Skocz do zawartości

Nazwa serwera cs IP Status Sloty Host Połącz
Serwer CS 1.6 FFA 193.33.177.19:27076 Serwer CS 1.6 Non Steam FFA 26 Pukawka Serwer CS 1.6 FFA
Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD 31.186.83.163:27226 Serwer CS 1.6 Non Steam ZOMBIE MOD 26 Pukawka Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD
Serwer CS 1.6 DIABLO MOD 193.33.177.12:27121 Serwer CS 1.6 Non Steam DIABLO MOD 23 Pukawka Serwer CS 1.6 DIABLO MOD
Serwer CS 1.6 GUNGAME 193.33.177.34:27081 Serwer CS 1.6 Non Steam GUNGAME 18 Pukawka Serwer CS 1.6 GUNGAME
Dołączona grafika

Grajkownia wita!

Witaj na Grajkownia.com - najlepsze serwery cs 1.6

Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:
  • Istniejemy ponad 3 lata. Mamy swoje tradycje oraz ugruntowaną pozycję, dzięki czemu masz pewność, że każda minuta, która poświecisz na Grajkowni nie zostanie zmarnowana 'upadkiem' sieci.
  • Posiadamy klimatyczne serwery cs 1.6, bazę ponad 1200 pluginów, modów i poradników do których otrzymasz pełny dostęp po rejestracji.
  • Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!)
Jeśli to Cię nie przekonuje to zapoznaj się z opiniami innych użytkowników Grajkowni, które znajdziesz w TYM dziale.
Guest Message by DevFuse

Dieta ćwiczącego.

- - - - -

11 odpowiedzi w tym temacie

Grajek / BomBom

Nawijacz

• Grajek
  • PipPip
  • 18 postów
Dużo ciekawych informacji dotyczących odżywiania znajdziecie na stronach:

http://bigpaker.net/dieta-na-mase.htm
http://bigpaker.net/...ulturystyka.htm
http://www.kulturyst...p?storytopic=34

Na bigpakerze jest chyba wszystko co powinno być napisane. Mam tylko jedna istotną uwagę. Picie ponad 3 litry wody to bardzo dużo. Przy wielu posiłkach picie takich ilości wody będzie rozpuszczać pokarm co będzie powodować większe straty energii życiowej na trawienie. Dzieje się tak ponieważ organizm, aby strawić pokarm produkuje enzymy co kosztuje go ogromną ilość energii. Rozpuszczony pokarm w wodzie spowoduje że o kilkakroć więcej energii straci organizm na trawienie i wydaje mi się że pokarm będzie zalegał w żołądku powodując pogorszenie samopoczucia. Ale to tylko moja myśl taka. Ja bym pił te 2 litry. Lanie w siebie dużych ilości wody spowoduje tylko duże siusiu, nawet jak pije się małymi porcjami i systematycznie. Też z moczem będą nam uciekać minerały i witaminy. Pamiętajmy też ze diety podane na tych stronach i innych które znajdziecie są tylko schematami jak się odżywiać. Postarajcie się tak układać dietę aby wam odpowiadała. Jeśli ktoś stosuje jakieś diety niech podzieli się  nimi z nami. Macie jakieś uwagi, pytania piszcie, pytajcie.

Użytkownik ~Karol^Ak47 edytował ten post 18:06:04 - 02.03.2010

Lite ;)

Hardkor

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPip
  • 304 postów
No super 8) Ja piję ok. 3 litry dziennie, więcej przy ćwiczeniach

Michail Kalasznikow

Grajkowy Maniak

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 654 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądGdynia
Super dział , mam nadzieje że ciekawe porady dotyczące diet i ćwiczeń z obrazkami będziesz tu zapodawał. Łap plusa !

Byczek

Hajt

• Grajek
  • PipPipPipPipPip
  • 287 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądBialystok
Jak znajde to wrzuce swoja dietke na redukcje ktora stosowalem w polaczeniu z aerobami ktore trwaly godzine daly naprawde ladne rezultaty.
Gdy Ty sie obijasz ktos inny trenuje żeby skopać ci tyłek .

pSYCH0L

epic fail....

