Skocz do zawartości

Nazwa serwera cs IP Status Sloty Host Połącz
Serwer CS 1.6 FFA 193.33.177.19:27076 Serwer CS 1.6 Non Steam FFA 26 Pukawka Serwer CS 1.6 FFA
Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD 31.186.83.163:27226 Serwer CS 1.6 Non Steam ZOMBIE MOD 26 Pukawka Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD
Serwer CS 1.6 DIABLO MOD 193.33.177.12:27121 Serwer CS 1.6 Non Steam DIABLO MOD 23 Pukawka Serwer CS 1.6 DIABLO MOD
Serwer CS 1.6 GUNGAME 193.33.177.34:27081 Serwer CS 1.6 Non Steam GUNGAME 18 Pukawka Serwer CS 1.6 GUNGAME
Dołączona grafika

Grajkownia wita!

Witaj na Grajkownia.com - najlepsze serwery cs 1.6

Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:
  • Istniejemy ponad 3 lata. Mamy swoje tradycje oraz ugruntowaną pozycję, dzięki czemu masz pewność, że każda minuta, która poświecisz na Grajkowni nie zostanie zmarnowana 'upadkiem' sieci.
  • Posiadamy klimatyczne serwery cs 1.6, bazę ponad 1200 pluginów, modów i poradników do których otrzymasz pełny dostęp po rejestracji.
  • Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!)
Jeśli to Cię nie przekonuje to zapoznaj się z opiniami innych użytkowników Grajkowni, które znajdziesz w TYM dziale.
Guest Message by DevFuse

axel - czy on jest taki zły...

- - - - -

• Nie możesz odpowiedzieć
17 odpowiedzi w tym temacie

axel

Hardkor

• Admin FFA
  • PipPipPipPipPipPip
  • 315 postów
  • SkądPrG

*
Popularny

Cześć !!!,

Zawsze trudne są początki nigdy nie wiem co napisać ,ale jak zacznę to już nie mogę skończyć i mam nadzieje, że będzie się przyjemnie czytało moją historyjkę

Grajkownie dziele na dwa etapy pierwszy mój debiut to czerwiec 2009 roku, drugi trochę później w listopadzie 2010 r. ,ale zacznijmy od początku ;

na grajkownie trafiłem zupełnie przez przypadek, szukałem jakiegoś nowego servera i zobaczyłem że ma BF2 ( wtedy jeszcze nie wiedziałem co to oznacza ) wszedłem i tak wystartowała moja przygoda.
Wiadomo początek nie był szałowy bylem dość skrytym graczem praktycznie z nikim nie rozmawiałem, trzymałem się jakby na uboczu, z początków gry pamiętam Karola, michała kałasznikowa, dewka, Horusa, groszka i Oskara ( wiadomo mogłem kogoś pominąć aż takiej pamięci do nicków to nie posiadam )

Później nastąpiła prawie roczna przerwa ,ale grajkownia nie dała o sobie zapomnieć - co jakiś czas dostawałem wiadomości na meila że grajkownia czeka na Ciebie tygrysie .

Po zmianie sprzętu postanowiłem z nową motywacją wrócić na server i tu zaczyna sie drugi etap mojej przygody.

Już na wstępie zostałem miło przywitany na serwerze mimo długiej absencji. Szybko złapałem dobry kontakt z osobami, które często przebywały w tym czasie na serwerze. Po pewnym czasie i załapaniu jakiegoś tam doświadczenia postanowiłem złożyć podanie o admina na FFA, ku mojemu zdziwieniu wniosek został pozytywnie przyjęty przez graczy jak i administracje serwera. Na początku mojego „adminowania” starałem się jak najlepiej wywiązywać z powierzonej mi funkcji, ale jak wiadomo miałem swoje wzloty i upadki, chociaż tych pierwszych na szczęście było zdecydowanie więcej co mnie cieszyło. Jako admin byłem jeszcze bardziej rozpoznawalny przez graczy grających regularnie, przez co poznałem gro wspaniałych ludzi nie tylko pod względem gry ale też osobowości. Teraz nie wyobrażam sobie bez codziennej wizyty na forum czy gry na FFA, nie jest to kwestia przyzwyczajenia lecz mile spędzonego czasu podczas gry z ludźmi których lubię i szanuje. Ostatnio nawet dowiedziałem się od tribula że mój głos kojarzy mu się z białym misiem do którego można się przytulić :D, to porównanie rozłożyło mnie na łopatki – dosłownie.

