Użytkownik DEwek edytował ten post 13:22:56 - 12.02.2010

Grajkownia wita!
| Witaj na Grajkownia.com - najlepsze serwery cs 1.6 Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:
|
Guest Message by DevFuse
Napisano 21:59:44 - 11.02.2010
Pewnego razu, za górami za lasami, kolega polecił mi Grajkownie. Pomyślałem, że to zwykły serwer i nie wiem czym on się tak podnieca. Gdy wszedłem pierwszy raz na serwa (ok. lipiec 2009, już nie pamiętam dokładnie) pomyślałem sobie "o nawet spoko"
. Następnego dnia znów wszedłem na Grajkownie, później znów i znów, w końcu ciągle w szkole z kolegami rozmawialiśmy o grajkowni, jaka tu miła atmosfera, ogarnięci admini. Gdy grałem już ok. miesiąc, to prawie ciągle gdy grałem w CSa, byłem tylko na BF2 Grajkowni. Teraz gram na FFA i uważam go za jednego z lepszych serwów, na których grałem. Forum też bardzo zadbane, widać że adminom na tym zależy. Bardzo miła atmosfera, pełno poradników, pluginy itd. Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Grajkownia jest dla mnie najlepszą siecią serwerów CS 1.6
.
Napisano 13:24:32 - 12.02.2010
No fakt, ładnie, ładnie. + for you:-).
P.S Poprawiłem ci nazwę tematu, gdyż było tam napisane ,,Moja historia z Grjkownią'', a że haerde przypiął, to musi to jakoś wyglądać
P.S Poprawiłem ci nazwę tematu, gdyż było tam napisane ,,Moja historia z Grjkownią'', a że haerde przypiął, to musi to jakoś wyglądać
Użytkownik DEwek edytował ten post 17:46:29 - 12.02.2010
W sprawach serwerów, pytań, pomysłów, propozycji pisz:
- poprzez wiadomość prywatną na forum (najszybsza odpowiedź)
- na GG: 7612019 (wszelkie spamy, biadolenia, żarty - będą ignorowane!)
- na STEAM: robaczekk
- na e-mail: daniel.wu@o2.pl