Skocz do zawartości

Nazwa serwera cs IP Status Sloty Host Połącz
Serwer CS 1.6 FFA 193.33.177.19:27076 Serwer CS 1.6 Non Steam FFA 26 Pukawka Serwer CS 1.6 FFA
Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD 31.186.83.163:27226 Serwer CS 1.6 Non Steam ZOMBIE MOD 26 Pukawka Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD
Serwer CS 1.6 DIABLO MOD 193.33.177.12:27121 Serwer CS 1.6 Non Steam DIABLO MOD 23 Pukawka Serwer CS 1.6 DIABLO MOD
Serwer CS 1.6 GUNGAME 193.33.177.34:27081 Serwer CS 1.6 Non Steam GUNGAME 18 Pukawka Serwer CS 1.6 GUNGAME
Dołączona grafika

Grajkownia wita!

Witaj na Grajkownia.com - najlepsze serwery cs 1.6

Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:
  • Istniejemy ponad 3 lata. Mamy swoje tradycje oraz ugruntowaną pozycję, dzięki czemu masz pewność, że każda minuta, która poświecisz na Grajkowni nie zostanie zmarnowana 'upadkiem' sieci.
  • Posiadamy klimatyczne serwery cs 1.6, bazę ponad 1200 pluginów, modów i poradników do których otrzymasz pełny dostęp po rejestracji.
  • Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!)
Jeśli to Cię nie przekonuje to zapoznaj się z opiniami innych użytkowników Grajkowni, które znajdziesz w TYM dziale.
Guest Message by DevFuse

~EvS'i?

- - - - -

• Nie możesz odpowiedzieć
6 odpowiedzi w tym temacie

EvS

Nawijacz

• Grajek
  • PipPip
  • 16 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkypeMój stan
No hej :].

Dzisiaj zabrałem się do napisania "Jak się tu znalazłem?", a więc zaczynajmy ;>.

Było to kilka dni temu. Uczyłem się, byłem znudzony tą nauką, więc postanowiłem się na chwile oderwać od tych książek.
Odwiedziłem facebooka, wchodziłem na różne strony (bez skojarzeń ;>) no i postanowiłem wejść na serwer CS'a. No i wpisałem "FFA".
Od tego się zaczęło... Ja sobie też kupiłem Skyrima (serdecznie polecam) jak wiecie gierka
zajebista. No ale co? Ponakurwiałem w smoki, porobiłem questy, no i ją wyłączyłem. No ale do tematu! Gdy wpisałem "FFA" od razu
mi wyskoczyła Grajkownia, pomyślałem, że po co mam marnować czas na jakieś serwery, bo CS mi się już po woli nudzi, są nowsze
gry. Lecz ta nazwa wzbudziła we mnie dziwne podejrzenie, że to może być zajebisty serwer.
No i jestem na serwerze, od razu zauważyłem kilku graczy z forum, wtedy jeszcze tych graczy nie znałem. Powoli się już zapoznaje
z wami i ogólną atmosferą. Pograłem przez chwile, miałem jakiś dziwny nick, którego nie pamiętam. Narobiłem skilla, którego nie miałem,
chociaż kiedyś jak miałem jakieś 15-16 lat :) Nagle pojawiło się info, że zapraszacie na forum. Od razu po zmienieniu mapki, wszedłem
na forum. Widziałem już, Szczepana, Falcona, Blade, Małpke, Paca, Monshine, i Rafałka oraz bardzo dużo innych osób, których nie pamiętam
za co bardzo przepraszam. Postanowiłem się przywitać. Zostałem miło przywitany, atmosfera jest nieziemsko zajebista. Pewnie się tu szybko
zadomowię, lecz zobaczmy. Czas pokaże! :>

Dzięki za przeczytanie. :cool:

Pozdrawiam EvS'i

Użytkownik EvS edytował ten post 11:47:29 - 28.12.2011

rC .!

Jedyny Sprawiedliwy

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 626 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkypeMój stan
  • SkądBiałystok
Miło się czyta , leci "+" ;)

Coś Dobrego Coś Złego

Yebać.

• Admin FFA
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2324 postów

Cytat

Uczyłem się na studia
wtf oO jak można "uczyć się na studia" haha :D

Cytat

Jak wiecie na studiach nie ma dużo czasu
haha je*łem ;d

pAC

Mam 15 lat i myślę żem "Bóg"

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 890 postów
  • SkądŻagań/AMXX
Dział się nazywa Opinie o Grajkowni , ale jest wiele podobnych tematów więc za chęci należy się "+"
Wykonuję płatne zlecenia(Pluginy, modyfikacje) , więcej info pod steam Aldrex459Jeżeli zaczynasz przygodę z League of Legends zarejestruj się!
http://signup.league...d99412612856779</p>

EvS

Nawijacz

• Grajek
  • PipPip
  • 16 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkypeMój stan
Oj no :] Zabrakło mi słów ;>

*Blue*

jest po prostu zerem

• Grajek
  • PipPipPipPipPip
  • 219 postów
Masz + za odwagę

(Której ja nie mam . A może to brak czasu. hmm?? nie wiem)

Pozdrawiam Oen{J]

misiacqqq <3

Bywalec

• Dziewczyny
  • PipPipPip
  • 32 postów
No fajne ;p

Serwery CS 1.6 Non Steam - posiadamy serwery cs 1.6 diablo mod, serwery cs 1.6 ffa oraz serwery cs 1.6 gun game. Na naszym forum znajdziesz także pluginy do cs 1.6, mody oraz masę dodatków do counter strike 1.6 non steam.
foteliki samochodowe pomoce dydaktyczne pręty gwintowane wycena stron romer wycena stron foteliki samochodowe foteliki samochodowe banery reklamowe wycena stron opisy na gg angry birds
Serwery cs 1.6 Grajkownia.com zapraszają - tylko u nas najlepsze serwery cs 1.6 ffa, diablo i cod mod, pluginy do cs, counter strike, wiele przydatnych informacji oraz najbardziej klimatyczne forum dotyczące CS 1.6