Skocz do zawartości

Nazwa serwera cs IP Status Sloty Host Połącz
Serwer CS 1.6 FFA 193.33.177.19:27076 Serwer CS 1.6 Non Steam FFA 26 Pukawka Serwer CS 1.6 FFA
Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD 31.186.83.163:27226 Serwer CS 1.6 Non Steam ZOMBIE MOD 26 Pukawka Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD
Serwer CS 1.6 DIABLO MOD 193.33.177.12:27121 Serwer CS 1.6 Non Steam DIABLO MOD 23 Pukawka Serwer CS 1.6 DIABLO MOD
Serwer CS 1.6 GUNGAME 193.33.177.34:27081 Serwer CS 1.6 Non Steam GUNGAME 18 Pukawka Serwer CS 1.6 GUNGAME
Dołączona grafika

Grajkownia wita!

Witaj na Grajkownia.com - najlepsze serwery cs 1.6

Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:
  • Istniejemy ponad 3 lata. Mamy swoje tradycje oraz ugruntowaną pozycję, dzięki czemu masz pewność, że każda minuta, która poświecisz na Grajkowni nie zostanie zmarnowana 'upadkiem' sieci.
  • Posiadamy klimatyczne serwery cs 1.6, bazę ponad 1200 pluginów, modów i poradników do których otrzymasz pełny dostęp po rejestracji.
  • Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!)
Jeśli to Cię nie przekonuje to zapoznaj się z opiniami innych użytkowników Grajkowni, które znajdziesz w TYM dziale.
Guest Message by DevFuse

HEJKA TERAZ JA SIĘ WYPOWIEM

- - - - -

• Zamknięty Temat jest zamknięty
19 odpowiedzi w tym temacie

BetoniarkaPRO

Hajt

• Grajek
  • PipPipPipPipPip
  • 229 postów
  • SkądPrzyborowice k.Gubina
nick:Grajek|Betoniarka
Admin, który zrobił Ci SS'y lub zawinił: axel
Data zdarzenia: 30 stycznia
Opis sytuacji: grałem normalnie jak zawsze z pingiem 80 - 100 i dostałem perma
Twoje IP / STEAMid / nick: 188.47.158.191:27005
Linki do SS'ów:----

Siemka post był już zamknięty więc napisałem nowy.Jak wiadomo dostałem perma za ping od axela
Mój ping oscylował między 80 a 120 wiem było to trochę za dużo,ale nic nie poradze na to.czytałem w tamtym poście że są komendy na to i dla wyjaśnienia tego wątku te komendy mam i mogę zacytować :cl_cmdrate 54 .....takie tam.
Aha co do mojego ''klatkowania''grałem na tym pingu 0 klatek ,nikt nie pisał że klatkuje
Owszem czasami klatkowałem ale to góra 3 razy od kiedy gram na grajkownii,więc sądze że axel trochę podkolorował tą historię.

Aha axel moim zdaniem trochę przesadziłeś z tym permem,mieszkam na wsi i nie mam kabla internetowego,wiem że cb to nie interesuje ale postaw się w mojej sytuacji i sprubuj to zozumieć .Narka czekam na odpowiedz i liczę na u ban :)

KROPKA

Mistrz Ciętej Riposty

• Admin FFA
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 421 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądTczew
To nie wiem co to za wieś? Włoszczowa? Mój kuzyn też mieszka na wsi owszem nieraz miewa pingi od 60~ i całkiem wysoko, ale sobie z tym poradził i mu pingi nie skaczą. Wujek google nie gruzie. Wystarczy troszkę poszukac, i znaleśc na to problem. Wszystko najlepiej zwalic na neta i na to,że mieszka się na wsi. Zamiast prosic o UB postaraj się rozwiązac swój problem.

