Skocz do zawartości

Nazwa serwera cs IP Status Sloty Host Połącz
Serwer CS 1.6 FFA 193.33.177.19:27076 Serwer CS 1.6 Non Steam FFA 26 Pukawka Serwer CS 1.6 FFA
Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD 31.186.83.163:27226 Serwer CS 1.6 Non Steam ZOMBIE MOD 26 Pukawka Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD
Serwer CS 1.6 DIABLO MOD 193.33.177.12:27121 Serwer CS 1.6 Non Steam DIABLO MOD 23 Pukawka Serwer CS 1.6 DIABLO MOD
Serwer CS 1.6 GUNGAME 193.33.177.34:27081 Serwer CS 1.6 Non Steam GUNGAME 18 Pukawka Serwer CS 1.6 GUNGAME
Dołączona grafika

Grajkownia wita!

Witaj na Grajkownia.com - najlepsze serwery cs 1.6

Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:
  • Istniejemy ponad 3 lata. Mamy swoje tradycje oraz ugruntowaną pozycję, dzięki czemu masz pewność, że każda minuta, która poświecisz na Grajkowni nie zostanie zmarnowana 'upadkiem' sieci.
  • Posiadamy klimatyczne serwery cs 1.6, bazę ponad 1200 pluginów, modów i poradników do których otrzymasz pełny dostęp po rejestracji.
  • Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!)
Jeśli to Cię nie przekonuje to zapoznaj się z opiniami innych użytkowników Grajkowni, które znajdziesz w TYM dziale.
Guest Message by DevFuse

[Poradnik] Najlepsze pistolety zdaniem graczy.

- - - - -

• Nie możesz odpowiedzieć
20 odpowiedzi w tym temacie

Wojkon

Kosynier xD

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPip
  • 344 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądZator
Witam chciałbym napisać, który pistolet jest według mnie jest najlepszy ;)

USP

Załączony plik  usp.jpg   26,19 KB   1 Ilość pobrań

- USP, podstawowa broń CT, pistolet ten jest lepszy niż ten z którym zaczyna TT. Ma większą siłę ognia i posiada możliwość zainstalowania tłumika. Magazynek 12 naboi.

CT posiada go zaraz przy rozpoczęciu rundy. Wystarczy, że dokupi naboje i wystarczy pieniędzy na zakupienie paru granatów (2x flesh lub 1x HE).

Desert Eagle

Załączony plik  deagle.jpg   7,67 KB   1 Ilość pobrań

- Desert Eagle, przez wielu uznany najlepszym pistoletem w grze. Jest potężny, strzał w głowę kończy się śmiercią bez względu na to czy ofiara miała hełm czy nie. Ale jest to dość trudna broń, zwłaszcza dla początkujących gdyż nie wybacza błędów, nie powinieneś strzelać nim szybko, precyzyjnie wyceluj i strzelaj dopiero jak jesteś pewien że trafisz. Mały magazynek jeszcze bardziej utrudnia sprawę - 7 naboi.

Żadna postać grająca(ani TT, ani CT) nie posiada tej broni na początku rundy. Zakupienie go kosztuje $650. Resztę pieniędzy zazwyczaj wydaje się na zakupienie amunicji(21 naboi). Niektórzy gracze twierdzą, że gdyby posiadał on magazynek podobny do USP (12 naboi) był by to pistolet najlepszy w grze.

Teraz pokaże najsłabszy pistolet w grze ;)

Glock

Załączony plik  glock.jpg   16,64 KB   1 Ilość pobrań

- Glock, podstawowa broń TT, jest to najgorszy pistolet w grze, słaba siła ognia i marna celność, trzeba nieraz wypruć 8 kulek żeby zabić. Zaletą jest duży magazynek na 20 naboi. Broń posiada tryb ognia Burst - wystrzeliwuje po 3 naboje ale bardzo ogranicza to szybkostrzelność. Jeśli nie trafisz za pierwszym razem spodziewaj się zginąć.

Jest to najsłabsza bron w całej grze, lecz przy trafieniu z serii BURST prosto w głowę zabijamy przeciwnika.

