Skocz do zawartości

Nazwa serwera cs IP Status Sloty Host Połącz
Serwer CS 1.6 FFA 193.33.177.19:27076 Serwer CS 1.6 Non Steam FFA 26 Pukawka Serwer CS 1.6 FFA
Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD 31.186.83.163:27226 Serwer CS 1.6 Non Steam ZOMBIE MOD 26 Pukawka Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD
Serwer CS 1.6 DIABLO MOD 193.33.177.12:27121 Serwer CS 1.6 Non Steam DIABLO MOD 23 Pukawka Serwer CS 1.6 DIABLO MOD
Serwer CS 1.6 GUNGAME 193.33.177.34:27081 Serwer CS 1.6 Non Steam GUNGAME 18 Pukawka Serwer CS 1.6 GUNGAME
Dołączona grafika

Grajkownia wita!

Witaj na Grajkownia.com - najlepsze serwery cs 1.6

Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:
  • Istniejemy ponad 3 lata. Mamy swoje tradycje oraz ugruntowaną pozycję, dzięki czemu masz pewność, że każda minuta, która poświecisz na Grajkowni nie zostanie zmarnowana 'upadkiem' sieci.
  • Posiadamy klimatyczne serwery cs 1.6, bazę ponad 1200 pluginów, modów i poradników do których otrzymasz pełny dostęp po rejestracji.
  • Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!)
Jeśli to Cię nie przekonuje to zapoznaj się z opiniami innych użytkowników Grajkowni, które znajdziesz w TYM dziale.
Guest Message by DevFuse

Przygody Promocji ... [Teraz CzarnY aKa. KompuS :D]

- - - - -

• Nie możesz odpowiedzieć
10 odpowiedzi w tym temacie

CzarnY aKa. KompuŚ :D

Lamka

• Grajek
  • Pip
  • 5 postów
Więc pewnego dnia [chyba 1 stycznia (5 Dni grałem na serwie Miszczu)po roku przerwy wszedłem na CS i jak zwykle szukałem serwerów w Internet.Od razu w tej zakładce gdzie się wpisuję mapę wpisałem "de_westwood" i moim oczom ujawnił się ... ... ... (ciekawe co ? xD)

Grajkownia.Oczywiście nie czytałem do końca więc wbiłem i oczywiście adminów : 0 [(szloch)],a graczy z 13 ?? No i tak grając [Okazało się ,że to jest Diablo :D]patrzyłem na klasy no i oczywiście wpisuję komende "/klasy" i tutaj mi komunikat na zielono ,że na www.grajkownia.com są opisane all klasy.Wkurwiłem się ,bo nie chciałem wyłączać CS`a bo miałem Archy :D.No ale poświęciłem się i wyszedłem z serwka i odrazu na stronkę wbijam.I tutaj nagle lagi jak cholera strona ładuje mi się z 5min i już myśłałem ,że ta strona jest taka zlagowana bo kupiona prosto z rynku :D.

Ale nie jednak okazało się ,że all mi się ściąga z 250kb/s spadło do 15kb/s ! ! ! ! !! !.Więc przejrzałem i od razu wbijam na Imp`a.Pograłem trochę 5 lvl [YEA ! ! ! !]i wbiłem na Mefisto i znów pograłem trochę i 6 :D.Poraz kolejny raz wpisałem nudną komendę "/klasa">"Bohaterowie">"Ninja 2 Level" ,bo ShiFt nią grał xD i miótł all.No to pograłem troszkę i mi się znudziło i wbijam na Forum.Zakładam konto i nick =PrO=.No dobra fajnie ale zauważyłem ,ze ktoś ma nick wyjeb*** w kosmos czyli CzarnY aKa. Rafałek ;*.I znów Zakładam konto i wpisuję "ZieleŃ aKa. Krychu ;*" no i znów ta Zieleń mi się nie podobała więc zmieniłem na Czarny i znów nowe konto "CzarnY aKa. Krychu ;*"no ale teraz znów mi się Krychu nie podobało xD.I znów Rejestracja i "CzarnY aKa. KompuŚ :D".No i ten nick mi się spodobał.Oczywiście na tamtych nickach wbijałem na serwa ,aż ShiFt mi się zapytał czemu co chwilę nick zmieniam ,a ja mu odpowiedziawszy[ xD],że ten jest na stałe grałem dalej.No i teraz mnie co chwilę myśl dręczy jak mam usunąc te konta ,bo hasła zapomnialem(:->).

