Cześć !!!,
Zawsze trudne są początki nigdy nie wiem co napisać ,ale jak zacznę to już nie mogę skończyć i mam nadzieje, że będzie się przyjemnie czytało moją historyjkę
Grajkownie dziele na dwa etapy pierwszy mój debiut to czerwiec 2009 roku, drugi trochę później w listopadzie 2010 r. ,ale zacznijmy od początku ;
na grajkownie trafiłem zupełnie przez przypadek, szukałem jakiegoś nowego servera i zobaczyłem że ma BF2 ( wtedy jeszcze nie wiedziałem co to oznacza ) wszedłem i tak wystartowała moja przygoda.
Wiadomo początek nie był szałowy bylem dość skrytym graczem praktycznie z nikim nie rozmawiałem, trzymałem się jakby na uboczu, z początków gry pamiętam Karola, michała kałasznikowa, dewka, Horusa, groszka i Oskara ( wiadomo mogłem kogoś pominąć aż takiej pamięci do nicków to nie posiadam )
Później nastąpiła prawie roczna przerwa ,ale grajkownia nie dała o sobie zapomnieć - co jakiś czas dostawałem wiadomości na meila że grajkownia czeka na Ciebie tygrysie .
Po zmianie sprzętu postanowiłem z nową motywacją wrócić na server i tu zaczyna sie drugi etap mojej przygody.
Już na wstępie zostałem miło przywitany na serwerze mimo długiej absencji. Szybko złapałem dobry kontakt z osobami, które często przebywały w tym czasie na serwerze. Po pewnym czasie i załapaniu jakiegoś tam doświadczenia postanowiłem złożyć podanie o admina na FFA, ku mojemu zdziwieniu wniosek został pozytywnie przyjęty przez graczy jak i administracje serwera. Na początku mojego „adminowania” starałem się jak najlepiej wywiązywać z powierzonej mi funkcji, ale jak wiadomo miałem swoje wzloty i upadki, chociaż tych pierwszych na szczęście było zdecydowanie więcej co mnie cieszyło. Jako admin byłem jeszcze bardziej rozpoznawalny przez graczy grających regularnie, przez co poznałem gro wspaniałych ludzi nie tylko pod względem gry ale też osobowości. Teraz nie wyobrażam sobie bez codziennej wizyty na forum czy gry na FFA, nie jest to kwestia przyzwyczajenia lecz mile spędzonego czasu podczas gry z ludźmi których lubię i szanuje. Ostatnio nawet dowiedziałem się od tribula że mój głos kojarzy mu się z białym misiem do którego można się przytulić
, to porównanie rozłożyło mnie na łopatki – dosłownie.
Na wstępie zaznaczam kolejność pozdrowień jest losowa, wszyscy jesteście traktowani na równi
Panie mają pierwszeństwo więc zaczynam od nich :
Claudia - dobra dziewczyna, jedna z osób bez których bym się nudził na servie. Niejednokrotnie opuszczała grę przez to że była bita ale i tak ją lubię :* , dzięki za czas poświęcony na rozmowę
Samanta razem z Patrycją - dwa boty z Warszawy bez których server był by nudny
Secia - dawno jej nie było, to ona zmotywowała mnie do napisania tej historii
Panowie kolej na was :
Tribal - dziad pijak ale chyba najbardziej pozytywna tryskająca humorem osoba na grajkowni, jego odpały doprowadzają graczy masakrycznego śmiechu
pAC - dobry ziomek zawsze moge zwrócić się o pomoc nigdy mi tego nie odmówi, i twierdzi że potrafi strzelać z AWP
Blade - kiedyś miałem z nim małą spinkę nazwał mnie wtedy hipokrytą co utkwiło mi bardzo w pamięci, pomocny dobry boteq który nie lubi dziewczyn
OrzełBDG - jeden z tych pro graczy co wiecznie zamyka , również pozytywna osoba
Dunc - Piotrek lama co chwali się swoimi akcjami na forum
fc.barcelona- kup swojego steama a nie nabijasz siostrze godziny ![]()
Czarodziej - współczuje jego sąsiadom, ma irytujący głos nadmiernie nadużywa mikro ale jest spoko
aifo - ten jak zwykle ssie doby chłopak z Krakowa
koteceqqq - dobry gracz (wiadomo z mojego rocznika P )
Małpka - jego olaboga powinno być wpisane na stałe w karty historii tego servera każdy zna to jego marudzenie
KaCzy - gracz z za zachodniej granicy czekamy aż wrocisz
gUd - jak ma awp to aż chce się to oglądać spoko chłopak dobrze ogarnia to co robi
Tasior - noobek z ŁDZ co go wiecznie karam
Noniek - tego czlowieka nawet ja nie oduczyłem przeklinania
kek - żadko bywa ostatnio na servie ale lubie z nim rashować
snajper aka roger - pamiętam go ze starych czasów byl jest i będzie zamykatorem
Włochu , Donn! - inferno w terro z nimi w składzie po prostu mistrzostwo świata pozdro chłopaki
nie można tez zapominać o kropkach ( wszystkich ) -Szamanie- Apollo , Avenderze, Mistrzu taktyki , ganji , ej" , greenie złym i niedobrym , pasza dla świń aka zen oskar z bratem kakasim którego już dawno nie widziałem, pomelo i wielu wielu innych o ktorych zapewne zapomniałem za co przepraszam.
Na zakończenie chciał bym życzyć wam wszystkiego najlepszego w nadchodzącym 2012 roku, aby ten rok był taki sam jak mijający 2011, nie gorszy. Wspólnie spędzonego czasu na serverze mniej lagów większego skilla ![]()
pozdrawiam axel
Użytkownik axel edytował ten post 20:00:07 - 30.12.2011

Do góry