Więc pewnego dnia [chyba 1 stycznia (5 Dni grałem na serwie Miszczu)po roku przerwy wszedłem na CS i jak zwykle szukałem serwerów w Internet.Od razu w tej zakładce gdzie się wpisuję mapę wpisałem "de_westwood" i moim oczom ujawnił się ... ... ... (ciekawe co ?

)
Grajkownia.Oczywiście nie czytałem do końca więc wbiłem i oczywiście adminów : 0 [(szloch)],a graczy z 13 ?? No i tak grając [Okazało się ,że to jest Diablo

]patrzyłem na klasy no i oczywiście wpisuję komende "/klasy" i tutaj mi komunikat na zielono ,że na www.grajkownia.com są opisane all klasy.Wkurwiłem się ,bo nie chciałem wyłączać CS`a bo miałem Archy

.No ale poświęciłem się i wyszedłem z serwka i odrazu na stronkę wbijam.I tutaj nagle lagi jak cholera strona ładuje mi się z 5min i już myśłałem ,że ta strona jest taka zlagowana bo kupiona prosto z rynku

.
Ale nie jednak okazało się ,że all mi się ściąga z 250kb/s spadło do 15kb/s ! ! ! ! !! !.Więc przejrzałem i od razu wbijam na Imp`a.Pograłem trochę 5 lvl [YEA ! ! ! !]i wbiłem na Mefisto i znów pograłem trochę i 6

.Poraz kolejny raz wpisałem nudną komendę "/klasa">"Bohaterowie">"Ninja 2 Level" ,bo ShiFt nią grał

i miótł all.No to pograłem troszkę i mi się znudziło i wbijam na Forum.Zakładam konto i nick =PrO=.No dobra fajnie ale zauważyłem ,ze ktoś ma nick wyjeb*** w kosmos czyli CzarnY aKa. Rafałek ;*.I znów Zakładam konto i wpisuję "ZieleŃ aKa. Krychu ;*" no i znów ta Zieleń mi się nie podobała więc zmieniłem na Czarny i znów nowe konto "CzarnY aKa. Krychu ;*"no ale teraz znów mi się Krychu nie podobało

.I znów Rejestracja i "CzarnY aKa. KompuŚ

".No i ten nick mi się spodobał.Oczywiście na tamtych nickach wbijałem na serwa ,aż ShiFt mi się zapytał czemu co chwilę nick zmieniam ,a ja mu odpowiedziawszy[

],że ten jest na stałe grałem dalej.No i teraz mnie co chwilę myśl dręczy jak mam usunąc te konta ,bo hasła zapomnialem(:->).
No i tak mi na myśł wpadło ,że może opowiem troszkę jak mi się grało na Grajkowni ,bo chyba już nie będę tam grał.Bo ten Kowal mi się nie podoba.Ale mniejsza z tym za chwilę znów wbiję na Grajkownię pożegnam się albo przywitam (

) i zacznę na nowo grę w Starego Counter-Strike`a.Oczywiście Pozdro dla moich naj kumpli :
ShiFt - Bo mnie co chwilę zabijał. [

] i dał mi satysfakcję do grania Ninją.
MegaJoint - Bo Impem wbijał na resp i też mnie zabijał.
Olejmy Wszystko - Za bana ,którego mi dał

.
ArmageddoN - Nie wypowiem się ... Kusza+ProGamer[Ja

]=Kill :-<
NervouS - ... Sam się domyśli.

- Bo mnie wkur**** z tym Kowalem

Pre1994mek - To samo co 6x@UP
Oraz całą administrację i graczy ,których zapomniałem tu dopisać

.
Użytkownik CzarnY aKa. KompuŚ :D edytował ten post 13:20:10 - 06.01.2012