Copyright @ Grajkownia.com

Użytkownik ~Karol edytował ten post 14:36:45 - 11.01.2011

"To nie jest wannabe, pozer ani lamus nie podskoczy mi
On gada, gada, gada a nie może nic
To jak na wodę pic, dłużej tak nie może być"

Dołączona grafika

Mistique

Władca grzybów

• Globalny Moderator
  • Others: Admin Diablo
  • PipPipPipPipPipPip
  • 318 postów
  • SkądKiersity
Brakuje kilku pistoletów.

Dołączona grafika

[Pro Z Team] Stachu

Supra ;p

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPip
  • 350 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądStalowa Wola
WoW ;) Brawo. Jak na pierwszy po ra dnik to nie jest zły ;) Brawo za odwagę w ogóle :P
____
A ty tam kuba co ma 12 latek czy nie wiem ile nie wybredzaj. Każdy ma swój sposób myślenia i nie musi dawać akurat wszystkich. Wybrał te podstawowe bo mu się tak podobało.

Użytkownik [Pro Z Team] Stachu edytował ten post 20:28:14 - 05.02.2010

[Pro Z Team] Stachu i Grajek | Stachu
Jeśli pomogłem, daj Dołączona grafika
jeśli masz problem napisz na GG 11840399
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Wojkon

Kosynier xD

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPip
  • 344 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądZator
Najlepsze Pistolety Zdaniem Graczy ;)

Jak sam temat mówi wybrałem pistolety z którymi można najczęściej zobaczyć graczy na serwerze ;) Nie wypisywałem wszystkich ponieważ był już vchyba taki poradnik z wypisanymi broniami :P

"To nie jest wannabe, pozer ani lamus nie podskoczy mi
On gada, gada, gada a nie może nic
To jak na wodę pic, dłużej tak nie może być"

Dołączona grafika

Mistique

Władca grzybów

• Globalny Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 318 postów
  • SkądKiersity

Cytat

WoW ;) Brawo. Jak na pierwszy po ra dnik to nie jest zły ;) Brawo za odwagę w ogóle :P
____
A ty tam kuba co ma 12 latek czy nie wiem ile nie wybredzaj. Każdy ma swój sposób myślenia i nie musi dawać akurat wszystkich. Wybrał te podstawowe bo mu się tak podobało.

Po 1. imiona pisze się z dużej litery.
Po 2. skoro napisał, że to są pistolety, z którymi najczęściej się widzi graczy na serwerze to temat powinien być zatytułowany 'Najczęściej wybierane pistolety wśród graczy', bo najlepsze pistolety - to najlepsze, a nie najczęściej wybierane.
Po 3. kij Ci do mojego wieku, DEwek ma 13 lat i jest zastępcą Haerde - czy do niego też piszesz 'Dewek Ty masz 13 lat to się nie wypowiadaj' ?

Użytkownik Kuba12131 edytował ten post 21:28:58 - 05.02.2010

Dołączona grafika

poHa

Feel that black BIJACZ!

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 730 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądOlsztyn
No... Brzydkie... Fujj... Kup mi Deagle na urodziny... Ładne ;)

Dołączona grafika

haerde

pan dokładny.

• VIP
  • 4196 postów
  • SkądNysa
Stachu, aluzje dot wieku są co najmniej nie na miejscu, co zresztą Kuba Ci dosadnie uzmysłowił ;). Poradnik przejrzysty i estetyczny - leci plusik ! ;).

MaTT

Pan Poseł

• Super Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1895 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądOlsztyn <3
Dobre ;)

Tylko... glock to dobra broń! ;)

Pomogłem Ci?
Jeżeli tak, możesz się odwdzięczyć klikając na Dołączona grafika w prawym dolnym rogu.

Kontakt :

Gadu-Gadu - 7126810
STEAM
- Gwiazda666

Profil STEAM :

Dołączona grafika

Medale :

KIVKA W KIXACH durex WIXA

a.k.a zordonooooo

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 147 postów
Glock nie jest na pewno najsłabszym pistoletem w grze. No, chyba, że według Ciebie.

PolP

Poeta

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 787 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkypeMój stan
  • SkądBydgoszcz
no, lubie glocka i jest dobry ;)

~Karol

Karol aKa Garnek ;|

• Super Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3685 postów
  • SkądWietrzno [Krosno]
Słaby jest, a nie dobry ;D
Jego kariera dobiegła końca. Nie gra już w CSa, a raz na rok wchodzi na forum.