No i tak mi na myśł wpadło ,że może opowiem troszkę jak mi się grało na Grajkowni ,bo chyba już nie będę tam grał.Bo ten Kowal mi się nie podoba.Ale mniejsza z tym za chwilę znów wbiję na Grajkownię pożegnam się albo przywitam ( xD) i zacznę na nowo grę w Starego Counter-Strike`a.Oczywiście Pozdro dla moich naj kumpli :

ShiFt - Bo mnie co chwilę zabijał. [ xD] i dał mi satysfakcję do grania Ninją.
MegaJoint - Bo Impem wbijał na resp i też mnie zabijał.
Olejmy Wszystko - Za bana ,którego mi dał xD.
ArmageddoN - Nie wypowiem się ... Kusza+ProGamer[Ja xD]=Kill :-<
NervouS - ... Sam się domyśli.
:) - Bo mnie wkur**** z tym Kowalem :D
Pre1994mek - To samo co 6x@UP

Oraz całą administrację i graczy ,których zapomniałem tu dopisać :D.

Użytkownik CzarnY aKa. KompuŚ :D edytował ten post 13:20:10 - 06.01.2012

~kubuss

A Ty się módl za nas...

• Super Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1788 postów
  • SkądSanok
A nie lepiej było zmienić nick? Gość nowe konto założył lol...
Dołączona grafika

shocK

Bywalec

• Grajek
  • PipPipPip
  • 92 postów
  • Gadu-Gadu:
ale historia :D
+ chyba bedzie xD

DEVIANUS :)

Prezes MZK Koszalin

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPip
  • 376 postów
  • SkądKoszalin
:D xD :) :D xD :)dobre :D xD :) :D xD :) :D xD :)

Phaseolus coccineus syn. multiflorus

Dołączona grafika

rC .!

Jedyny Sprawiedliwy

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 626 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkypeMój stan
  • SkądBiałystok
Za wymienienie mojego nicku leci "+" ;) Kolejny murzyn w sieci ola boga będzie mi razniej ^^

~kubuss

A Ty się módl za nas...

• Super Grajek
  • 1788 postów
  • SkądSanok
Lol to nie Ty? Myślałem że to Ty hehehe skucha :(
Dołączona grafika

rC .!

Jedyny Sprawiedliwy

• Grajek
  • 626 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkypeMój stan
  • SkądBiałystok
Że ja na MultiKoncie? OMG Kubus -.-

rC .!

Jedyny Sprawiedliwy

• Grajek
  • 626 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkypeMój stan
  • SkądBiałystok
Że ja na MultiKoncie? OMG Kubus -.-

~kubuss

A Ty się módl za nas...

• Super Grajek
  • 1788 postów
  • SkądSanok
No multiposting jest widzę, to multikonto też czego nie hehehe
Dołączona grafika

*Blue*

jest po prostu zerem

• Grajek
  • PipPipPipPipPip
  • 219 postów
Hmm a dam tego plusa za odwagę (jak zawsze :D dla każdego)

Oen[J] tu był :>

EvS

Nawijacz

• Grajek
  • PipPip
  • 16 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkypeMój stan
Mi się to kompletnie nie podoba. Mało czytelne, na dodatek te dziwne znaczki typu "/>". Popracuj nad stylistyką.

Tyle z mojej strony!