Cześć. Na Grajkowni gram już ho , ho , ale dopiero dziś postanowiłem napisać moją historię z tą serwerownią.
Na Grajkownię zawitałem gdzieś w 2010 r. za pośrednictwem mojego kumpla dostałem ip grajkowego FFA. W tamtych czasach co każdą nockę z kumplami łaziliśmy po serwerach i szukaliśmy jakiegoś fajnego klimatu. Wtedy na naszym FFA nie grało tak dużo osób jak teraz. Z pierwszego mojego wejścia na serwer pamiętam Klaudie , Karola , Kubusia i K@czego. Pograłem tam wtedy jakieś dwa dni i miałem przerwę z cs. Pewnego dnia z nudów postanowiłem ponownie odpalić csa i pomaniaczyć . Wchodząc w Ulubione zauważyłem ponad 30 serwerów , lecz grajkowe FFA było jako pierwsze w kolejności. Przypomniałem sobie wtedy jak się gra i coraz częściej , a nawet kilka razy dziennie wchodziłem na serwer. Na samym początku poznałem Ganje i Małpke te dwie wygadane osoby. Przyrównując sobie serwer z przed moją przerwą z cs , a po to ogromny pogrom. Serwer rozwiną się dość szybko jak na moje oko. Jestem już starym grajkiem bo pamiętam jak TriBal dostał admina , albo Ganja co składał podania o admina kilka razy i ciągle bez wzoru

Na tym serwerze miałem wiele wzlotów i upadków ,ale wrócmy do sedna sprawy. Grając na grajkowni z dnia na dzień poznawałem coraz więcej sympatycznych ludzi . Aż w końcu kupiłem steam i postanowiłem złożyć podanie o admina. Mój temat z prośbą został pozytywnie rozpatrzony. Przy opłacaniu admina poznałem Oskara z pozytywnej strony i bardzo się z tego cieszę . Adminowałem dość krótki czas, bo zaledwie 2 miesiące. Przyczyną tak krótkiej historii z adminowaniem był jeden powód brak czasu na granie. Po jakimś miesiącu ponownie wróciłem na grajkownie , lecz nie zostałem miło przywitany. Kilka pierwszych dni były koszmarne , ciagłe oskarżenia i robienie ssów , mimo i tak były one w dalszym ciągu czyste. Ta sytuacja utkwiła mi w pamięci , lecz i tak nie zmieni tego jaką czuję wiez do Grajkowni i ludzi tu przebywających. Doskonała administracja , wspaniali ludzie czego chcieć więcej. Czuję wiez do tej sieci i nie mogę odejść, za wszystko co zrobiłem zle przepraszam oficjalnie (nieoficjalnie już przeprosiłem aviO i KROPKA) , obiecuję poprawę

Mam nadzieję , że za wszystko , a przede wszystkim za te ostatnie incydenty mi wybaczycie .
Pozdrawiam serdecznie rC