Dzisiaj zabrałem się do napisania "Jak się tu znalazłem?", a więc zaczynajmy ;>.
Było to kilka dni temu. Uczyłem się, byłem znudzony tą nauką, więc postanowiłem się na chwile oderwać od tych książek.
Odwiedziłem facebooka, wchodziłem na różne strony (bez skojarzeń ;>) no i postanowiłem wejść na serwer CS'a. No i wpisałem "FFA".
Od tego się zaczęło... Ja sobie też kupiłem Skyrima (serdecznie polecam) jak wiecie gierka
zajebista. No ale co? Ponakurwiałem w smoki, porobiłem questy, no i ją wyłączyłem. No ale do tematu! Gdy wpisałem "FFA" od razu
mi wyskoczyła Grajkownia, pomyślałem, że po co mam marnować czas na jakieś serwery, bo CS mi się już po woli nudzi, są nowsze
gry. Lecz ta nazwa wzbudziła we mnie dziwne podejrzenie, że to może być zajebisty serwer.
No i jestem na serwerze, od razu zauważyłem kilku graczy z forum, wtedy jeszcze tych graczy nie znałem. Powoli się już zapoznaje
z wami i ogólną atmosferą. Pograłem przez chwile, miałem jakiś dziwny nick, którego nie pamiętam. Narobiłem skilla, którego nie miałem,
chociaż kiedyś jak miałem jakieś 15-16 lat
na forum. Widziałem już, Szczepana, Falcona, Blade, Małpke, Paca, Monshine, i Rafałka oraz bardzo dużo innych osób, których nie pamiętam
za co bardzo przepraszam. Postanowiłem się przywitać. Zostałem miło przywitany, atmosfera jest nieziemsko zajebista. Pewnie się tu szybko
zadomowię, lecz zobaczmy. Czas pokaże! :>
Dzięki za przeczytanie.
Pozdrawiam EvS'i
Użytkownik EvS edytował ten post 11:47:29 - 28.12.2011

Do góry