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 131 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądWarszawa
no mi na redukcje teraz sie cos przyda wiec czekam ;']

JP4Life
Co jesteś gotów zrobić, aby zaspokoić żądze. Czy jesteś mocny, by udźwignąć ich ciężar. Siano ma moc, ale bije od niego swąd, jeśli Twoim Bogiem hajs to wydupcaj stąd.
Przecież miałeś powiedziane, że mamona to dziwka. Nie całuj jej pyska, bo załapiesz trąd. Chcę by w kiermanie była flota, flota, flota
Nie wpadnę do błota by dosięgnąć złota, złota. Szczury ścigają się, by utonąć w banknotach. Ja wrzucam na luz motam odpalam topa kota.Dołączona grafika

Byczek

Hajt

• Grajek
  • PipPipPipPipPip
  • 287 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądBialystok
Jak wszystkim obeznanym w temacie wiadomo dieta redukcyjna musi isc w parze z aerobami . Dieta jest to fundament kulturystyki i jest to 70% efektow jakie uzyskujemy. Fakt dieta jest klopotliwa ale bardzo skuteczna w koncu jestemy tym co jemy :D A wie moja dietka wygladala tak :

1 Posilek

Platki owsiane 50g
3 jajka gotowane

2 Posilek

Gotowana piers z kurczaka 100g
ryz gotowany 100g

3 Posilek

kasza 100g
Tunczyk w wodzie 100g

4 Posilek

Ryz gotowany 100g
Gotowana piers z kurczaka 100g

5Posilek

Makaron razowy 100g
Tunczyk w wodzie

6 i ostatni posilek

Makrela 100g
gotowana piers z kurczaka 100g

Jak wiadomo na kazdego dieta podziala inaczej wiec Psycholu jezeli nie bedziesz gubil fatu po prostu ucinaj wegle az do skutku :) (Wydaje mi sie ze Tobie tlumaczyc nie musze:P )

Pare uwag co do samej diety :

Po 1. Ryz zwykly ktory jest w diecie powyzej mozemy zastapic ryzem razowym (polecam)

Po 2. Posilki nalezy uzupelniac salatkami z warzyw ( nie przesadzac z marchewka ;p )

Po 3. 4 i 5 posilek jest bogaty w bialko dlaczego? Dlatego poniewaz pomiedzy tymi posilkami mialem trening wiec musialem dostarycz do miesni budulec (bialko)

Nastepna sprawa jaka porusze sa AEROBY!

Sa bardzoo wazne przy diecie redukcyjnej. Osobiscie polecam rowe stacjonarny ktory jest wydaje mi sie na kazdej silowni. Wiadomo osoba ktora zaczyna nie bedzie miala tyle sil co wytrenowana . A wiec dla osob poczatkujacych poelcam 30 minut na rowerku zwiekszajac co tydzien o jakies 2-5 minut , az do momentu w ktorym bedziemy dali rade smigac godzine bez przerwy. Wazne tez jest stopien trudnosci. Jezeli jezdzimy juz spokojnie godzine i nie sprawia na to problemu. Mozemy zmienic bieg w rwoerku zeby pedalowalo nam sie ciezej. Wiadomo im ciezszy wysilek tym wiecej fatu srrru :P

Posilki trzba spozywac co 2-3 godziny.

W zasadzie dieta polega na tym aby nie odczuwac glodu , dlatego bardzo wazne sa stale pory jedzenia. Kazdy moze dobrac dowolne godziny i prosze nie sugerowac sie tym ze po godzinie 18 nie mozna jesc. Ostatni posilek trzeba spozywac od 1 do 2 godzin przed snem.

Ktos mnie zapyta : Ale makrela jest tlusta i mam ja jesc na noc? Liczy sie kompozycja fakt makrela zaiwera tluszcze ale te dobre z makrela jesz jeszcze piers z kurczaka.Tluszcz spowalnia metabolizm dzieki czemu bialko ktore wszamasz pod postacia piersi z kurczaka wchlaniac sie bedzie przez cala noc. Efekt ten jest bardzo pozadany. Ewentualnie ostatni posilek mozemy zastapic odzywka bialkowa wolnowchlanialna:p

Diete redukcyjna konczymy dopiero wtedy gdy osiagniemy zamierzany cel.

