Skocz do zawartości

Witaj na Grajkownia.com
Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:
Istniejemy ponad 6 lat. Mamy swoje tradycje oraz ugruntowaną pozycję, dzięki czemu masz pewność, że każda minuta, która poświecisz na Grajkowni nie zostanie zmarnowana 'upadkiem' sieci. Posiadamy klimatyczne serwery cs 1.6, bazę ponad 1200 pluginów, modów i poradników do których otrzymasz pełny dostęp po rejestracji. Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!) Jeśli to Cię nie przekonuje to zapoznaj się z opiniami innych użytkowników Grajkowni
Zaloguj lub Zarejestruj
Zdjęcie

Nie udało się uruchomić gry (brakujący plik wykonywalny)


  • Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
18 odpowiedzi na ten temat

#1
starex

starex

    Bywalec

  • Offline


  • Grajek
  • Posty
    34
    • Czas Online: 5h 4m 31s
  • Dołączył
    29.09.2012
  • Reputacja
    -1

    • SkypeMój stan
    • SkądTerespol
Nie mogę uruchomić Counter-Strike i pokazuje mi jak w temacie "Nie udało się uruchomić gry (brakujący plik wykonywalny)"
  • 0

#2
DreZ

DreZ

    serowo-cebulowy

  • Offline


  • H@ Serwera TeamSpeak 3
  • Posty
    4375
    • Czas Online: 34d 8h 4m 21s
  • Dołączył
    29.05.2010
  • Reputacja
    384

    • Gadu-Gadu:
    • SkypeMój stan
    • Nick w Grze:Chester
    • Steam ID:0:0:5573648
    • Skądblacklisted.pl
Też to miałem, reinstal steama i siema :)
  • 0

wmepcvn.jpgYouTube Channel: http://bit.ly/1mlsr9k
pe-zywdyyithffrzbfnqsqh.jpgFREE CFG: http://bit.ly/1eELVeU

Serdecznie zapraszam do obczajania YT i CFG :)


#3
grzesiekb43

grzesiekb43

    Wiecznie klatkujący

  • Offline


  • VIP
  • Posty
    3328
    • Czas Online: 100d 23h 13m 52s
  • Dołączył
    14.12.2011
  • Reputacja
    743

    • Gadu-Gadu:
    • Steam ID:STEAM_0:0:52796585
    • SkądChełm
Spróbuj wyłączyć i włączyć Steam, następnie uruchomić gre.

PS. Drez, każdy problem rozwiązujesz reinstalem. Masz rację, ale po co ściągać te aktualizacje i na nowo CS'a jak można poradzić inaczej czasami ?

Edytowany przez JaMajka, 21:22:34 - 19.02.2013.

  • 0

Kontakt:

- GG: 47409687

- Steam: grzesiekb43


#4
Sentr

Sentr

    Keep calm

  • Offline


  • Grajek
  • Posty
    483
    • Czas Online: 3m 16s
  • Dołączył
    25.09.2010
  • Reputacja
    -154

    • Gadu-Gadu:
Hmm. Ja to też miałem tylko, że u mnie pisało "brakujący plik wykonywalny Half-Life) więc musiałem pobrać całego Hlaf po czym cs normalnie mi się odpalił :)
  • 0

Dodany obrazek

Dodany obrazek


#5
Xentis

Xentis

    Powiedz czesc :>

  • Offline


  • Grajek
  • Posty
    294
    • Czas Online: 3h 21m 23s
  • Dołączył
    01.12.2012
  • Reputacja
    12

    • Gadu-Gadu:
    • SkądCoventry - Anglia ;D
uruchom jako admini..?
a to juz jak tamto nie dziala xD

Please Login or Register to see this Hidden Content


  • 0

Dodany obrazek

Chcesz pomocy?

Mogę Ci pomóc ale pamiętaj nie umiem wszystkiego!

Każdego dnia sie uczę i nabieram wprawy!


