Grajkownia wita!
| Witaj na Grajkownia.com - najlepsze serwery cs 1.6 Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:
|
Guest Message by DevFuse
Napisano 18:37:34 - 03.02.2012
Użytkownik ADzor dnia 10:37:55 - 03.02.2012 napisał
Ogólnie rzecz biorąc to bardzo mi się podoba styl gry paszy . Wylatuje na pełnej i robi to co do niego należy...
Tak tez uwazam, ze styl jego gry jest ciekawy, ponadto milo sie z nim fraguje.
Użytkownik fuzzy dnia 12:14:25 - 03.02.2012 napisał
Co tu robi rc,r4 i esset ? o.o
Cos nie pasuje? Uwazasz sie lepszy od nich czy co?
Użytkownik Wro`nSkI edytował ten post 18:39:19 - 03.02.2012
Napisano 20:16:46 - 03.02.2012
omg jak na tyle ile on gra to i tak slabo gra on gra od poczatku cs 1.6 w sumie ja ciutke pozniej ale i tak nie gra tak jak powinien na ten rocznik grania a sa udzie ktorzy zaczynaja 2k9 lub 10 i graja na tym samym pziomie wiec bardziej im bym gratulowal skilla niz jemu... zeby nie bylo ze cos mam do zenka bo to jest moj czlowiek od cpania <3
Napisano 10:43:41 - 04.02.2012
Tasior ty jednak masz kisiel zamiast mózgu tyle Ci powiem 
ja też w cs`a gram bardzo długo praktycznie od początku jak chodzilem jeszcze do podstawówki ( a to bardzo dawno temu było ) i jakos tez mój poziom nie jest powalający, bo gram 4fun i nie staram się być jakimś pro
pozdro
ja też w cs`a gram bardzo długo praktycznie od początku jak chodzilem jeszcze do podstawówki ( a to bardzo dawno temu było ) i jakos tez mój poziom nie jest powalający, bo gram 4fun i nie staram się być jakimś pro
pozdro
Napisano 12:47:45 - 04.02.2012
Użytkownik axel dnia 10:43:41 - 04.02.2012 napisał
Tasior ty jednak masz kisiel zamiast mózgu tyle Ci powiem 
pozdro
pozdro
Dokladnie tak.! Sam gram od 2k9 steam i co innego jak bym zaczal grac ligowo, a co innego granie 4fun. Skill nie drgnie grajac na serwerach FFA, bo one nie reprezentuja zbyt wysokiego poziomu... // pozdrawiam
Napisano 21:09:35 - 05.02.2012
Głosowanie dobiegło końca !!!!
Wielkimi wygranymi okazali się :
Orzel[BDG], axel oraz... pasza dla swin
Dziekuję wszystkim za uczestnictwo w ankiecie i gratuluję naszym mistrzom FFA. // pozdrawiam Wro`nSkI
Wielkimi wygranymi okazali się :
Orzel[BDG], axel oraz... pasza dla swin
Dziekuję wszystkim za uczestnictwo w ankiecie i gratuluję naszym mistrzom FFA. // pozdrawiam Wro`nSkI
Użytkownik Wro`nSkI edytował ten post 21:57:47 - 05.02.2012