Cześć.
Moją przygodę z Grajkownią zacząłem w lipcu. Pewnego dnia, przechodząc koło mojej siostry (Karoliny), która grała właśnie w cs, zatrzymałem się - "Gdzie grasz?" - zapytałem. Ona mi odpowiedziała, że na Diablo Modzie Grajkowni. Pomyślałem sobie, że pewnie serwer jak każdy inny. Lecz gdy wyszła z domu zostawiając komputer na jej koncie, pomyślałem sobie - "A co mi tam!" i uruchomiłem Cs'a. W "Ulubionych" miała Grajkownię BF2 i Diablo Mod - na którego wszedłem. No i miałem zamiar zagrać tam z jedną mapę, ale było tych map znacznie więcej

Trochę tam zasiedziałem, atmosfera była tam bowiem z "nieba wzięta"! Gdy Karolina już wróciła i zbliżała się do pokoju, spisałem sobie nazwę forum oraz ip Diablo Moda. No i od tamtej chwili "zakorzeniłem" się na Grajkowni

W lipcu-sierpniu grałem tylko na Diablo Modzie, gdzie poznałem masę przesympatycznych ludzi, np. Miroll'a, który mnie nie mógł zabić, Green'a, który latał swoim magiem z latarką anty-ninja, Blade'a, który koksił Palladym, czy też TommY'iego, który zawsze mi mówił "Odezwij się prze to mikro, Matt..."

Gdy Diablo zaczynał mi się już trochę nudzić, bardzo ciekawiło mnie co to jest ten cały Death Run? I pierwszy raz się tam znalazłem dzięki TommY!'iemu, który mnie zachęcił do gry właśnie tam. No i pierwsze chwile nie wiedziałem o co chodzi, jak się robi tego całego bunny hopa, same nowe mapy. I właśnie TommY! mnie nauczył bunny hopa, za co bardzo mu dziękuję

I tego dnia właśnie zarejestrowałem się na forum, tj. 23 sierpnia. Na początku za dużo się nie wypowiadałem, lecz po jakimś czasie trochę się rozpędziłem, co widać po ilości postów. Wracając do gry na serwerach, pewnego dnia, gdy wróciłem ze szkoły, włączyłem komputer i wszedłem na forum. Zobaczyłem, iż jest nowy news. Po przeczytaniu go, zrobiło mi się smutno, gdyż treścią jego było usunięcie Diablo Moda. I od tamtej pory grałem tylko na Death Runie, lecz miesiąc po usunięciu Diablo Moda powstał kolejny news z wiadomością o usunięciu Death Runa. A tego dnia właśnie złożyłem podanie o admina. No cóż, jakoś to było i zacząłem grać na BF2. Po miesiącu Death Run wrócił, po czym od razu ponownie złożyłem podanie o admina no i... przyjęto mnie

I wtedy grałem na wszystkich Grajkowych serwerach, lecz głównie na DR i BF2. Po dwóch miesiącach adminowania, DEwek napisał mi wiadomość z treścią, iż zostaję Opiekunem Grajkowni, co bardzo mnie zaskoczyło a zarazem ucieszyło, za co do dziś dziękuję za zaufanie

Po jakimś czasie do Grajkowych serwerów doszedł Team Play, GunGame i... powrócił stary, dobry Diablo Mod

I tak do dnia dzisiejszego nie rozstałem się - i nie zamierzam rozstawać z Grajkownia, jako iż jest to najlepszy serwer w sieci !
Użytkownik Matt edytował ten post 07:33:19 - 09.03.2010