#6
starex

starex

    Bywalec

  • Offline


  • Grajek
  • Posty
    34
    • Czas Online: 5h 4m 31s
  • Dołączył
    29.09.2012
  • Reputacja
    -1

    • SkypeMój stan
    • SkądTerespol

Też to miałem, reinstal steama i siema :)

To nic nie dało.
  • 0

#7
starex

starex

    Bywalec

  • Offline


  • Grajek
  • Posty
    34
    • Czas Online: 5h 4m 31s
  • Dołączył
    29.09.2012
  • Reputacja
    -1

    • SkypeMój stan
    • SkądTerespol

Spróbuj wyłączyć i włączyć Steam, następnie uruchomić gre.

PS. Drez, każdy problem rozwiązujesz reinstalem. Masz rację, ale po co ściągać te aktualizacje i na nowo CS'a jak można poradzić inaczej czasami ?

To też nic nie dało.
  • 0

#8
starex

starex

    Bywalec

  • Offline


  • Grajek
  • Posty
    34
    • Czas Online: 5h 4m 31s
  • Dołączył
    29.09.2012
  • Reputacja
    -1

    • SkypeMój stan
    • SkądTerespol

Hmm. Ja to też miałem tylko, że u mnie pisało "brakujący plik wykonywalny Half-Life) więc musiałem pobrać całego Hlaf po czym cs normalnie mi się odpalił :)

No nie wiem mam tam folder Half-Life ma 723 MB i raczej niczego mu nie brakuje.
  • 0

#9
Sentr

Sentr

    Keep calm

  • Offline


  • Grajek
  • Posty
    483
    • Czas Online: 3m 16s
  • Dołączył
    25.09.2010
  • Reputacja
    -154

    • Gadu-Gadu:
Też miałem 723, ale i to się aktualizowało.
  • 0

Dodany obrazek

Dodany obrazek


#10
starex

starex

    Bywalec

  • Offline


  • Grajek
  • Posty
    34
    • Czas Online: 5h 4m 31s
  • Dołączył
    29.09.2012
  • Reputacja
    -1

    • SkypeMój stan
    • SkądTerespol

Też miałem 723, ale i to się aktualizowało.

Half-Life jest nieprzekształcony a każda próba kończy się komunikatem "Przekształcanie zakończone niepowodzeniem (No ...)"
  • 0

#11
Sentr

Sentr

    Keep calm

  • Offline


  • Grajek
  • Posty
    483
    • Czas Online: 3m 16s
  • Dołączył
    25.09.2010
  • Reputacja
    -154

    • Gadu-Gadu:
No to nie wiem co możesz jeszcze zrobić. Aktualnie u mnie nawet steam przestał poprawnie działać więc postanowiłem przejść na ns.
  • 0

Dodany obrazek

Dodany obrazek


#12
Xentis

Xentis

    Powiedz czesc :>

  • Offline


  • Grajek
  • Posty
    294
    • Czas Online: 3h 21m 23s
  • Dołączył
    01.12.2012
  • Reputacja
    12

    • Gadu-Gadu:
    • SkądCoventry - Anglia ;D
up, to samo kolejny up;date z strony valve 9mb i juz mi sie cs skopal..
  • 0

Dodany obrazek

Chcesz pomocy?

Mogę Ci pomóc ale pamiętaj nie umiem wszystkiego!

Każdego dnia sie uczę i nabieram wprawy!