Przy diecie tej musimy wyrzec sie cukierkow , bulek , pieczywa jednym slowem tylko to co jest w diecie nic wiecej zadnego cukru!!!
Jezeli juz cos lubisz bardzo jesc jesc mozesz to wszamac z samego rana , poniewaz przez caly dzien to przechodzisz / spalisz. Lecz nie polecam. Z wlasnego doswiadczenia moge powiedziec iz rygorystyczne stosowanie sie przez okolo pol roku do tej diety i nawet nie bedziesz chcial patrzec na slodkoci i fast food itd. W trakcie diety zalecam picie tylko i wylacznie wody niegazowanej. Zero coli czy tych innych syfow.

No sorki ze tak sie rozpisalem ale chce tylko pomoc :)

Pozdrawiam RozentuzjazmowanyByczek:D

pSYCH0L

epic fail....

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 131 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądWarszawa
hmm 6 posiłków dlatego nie stosuje diety. Fajnie że napisałeś + dla ciebie. Trzeba pamiętać że trening siłowy przy redukcji to nasz koń zaprzęgowy. Jednak narazie postaram się zrzucać na bierzmi przy normalnym trybie odzywiania się.

JP4Life
Co jesteś gotów zrobić, aby zaspokoić żądze. Czy jesteś mocny, by udźwignąć ich ciężar. Siano ma moc, ale bije od niego swąd, jeśli Twoim Bogiem hajs to wydupcaj stąd.
Przecież miałeś powiedziane, że mamona to dziwka. Nie całuj jej pyska, bo załapiesz trąd. Chcę by w kiermanie była flota, flota, flota
Nie wpadnę do błota by dosięgnąć złota, złota. Szczury ścigają się, by utonąć w banknotach. Ja wrzucam na luz motam odpalam topa kota.Dołączona grafika

Byczek

Hajt

• Grajek
  • PipPipPipPipPip
  • 287 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądBialystok
Pycholu bedziesz mial efekty , ale wolniejsze. Nie dostarczysz jednak podstawowych ilosci budulca . (bialka)

pSYCH0L

epic fail....

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 131 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądWarszawa
Ja 30dni w każdym miesiacu jem ryż i przeważnie kurczaka więc luzz. Po siłowni banany (2) lub w trakcie zależy jak sie czuje na siłach.

JP4Life

Byczek

Hajt

• Grajek
  • PipPipPipPipPip
  • 287 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądBialystok
Ryzu tez nie mozna jesc za duzo , poniewaz ma duzy poziom glikemiczny zalecam 200-400g dziennie nie wiecej. A po kazdym posilku lyzeczke oliwy z winogron lub oleju rzepakowego :search:

pSYCH0L

epic fail....

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 131 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądWarszawa
a co ja jestem eco samochod ze na rzepakowym bede popierdalał? Stary bez lipy jem banany w trakcie i po treningu i narazie 5kg w tydzien na klate mi doszlo wiec rezultaty sa.

JP4Life

Byczek

Hajt

• Grajek
  • PipPipPipPipPip
  • 287 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądBialystok
Ale nie rozumiesz mnie psycholu :) Pijac lyzke tej oliwy bedziesz chudl szybciej , poniewaz zawiera ona tluszcze omega 3 i omega 6 czyli te bardzo pozytywne dla naszego organizmu .

Serwery CS 1.6 Non Steam - posiadamy serwery cs 1.6 diablo mod, serwery cs 1.6 ffa oraz serwery cs 1.6 gun game. Na naszym forum znajdziesz także pluginy do cs 1.6, mody oraz masę dodatków do counter strike 1.6 non steam.
foteliki samochodowe pomoce dydaktyczne pręty gwintowane wycena stron romer wycena stron foteliki samochodowe foteliki samochodowe banery reklamowe wycena stron opisy na gg angry birds
Serwery cs 1.6 Grajkownia.com zapraszają - tylko u nas najlepsze serwery cs 1.6 ffa, diablo i cod mod, pluginy do cs, counter strike, wiele przydatnych informacji oraz najbardziej klimatyczne forum dotyczące CS 1.6