Dołączona grafika

BetoniarkaPRO

Hajt

• Grajek
  • PipPipPipPipPip
  • 229 postów
więc tak mam przestawioną przepustowość ,komendy typu cmd......rate 6907.....,forum wiaderko się kłąnia wiec nie mówcie że nic z tym nie robię.
I pozatym mój ping bardzo rzadko podnosi si.e ponad 120 i nie ma mowy o moim klatkowaniu.POZDRAWIAM BETON :)

~KropeK~

Sierotka Marysia

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 118 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądWarmia :)
Zobacz ja mieszkam na wsi i mam tez neta bezprzewodowego i jak narazie poradziłem sobie z wysokim pingiem mam te 60-80 ale jakoś nikt nie narzeka. tylko w moim przypadku pomogło wpisanie komendy cl_rate 25000 i śmiga wszystko bez zająknięcia... Także proszę cie poszukaj coś na temat pingu i wróć jak coś ogarniesz:)
Dołączona grafika

BetoniarkaPRO

Hajt

• Grajek
  • PipPipPipPipPip
  • 229 postów
fascynujący post .kropku wpisałem i powiem że ping troszeczkę spadł 70-90.Mam pytanko czemu akurat ja otrzymałem bana za ping na serwerze są gracze którzy mają dużo wyższy ping ,wiem wiem patrz na siebie itp...ale tajki proboszcz-nic do niego nie mam ale ma zawsze dużo wyższy ping odemnie i nie otrzymuje perma za ping ,skoro z serwera mnie nie wyrzucono za ping to po co perm.pozdrawiam. Beton.

ps.grać mi się chce :D !!!!!!!

Użytkownik BetoniarkaPRO edytował ten post 17:50:15 - 31.01.2012

Q-TEC

Wiecznie klatkujący

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 122 postów
  • SkądChełm
Ja mam takiego samego neta jak Betoniarka i jakoś na mnie narzeka tylko jedna osoba, czyli TriBal, że klatkuje. Pytałem się innych graczy czy mam klatki ale nikt nic nie pisał. Z Betoniarka grałem wiele razy i nie widziałem, żeby kaltkował kiedykolwiek, może raz ale to w godzinach szczytu kiedy każdy ma większy ping. Są ludzie, którzy mają ten ping większy od nas i klatkują ciągle, ale grają i nie dostają perma.

Proszę o UB dla Betoniarki.

Użytkownik G0d LiKe edytował ten post 18:11:22 - 31.01.2012

Rejestrować się i zbierać kase. Łatwy i prosty zarobek przez internet :)
http://www.mypay.pl/...ef=80562&subid=

BetoniarkaPRO

Hajt

• Grajek
  • PipPipPipPipPip
  • 229 postów
ja też proszę o ub dla siebie ,wejde na serwer -wiem że na aktywnym ale pokaże że mam ogarnięty ping .pozdrawiam beton .

ps.dzięki godlike

axel

Hardkor

• Admin FFA
  • PipPipPipPipPipPip
  • 316 postów
  • SkądPrG
dobra zrobimy tak betoniarka dostaniesz UB ale jeśli ktoś będzie sie skarżył ban wróci, a co do Ciebie god like to ty naprawde klatkujesz więc radził bym Ci zrobic to samo co kolega bo długo nie pograsz

pozdrawiam axel

BetoniarkaPRO

Hajt

• Grajek
  • PipPipPipPipPip
  • 229 postów
dobra ty ale jak mam ping wyższy niż 120 powinienem być wywalany z serwa a nie banowany :) . Jak bd klatkował to pisz

Q-TEC

Wiecznie klatkujący

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 122 postów
  • SkądChełm
spoko