TriBal

Rżnę bo lubię deseczki

• Admin FFA
  • Others: Admin GunGame
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 629 postów
  • Skądwiesz, że lubię lizać?
Kiedys myslalem, ze Glock jest be ale teraz wiem, ze glock nie jest be i przy umiejetnym poslugiwaniu sie nim potrafi byc naprawde swietnym pistoletem. Moze zadaje mniej obrazen niz D. Eagle ale wcale nie jest od niego slabszy ani tymbardziej nie jest najslabsza bronia. Autor tego czegos powinien chyba wiecej pograc glockiem :P

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Mistique

Władca grzybów

• Globalny Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 318 postów
  • SkądKiersity
Dla mnie zaletami glocka są: burst-fire mode oraz dosyć duży magazynek, co do tej broni przekonałem się dzisiaj na dd2 kiedy udało mi się strzelić kilka bań :P.

Dołączona grafika

Beibe

Nawijacz

• Grajek
  • PipPip
  • 16 postów
Ale wymyślasz Glock jest dobry na trybie seryjnym np :)

DanY wh? haha :P

Mistrz Ciętej Riposty

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 463 postów
Tak więc i ja się wypowiem :). W 1 rundzie GLOCK jest wyśmienitą bronią, gdyż ma więcej naboi niż USP, a jak się porządnie biega (unika USP) to CT nie ma szans. Deagle- najlepszy do zestawu z AWP, albo gdy nie ma się pieniędzy na kałacha, bądź M4 ( wybierając między MP5, wybrałbym deagl'a) !!! Lubie glocka również gdy mam raszować, bo w biegu wcchodzą ładne bańki, także nie można wyróżnić żadnej z tych broni, bo każda nadaje się na coś innego.

Dołączona grafikaDołączona grafika

DanY wh? haha xP- Cziterq Leż !:P

a.k.a zordonooooo

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 147 postów
Sorry, Danny, ale tu się z Tobą zgodzić nie mogę. To co jest lepsze do awp zależy tylko od gracza, jeżeli ktoś lepiej operuje glockiem, to pewnie kupi glocka, jak usp - kupi usp, itd. Glock jest na prawdę świetnym pistoletem, nie tylko z burst'a - sam wole strzelać tryb'em normalnym. Wierzcie mi, nie raz uratował mi dupsko, wbijając samemu na bs'a i wybijając 5 na mixach <3. Niektórzy pograją jeszcze trochę w tą grę i zmienią zdanie.

Użytkownik durex ? edytował ten post 11:51:11 - 09.02.2010

Mistique

Władca grzybów

• Globalny Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 318 postów
  • SkądKiersity
Dla niego glock jest najgorszy - dla mnie duale. Zdania są podzielone i nigdy nie dojdziemy do wspólnego zdania na temat, który pistolet jest najsłabszy.

Dołączona grafika

a.k.a zordonooooo

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 147 postów
Może się powtarzam, ale powiem tak, niema doszukując się najgorszego pistoletu wśród takich jak; desert-eagle, usp, glock. Nie znajdziemy właściwie takowego, każdy z nich jest dobry, to jak kto nim strzela zależy tylko i wyłącznie od skill'a gracza, proste. Ale pistoletów takich jak Five-seven, duale, nawet niema co do nich porównywać, one definitywnie odpadają na starcie.

DanY wh? haha :P

Mistrz Ciętej Riposty

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 463 postów
Durex, źle mnie zrozumiałeś. W moim poście to samo chciałem uzmysłowić co ty, faktycznie napisałem, że eagle jest dobry z awp ale to miał być tylko przykład. Z tych 3 broni nie można wybrać najlepszej i najgorszej, gdyż się nie da. :) Grałem też parę mix'ów i przypominając sobie najczęściej jednak ratowało mnie USP, ale najlepsze rundy miałem z glockiem ;P

Dołączona grafikaDołączona grafika

DanY wh? haha xP- Cziterq Leż !:P

Pro_Kurator~

Bywalec

• Grajek
  • PipPipPip
  • 50 postów
No ten poradnik akurat taki nijaki. Nie zgadzam się tutaj z niektórymi opisami.