Na wstępie zaznaczam kolejność pozdrowień jest losowa, wszyscy jesteście traktowani na równi

Panie mają pierwszeństwo więc zaczynam od nich :

Claudia - dobra dziewczyna, jedna z osób bez których bym się nudził na servie. Niejednokrotnie opuszczała grę przez to że była bita ale i tak ją lubię :* , dzięki za czas poświęcony na rozmowę
Samanta razem z Patrycją - dwa boty z Warszawy bez których server był by nudny
Secia - dawno jej nie było, to ona zmotywowała mnie do napisania tej historii

Panowie kolej na was :

Tribal - dziad pijak ale chyba najbardziej pozytywna tryskająca humorem osoba na grajkowni, jego odpały doprowadzają graczy masakrycznego śmiechu
pAC - dobry ziomek zawsze moge zwrócić się o pomoc nigdy mi tego nie odmówi, i twierdzi że potrafi strzelać z AWP
Blade - kiedyś miałem z nim małą spinkę nazwał mnie wtedy hipokrytą co utkwiło mi bardzo w pamięci, pomocny dobry boteq który nie lubi dziewczyn
OrzełBDG - jeden z tych pro graczy co wiecznie zamyka , również pozytywna osoba
Dunc - Piotrek lama co chwali się swoimi akcjami na forum

fc.barcelona- kup swojego steama a nie nabijasz siostrze godziny :P

Czarodziej - współczuje jego sąsiadom, ma irytujący głos nadmiernie nadużywa mikro ale jest spoko
aifo - ten jak zwykle ssie doby chłopak z Krakowa
koteceqqq - dobry gracz (wiadomo z mojego rocznika P )
Małpka - jego olaboga powinno być wpisane na stałe w karty historii tego servera każdy zna to jego marudzenie
KaCzy - gracz z za zachodniej granicy czekamy aż wrocisz
gUd - jak ma awp to aż chce się to oglądać spoko chłopak dobrze ogarnia to co robi
Tasior - noobek z ŁDZ co go wiecznie karam
Noniek - tego czlowieka nawet ja nie oduczyłem przeklinania
kek - żadko bywa ostatnio na servie ale lubie z nim rashować
snajper aka roger - pamiętam go ze starych czasów byl jest i będzie zamykatorem
Włochu , Donn! - inferno w terro z nimi w składzie po prostu mistrzostwo świata pozdro chłopaki
nie można tez zapominać o kropkach ( wszystkich ) -Szamanie- Apollo , Avenderze, Mistrzu taktyki , ganji , ej" , greenie złym i niedobrym , pasza dla świń aka zen oskar z bratem kakasim którego już dawno nie widziałem, pomelo i wielu wielu innych o ktorych zapewne zapomniałem za co przepraszam.

Na zakończenie chciał bym życzyć wam wszystkiego najlepszego w nadchodzącym 2012 roku, aby ten rok był taki sam jak mijający 2011, nie gorszy. Wspólnie spędzonego czasu na serverze mniej lagów większego skilla :P

pozdrawiam axel

Użytkownik axel edytował ten post 20:00:07 - 30.12.2011

Sammanti

Miodowy Rudzielec ;*

• VIP
  • 155 postów
  • Gadu-Gadu:
Sweeet :* łap Plusika "+"

rC .!