#13
starex

starex

    Bywalec

  • Offline


  • Grajek
  • Posty
    34
    • Czas Online: 5h 4m 31s
  • Dołączył
    29.09.2012
  • Reputacja
    -1

    • SkypeMój stan
    • SkądTerespol
Zrobiłem downgrade i jest spoko tylko wyskakują dwa errory ale można je pominąć.
  • 0

#14
Xentis

Xentis

    Powiedz czesc :>

  • Offline


  • Grajek
  • Posty
    294
    • Czas Online: 3h 21m 23s
  • Dołączył
    01.12.2012
  • Reputacja
    12

    • Gadu-Gadu:
    • SkądCoventry - Anglia ;D
ja zrobiłem cos takiego

steam --> biblioteka --> ppm na cs'a --> właściwości --> pliki lokalne --> sprawdź spójność plików gry.
Zobaczy co jest nie tak z grą i potem ściagnie Ci ja na nowo ja tak wczoraj zrobiłem i cs jak nowy :D
  • 0

Dodany obrazek

Chcesz pomocy?

Mogę Ci pomóc ale pamiętaj nie umiem wszystkiego!

Każdego dnia sie uczę i nabieram wprawy!


#15
starex

starex

    Bywalec

  • Offline


  • Grajek
  • Posty
    34
    • Czas Online: 5h 4m 31s
  • Dołączył
    29.09.2012
  • Reputacja
    -1

    • SkypeMój stan
    • SkądTerespol

ja zrobiłem cos takiego

steam --> biblioteka --> ppm na cs'a --> właściwości --> pliki lokalne --> sprawdź spójność plików gry.
Zobaczy co jest nie tak z grą i potem ściagnie Ci ja na nowo ja tak wczoraj zrobiłem i cs jak nowy :D

Robiłem i nic nie wykrywał.
  • 0

#16
AdmiralXV

AdmiralXV

    Człowiek SS-kurwiel

  • Offline


  • Grajek
  • Posty
    137
    • :
  • Dołączył
    07.12.2012
  • Reputacja
    -14

    • Gadu-Gadu:
    • SkądBaszewice
Skoro nie wykrywa Ci nic możliwe że nie masz cs'a opisanego w rejestrze, powiedz miałęś może robiony format komputera bądź czyściłeś rejestr na własną rękę?

Jeśli tak możesz stworzyć nowy plik rejestru do Cs'a, albo od nowa zainstallować steam'a

Edytowany przez AdmiralXV, 22:11:58 - 24.02.2013.

  • 0

#17
starex

starex

    Bywalec

  • Offline


  • Grajek
  • Posty
    34
    • Czas Online: 5h 4m 31s
  • Dołączył
    29.09.2012
  • Reputacja
    -1

    • SkypeMój stan
    • SkądTerespol
Problem już dawno za sobą ale można spróbować coś takiego. Pobrać pirackiego Half-Life i wrzucić do folderu common.

(piszę to żeby inni mogli to naprawić, ja miałem na płytce z Counter-Strike Half-Life'a)

Edytowany przez starex, 20:55:20 - 31.03.2013.

  • 0

#18
muzykalna

muzykalna

    Bywalec

  • Offline


  • Grajek
  • Posty
    50
    • Czas Online: 3m 20s
  • Dołączył
    21.05.2013
  • Reputacja
    1

Ja też czasami tak mam, ale albo odczekuję jakiś czas i próbuję ponownie, albo coś jest z grą,nie każda da się odpalić.
  • 0

#19
`EarQ

`EarQ

    Camper elite

  • Offline


  • Super Grajek
  • Posty
    869
    • Czas Online: 52d 6h 29m 1s
  • Dołączył
    29.04.2013
  • Reputacja
    164

    • Gadu-Gadu:
    • Nick w Grze:Wojtas


Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Temat został ZAMKNIĘTY z powodu wyczerpania zawartego w nim wątku.

Z pozdrowieniami.
Zespół Grajkownia.com


  • 0




Serwery CS 1.6 Non Steam - posiadamy serwery cs 1.6 diablo mod, serwery cs 1.6 dd2 oraz serwer cs 1.6 Nuke/Inferno/Train+BF2. Na naszym forum znajdziesz także pluginy do cs 1.6, mody oraz masę dodatków do counter strike 1.6 non steam.
http://afiliacyjna.pl