pamiętasz Haerde kiedy do mnie zagadałeś? To było ponad rok temu jak spytałeś co ja na to, by stworzyć własne serwery. Ja, grając wtedy na DS'ie, podeszłam do tego na luzie, ale dlaczego by nie spróbować? Na początku nie wyszło, jednak po kilku miesiącach znowu się odezwałeś. Pierwsze kroki stawiane na Graj24, kłótnia i postawienie własnego forum. Wtedy to tak naprawdę się zaczęło. Jestem z Grajkownią od początku jej istnienia i jestem z tego niesamowicie dumna: ) Chciałam Ci podziękować za zaufanie. Zagadałeś przecież zupełnie obcą osobę. Mimo tego, że nie mogę poświęcić Grajkowni tyle czasu co niektórzy, robie wszystko co mogę, by grało sie ludziom przyjemnie. Adminowanie na tylu serwerach (m.in. BF2, TP, DiabloMod, FFA) nauczyło mnie cierpliwości. Dziś zawsze ostrzegam zanim ktoś dostanie kopa. Sądzę, że to na tyle tej mojej rzewnej historii;P
A co do zalet naszej Grajkowni to niewątpiwie zróżnicowane serwery. Każdy znajdzie coś dla siebie : ) Mam nadzieję, że dalej będziemy się rozwijać. Wydaje mi się, że gracze nie mogą narzekać też na adminów. Sprawnie oczyszczamy miejsce gry z "cziterów" i osób niezachowujących kultury. Na oklaski zasługują sami gracze, przecież to Wy tworzycie niesamowitą atmosferę na serwerach i to dzięki Wam gra staje się przyjemnością
Bardzo podoba mi się forum. Jest przejrzyste, proste, a moderatorzy wspaniale się nim zajmują. Były oklaski dla user'ów, a teraz czas na owacje na stojąco dla samego Hardzia i DEwka, którzy niewątpliwie wkładają mnóstwo pracy i energii, by utrzymać Grajkownię w takim stanie. Nie zapominam tez o Karolku (Pralku) i Veru, którzy poprawiają błędy na forum i piszą nowe poradniki. Dziękuję Wam wszystkim ; *
Bóg stworzył, szatan opętał.
Napisano 10:45:09 - 13.02.2010
Wiesz co Karolina... Wstydziłabyś się! Taka duża dziewczyna, a takie błędy rzeczowe robi..;p To powinno wyglądać tak:
Opinia, świetna:-)! Nic więcej nie trzeba mówić, łapaj plusa ! ; D
Użytkownik Karola dnia 10:30:57 - 13.02.2010 napisał
...a teraz czas na owacje na stojąco dla samego Hardzia , który niewątpliwie wkłada mnóstwo pracy i energii...
W sprawach serwerów, pytań, pomysłów, propozycji pisz:
- poprzez wiadomość prywatną na forum (najszybsza odpowiedź)
- na GG: 7612019 (wszelkie spamy, biadolenia, żarty - będą ignorowane!)
- na STEAM: robaczekk
- na e-mail: daniel.wu@o2.pl

Do góry