Jedyny Sprawiedliwy

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 626 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkypeMój stan
  • SkądBiałystok
No chłopie czyta się to znakomicie. Lap plusa miszczu ;>

Henio461

Pupu Pan Panda

• Globalny Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 425 postów
  • SkądWłodawa
Niektóre "wypracowania" są ciężkie do przeczytania, jednak Twoje było spoko :P Wczytałem się i tak jakoś doszedłem do końca. Leci + ;)

Malpka

Szatan jest wielki bo dał na banany :)

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 194 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądKraków
Ola boga lap plusika siersichu zawsze, miałem i mam cie w poważaniu, i zawsze stosujię się do cb i tibala a reszta ... a reszta w tej chwili nie jest wazna
wazne jest to zeby gral za nami po pracy jesli bedziesz mial na to sile ... takich ludzi jak ty jest nie wiele na gajkowni ale wazne zebyscie byli, bo jak was braknie... to bedzie koniec ...

ps xD daj mordke xD

tribal ciebie tez lubie pierunie jeden xD

pAC

Mam 15 lat i myślę żem "Bóg"

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 890 postów
  • SkądŻagań/AMXX
Oczywiście miło się czyta "+" musi być , nie ma mocnych.
Dziękuję za życzenia
Wykonuję płatne zlecenia(Pluginy, modyfikacje) , więcej info pod steam Aldrex459Jeżeli zaczynasz przygodę z League of Legends zarejestruj się!
http://signup.league...d99412612856779</p>

przemuś

Klocek

• Super Grajek
  • 1355 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądKatowice
spox:P
Dołączona grafika
HM! HR!

aivo

This is my -HARD- style !

• Admin FFA
  • 1024 postów
ladna praca.
kusi aby napisac swoja opinie, ale wtedy pare osob sie obrazi.
ale to moze na 3 rocznice z grajkownia sobie zostawie :)

btw, sam ssiesz ssaczu :*
.

Pt@sioR

Nie Łap Spiny ^.-

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 188 postów
  • Gadu-Gadu:
Chyba wolę czytać twoje historie z życia wzięte od książek :D A co do Tribala to się w 100% zgadzam ^^
<<<"Sadzić, Palić, Zalegalizować">>>

Dunc

Mistrz Ciętej Riposty

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 478 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądWarmia <3
no dzięki :( popraw przy kek'u "żadko" piszemy przez rz ;p

Dołączona grafika

KROPKA

Mistrz Ciętej Riposty

• Admin FFA
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 421 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądTczew
Pięknie :)) Plusik leci. Kiedyś opinię napiszę własną.

Dołączona grafika

*Blue*

jest po prostu zerem

• Grajek
  • PipPipPipPipPip
  • 219 postów
Fajnie się czyta.
Bardzo mi się podoba.
Jak nic Plus musi być.
Zbieram się do napisania swojej przygody z grajkownią lecz to musi jeszcze trochę potrwać.

Pozdrawiam Oen[J]

Capsa

Wiecznie śpiący

• Super Grajek
  • 1529 postów
  • SkądPodhale
Ale to "żadko", to mogłeś poprawić :>

^^
Dołączona grafika

axel

Hardkor

• Admin FFA
  • PipPipPipPipPipPip
  • 315 postów
  • SkądPrG
i zapomniałem o Tobie Capsior :( sorki

Capsa

Wiecznie śpiący

• Super Grajek
  • 1529 postów
  • SkądPodhale
Luzik ^^
Dołączona grafika

shocK

Bywalec

• Grajek
  • PipPipPip
  • 92 postów
  • Gadu-Gadu:
musze więcej grać żeby mnie napisał ale co tam :D ogólnie fajna historia (musze coś podobnego na polski napisać tylko ze o innym temacie :D) ,ale i tak napisze o jakiejś serwerowni bo troche ich bylo ale najlepsze FFA ma Grajkownia ! :D

Nimfo Seba

Pan sprawiedliwy.

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPip
  • 347 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkypeMój stan
  • SkądPoznań
Nareszcie praca na poziomie, nie musiałem się zmuszać by ją przeczytać.
I pamiętaj! Nie mieszaj piwa, wódki bo orzygasz sobie butki ;]
Dołączona grafika
Dołączona grafika

aKa Al Bundy

Hajt

• Grajek
  • PipPipPipPipPip
  • 250 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądNowe Brzesko [Kraków]
no i sie Axel rozpisał. SUper jest, leci + :P
Dołączona grafika