Skocz do zawartości

Nazwa serwera cs IP Status Sloty Host Połącz
Serwer CS 1.6 FFA 193.33.177.19:27076 Serwer CS 1.6 Non Steam FFA 26 Pukawka Serwer CS 1.6 FFA
Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD 31.186.83.163:27226 Serwer CS 1.6 Non Steam ZOMBIE MOD 26 Pukawka Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD
Serwer CS 1.6 DIABLO MOD 193.33.177.12:27121 Serwer CS 1.6 Non Steam DIABLO MOD 23 Pukawka Serwer CS 1.6 DIABLO MOD
Serwer CS 1.6 GUNGAME 193.33.177.34:27081 Serwer CS 1.6 Non Steam GUNGAME 18 Pukawka Serwer CS 1.6 GUNGAME
Dołączona grafika

Grajkownia wita!

Witaj na Grajkownia.com - najlepsze serwery cs 1.6

Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:
  • Istniejemy ponad 3 lata. Mamy swoje tradycje oraz ugruntowaną pozycję, dzięki czemu masz pewność, że każda minuta, która poświecisz na Grajkowni nie zostanie zmarnowana 'upadkiem' sieci.
  • Posiadamy klimatyczne serwery cs 1.6, bazę ponad 1200 pluginów, modów i poradników do których otrzymasz pełny dostęp po rejestracji.
  • Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!)
Jeśli to Cię nie przekonuje to zapoznaj się z opiniami innych użytkowników Grajkowni, które znajdziesz w TYM dziale.
Guest Message by DevFuse

Moja Grajkowa przygoda ;)

- - - - -

• Nie możesz odpowiedzieć
11 odpowiedzi w tym temacie

rC .!

Jedyny Sprawiedliwy

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 626 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkypeMój stan
  • SkądBiałystok
Cześć. Na Grajkowni gram już ho , ho , ale dopiero dziś postanowiłem napisać moją historię z tą serwerownią.
Na Grajkownię zawitałem gdzieś w 2010 r. za pośrednictwem mojego kumpla dostałem ip grajkowego FFA. W tamtych czasach co każdą nockę z kumplami łaziliśmy po serwerach i szukaliśmy jakiegoś fajnego klimatu. Wtedy na naszym FFA nie grało tak dużo osób jak teraz. Z pierwszego mojego wejścia na serwer pamiętam Klaudie , Karola , Kubusia i K@czego. Pograłem tam wtedy jakieś dwa dni i miałem przerwę z cs. Pewnego dnia z nudów postanowiłem ponownie odpalić csa i pomaniaczyć . Wchodząc w Ulubione zauważyłem ponad 30 serwerów , lecz grajkowe FFA było jako pierwsze w kolejności. Przypomniałem sobie wtedy jak się gra i coraz częściej , a nawet kilka razy dziennie wchodziłem na serwer. Na samym początku poznałem Ganje i Małpke te dwie wygadane osoby. Przyrównując sobie serwer z przed moją przerwą z cs , a po to ogromny pogrom. Serwer rozwiną się dość szybko jak na moje oko. Jestem już starym grajkiem bo pamiętam jak TriBal dostał admina , albo Ganja co składał podania o admina kilka razy i ciągle bez wzoru :D Na tym serwerze miałem wiele wzlotów i upadków ,ale wrócmy do sedna sprawy. Grając na grajkowni z dnia na dzień poznawałem coraz więcej sympatycznych ludzi . Aż w końcu kupiłem steam i postanowiłem złożyć podanie o admina. Mój temat z prośbą został pozytywnie rozpatrzony. Przy opłacaniu admina poznałem Oskara z pozytywnej strony i bardzo się z tego cieszę . Adminowałem dość krótki czas, bo zaledwie 2 miesiące. Przyczyną tak krótkiej historii z adminowaniem był jeden powód brak czasu na granie. Po jakimś miesiącu ponownie wróciłem na grajkownie , lecz nie zostałem miło przywitany. Kilka pierwszych dni były koszmarne , ciagłe oskarżenia i robienie ssów , mimo i tak były one w dalszym ciągu czyste. Ta sytuacja utkwiła mi w pamięci , lecz i tak nie zmieni tego jaką czuję wiez do Grajkowni i ludzi tu przebywających. Doskonała administracja , wspaniali ludzie czego chcieć więcej. Czuję wiez do tej sieci i nie mogę odejść, za wszystko co zrobiłem zle przepraszam oficjalnie (nieoficjalnie już przeprosiłem aviO i KROPKA) , obiecuję poprawę ;)
Mam nadzieję , że za wszystko , a przede wszystkim za te ostatnie incydenty mi wybaczycie .

Pozdrawiam serdecznie rC

*Blue*

jest po prostu zerem

• Grajek
  • PipPipPipPipPip
  • 219 postów
Nawet nawet masz plusa za odwagę ja nawet nie wiem jak do tego się zabrać :D może kiedyś napisze i ja.

Pozdrawiam Oen[J]

Malpka

Szatan jest wielki bo dał na banany :)

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 194 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądKraków
o ty ! a mnie to juz sie nie pamięta :(

rC .!

Jedyny Sprawiedliwy

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 626 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkypeMój stan
  • SkądBiałystok
Malpka wymienilem Ciebie pierniku ze poznalem Cie na samym poczatku ;*

EvS

Nawijacz

• Grajek
  • PipPip
  • 16 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkypeMój stan
Opinia bardzo ładnie napisana. Oczywiście dostaniesz plusika :].

Pt@sioR

Nie Łap Spiny ^.-

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 188 postów
  • Gadu-Gadu:
Fajnie się czyta ;) Plus a i ostatnio mnie ubiłeś 2x z rzędu...Takie rzeczy się pamięta ! :D

Użytkownik Pt@sioR edytował ten post 21:55:50 - 27.12.2011

<<<"Sadzić, Palić, Zalegalizować">>>

misiacqqq <3

Bywalec

• Dziewczyny
  • PipPipPip
  • 32 postów
Masz plusa . Ładnie napisane.

Malpka

Szatan jest wielki bo dał na banany :)

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 194 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądKraków
czarny ale ja mam na imie konrad -_- ale i tak lap +

Roszpunka.

Ssajcie wszyscy ; O!

• Dziewczyny
  • PipPipPipPip
  • 168 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądPrzemyśl
ładnie ; p
"Jeśli chodzi o wybór, to zawsze masz możliwość,
lecz pamiętaj kiedy będziesz szedł własną ścieżką, że zwykle dobrze wybrać jest ciężko..."

qavel

Bywalec

• Grajek
  • PipPipPip
  • 35 postów
fajnie się czyta takie coś ... łap + :)

BetoniarkaPRO

Hajt

• Grajek
  • PipPipPipPipPip
  • 229 postów
  • SkądPrzyborowice k.Gubina