^Quesh^

Bywalec

• Grajek
  • PipPipPip
  • 36 postów
  • Skądwiesz że Cię nie lubię ?
Ja was też mieszkam na wsi mam internet 4mb/s za 46 zł miesięczne i ping mam nie większy jak 30 :) a co do Betoniarki to nie widziałem żeby klatkował i nie laguje :)

zen

Nawijacz

• Grajek
  • PipPip
  • 21 postów
4mb i taki ping hihhi :) 1mb ping 12-25

betoniarka za takie raty juz dawno powinienes miec bana :D

cl_rate 9999
rate 20000-25000
cl_cmdrate 101
cl_updrate 101

BetoniarkaPRO

Hajt

• Grajek
  • PipPipPipPipPip
  • 229 postów
mylisz się mam cl_rate 7903
rate 6907
cl_cmdrate 54
cl)_updaterate 101

grazebałem na forum wiaderko i robiłem te komendy zgodnie z poradnikiem-ale wtedy miałęm remont w chacie (te czasy kiedy miałem ping po 2000) po remoncie wróciłem, do swojego pokoju i ping spadł do śr.80.Myśle że pong zależy od miejsca ,w którym mam router :)

Capsa

Wiecznie śpiący

• Super Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1529 postów
  • SkądPodhale
a spróbuj z takimi ustawieniami jak Ci zen podał.
Dołączona grafika

Coś Dobrego Coś Złego

Yebać.

• Admin FFA
  • 2325 postów

Cytat

rate 6907
Nie dziwie się, że masz taki ping oO daj jak zen napisał powinno pomóc.

Q-TEC

Wiecznie klatkujący

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 122 postów
  • SkądChełm

Wyświetl postUżytkownik zen dnia 20:48:40 - 31.01.2012 napisał

cl_rate 9999
rate 20000-25000
cl_cmdrate 101
cl_updrate 101

Te ustawienia pomagają. sam je wpisałem i jest lepiej.

asdat0r

beka

• Grajek
  • PipPipPipPipPip
  • 285 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądWietrzno
Wydaje mi sie, ze jesli Betoniarki nie wywalal plugin wgrany na serwer (ten od pingu, nie pamietam nazwy :<) to nie ma prawa zeby go zbanowac, mozna jedynie poprosic by zrobil cos z pingiem :C chcac wymusic mniejsze pingi od ludzi trzeba zmniejszyc limity w pluginie, a nie wlepiac bany (szczegolnie permy)

Dołączona grafika

Q-TEC

Wiecznie klatkujący

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 122 postów
  • SkądChełm

Wyświetl postUżytkownik asdat0r dnia 22:36:26 - 31.01.2012 napisał

Wydaje mi sie, ze jesli Betoniarki nie wywalal plugin wgrany na serwer (ten od pingu, nie pamietam nazwy :<) to nie ma prawa zeby go zbanowac, mozna jedynie poprosic by zrobil cos z pingiem :C chcac wymusic mniejsze pingi od ludzi trzeba zmniejszyc limity w pluginie, a nie wlepiac bany (szczegolnie permy)

Dokładnie. popieram

^Quesh^

Bywalec

• Grajek
  • PipPipPip
  • 36 postów
  • Skądwiesz że Cię nie lubię ?

Wyświetl postUżytkownik zen dnia 20:48:40 - 31.01.2012 napisał

4mb i taki ping hihhi :) 1mb ping 12-25

betoniarka za takie raty juz dawno powinienes miec bana :D

cl_rate 9999
rate 20000-25000
cl_cmdrate 101
cl_updrate 101

Zen mówię że maks. 30 a tak przeważnie to mam 10-20
A tak wgl to gram na cfg neo więc nic nie zmieniam bo jest dobry :) polecam stronkę z cfg. Cs-cfg.com

Użytkownik ^Quesh^ edytował ten post 07:01:38 - 01.02.2012

Blade

Pan Poseł

• Globalny Moderator
  • 2416 postów
  • SkądStarogard Gdański
Ok, jeśli nic nie pomieszałem w tych cvar'ach to od teraz powinno być wymuszane:
  • ex_interp 0.03 (w przypadku większego ustawia tą wartość)
  • rate 20000 (w przypadku mniejszego ustawia tą wartość)
  • cl_updaterate 50 (w przypadku mniejszego ustawia tą wartość)