Tak to byly piekne wakacjie w 2010 i oczywiscie nudzilo mi sie właczylem cs i szukalem serwera no i trafilem na grajkownie wbilem i jakos odrazu sie dogadalem z kladia zapisalem serwer i wbijalem coraz czesciej pamietam ta stara ekipe co grała cale dnie ;P zenu, klaudia, ocokaman, badyl, darro dess, kotecq no i byl jeszcze flecks aaaa i jak moglem zapomniec o tmk ;P to byla ekipa zawsze byly jaja na serwie jak bylismy wszyscy razem ;P tmk złozyl podanie o admina i powiedzial zebym tez zlozyl no to zlozylem to podanie i dzieki botkowi blademu gdy napisał te ładne slowa "Dzisiaj miałem przyjemność grać z tym graczem i całkiem przyjemny" ciekawe czy by teraz to samo napisal ;P no i pozniej poznalem reszte paczki tribala, mariole i tego dziada tofifa ;P ktory jak zwykle mi musi wyklejac permy ;P a za 30 sec na steam napizse daj ID no o ile pamietam to pozniej k@aczy i mamed do tej wesolej paczki dotarli;P pozniej trafil mi sie ban na BL . jakos 2 miechy temu znow grałem spowrotem na grajkownij bo zapytaniu oskara czy zaraz nie dostane bana ;P za to ze gram. ale dostalem zezwolenie na gre wiec wrocilem na grajkownie;) z tego co sie dowiedzialem to tesknili nawet niektorzy zamna ;P co mnie bardzo ucieszylo ze ktos jednak mnie pamietal ;P. ale najlepiej wspominam te stare czasy gdzie byl jeszcze wc3 gun-game DR gdzie panował byczek ;P teksty michaila do luxego zeby poszedł na silownie ;P ale pamietam tez problemy grajkownij gdzie został sie tylko serwer FFa i garstka ludzi... wtedy tez bylem i nadal grałem . to juz chyba wszystko co chcialem napisac takiej ekipy jak kiedys juz nie bd ;( i tez malo ludzi zostalo z tamtych czasow...
zapewne narobilem mase bledow no ale niestety caly ja ;P
pzdr Tasior;)

Do góry