Skocz do zawartości

Nazwa serwera cs IP Status Sloty Host Połącz
Serwer CS 1.6 FFA 193.33.177.19:27076 Serwer CS 1.6 Non Steam FFA 26 Pukawka Serwer CS 1.6 FFA
Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD 31.186.83.163:27226 Serwer CS 1.6 Non Steam ZOMBIE MOD 26 Pukawka Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD
Serwer CS 1.6 DIABLO MOD 193.33.177.12:27121 Serwer CS 1.6 Non Steam DIABLO MOD 23 Pukawka Serwer CS 1.6 DIABLO MOD
Serwer CS 1.6 GUNGAME 193.33.177.34:27081 Serwer CS 1.6 Non Steam GUNGAME 18 Pukawka Serwer CS 1.6 GUNGAME
Dołączona grafika

Grajkownia wita!

Witaj na Grajkownia.com - najlepsze serwery cs 1.6

Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:
  • Istniejemy ponad 3 lata. Mamy swoje tradycje oraz ugruntowaną pozycję, dzięki czemu masz pewność, że każda minuta, która poświecisz na Grajkowni nie zostanie zmarnowana 'upadkiem' sieci.
  • Posiadamy klimatyczne serwery cs 1.6, bazę ponad 1200 pluginów, modów i poradników do których otrzymasz pełny dostęp po rejestracji.
  • Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!)
Jeśli to Cię nie przekonuje to zapoznaj się z opiniami innych użytkowników Grajkowni, które znajdziesz w TYM dziale.
Guest Message by DevFuse

Secia atakuje! Skąd ta wiedźma się tu wzięła?

- - - - -

• Nie możesz odpowiedzieć
16 odpowiedzi w tym temacie

Secia

Nawijacz

• Dziewczyny
  • PipPip
  • 20 postów
  • SkądJastrzębie-Zdrój

*
Popularny

Był rok 2010 bodajże listopad.Siedziałam i obserwowałam swojego szanownego brata jak gra w cs-a. Gra... To za dużo powiedziane :D Ale mniejsza... Jeszcze wtedy dobrze nie znałam tej gry. Wiedziałam tylko tyle, że trzeba strzelać. Mój brat zauważył, że bacznie mu się przyglądam i zaproponował żebym zagrała. Pomyślałam "pfff co to dla mnie? Ja nie dam rady?" Mhm... Bardzo ładnie zamykałam, ale wcale mnie to nie zniechęciło do dalszej gry. Szczególnie, że na serwerze panowała bardzo fajna atmosfera. Nikt na mnie nie krzyczał jak coś zepsułam. Tak, tak moi drodzy! To była Grajkownia ;) Po pewnym czasie dostałam w prezencie steama, dodałam serwer do ulubionych i grałam. Jeszcze długo nie mogłam złapać "formy", ale po pewnym czasie zdarzyło mi się zaszaleć i nabić kilka fragów :D Po pewnym czasie zarejestrowałam się na forum. Zaczęłam poznawać wielu ciekawych ludzi:) Z tamtego okresu zapamiętałam najbardziej Tribala. Przez niego nie raz zamykałam bo zamiast się skupić na grze, chichrałam się jak głupia... :D Oczywiście nie mogłabym zapomnieć o Greenie, który wiecznie wyzywał mnie od botów, ale mimo to bardzo Go polubiłam:D Blejd:D Łobuz! Włochu, Bundy, Tasior i wiele innych osób dzięki którym świetnie się bawiłam i w dalszym ciągu bawię.
Nie, nie kochani:) To jeszcze nie koniec.
Po pewnym czasie zrobiłam sobie przerwe. Myślałam, że po paru dniach wrócę, ale życie czasami się
komplikuje i trzeba zająć się innymi sprawami:) Po prawie pół roku wróciłam. Zdziwiłam się gdy wszyscy ciepło mnie przyjęli, a niektórzy mnie pamiętali! Oczywiście znowu zaczęłam karierę "zamykacza", ale wcale się tym nie przejmuje :) Teraz wiem, że gra nie jest tak ważna jak ludzie z którymi spędza się czas na serwerze:) W tym miejscu polecą podziękowania! Dziękuję Sammi z którą tworzymy solidarność jajników i walczymy jak lwice o przetrwanie! :D Axelowi:) To On zmotywował mnie do napisania tego opowiadania:D Bardzo miły, sympatyczny, zabawny facet przez którego pewnego dnia dostane zawału jak znowu wyskoczy na mnie zza jakiejś ściany i mnie zastrzeli:D Kotecqqq <3, który również jest świetnym facetem:) Kotek bardzo często mnie motywuje do walki. Wtedy załącza się tryb "agresywna Secia" :D K@czemu botkowi:D Uwielbiam te nasze "walki o fragi" :) Haerdemu i wszystkim którzy przyczyniają się do funkcjonowania Grajkowni ;) Przepraszam tych których nie uwzględniłam w moim opowiadaniu, ale każdy z Was zasługuje na podziękowania.
Tworzycie super atmosferę! Dzięki Wam cs to nie tylko zdobywanie fragów, zajmowanie wysokich miejsc w rankingach itp. To także dobra zabawa dzięki której człowiek może oderwać się od szarej rzeczywistości:)

PS.
Przepraszam za wszelkie błędy stylistyczne, ortograficzne itp. Za nadużywanie emotek również, taka już jestem:D
Pozdrawiam. Secia :)

Użytkownik Secia edytował ten post 22:26:29 - 11.11.2011

haerde

pan dokładny.

• VIP
  • 4196 postów
  • SkądNysa
Seeeeciaa! Ty grałaś kiedyś jeszcze z Orłem?

Secia

Nawijacz

• Dziewczyny
  • PipPip
  • 20 postów
  • SkądJastrzębie-Zdrój
Z Orłem ?;>

Blind

Bywalec

• Grajek
  • PipPipPip
  • 31 postów
  • SkypeMój stan
  • SkądJastrzębie Zdrój, Polska
Ładnie :D czytając to , n ie mogłem się powstrzymać od śmiechu , a gdy doszedłem do trybu "agresywna secia" poległem totalnie hahahaha . Daje "+" poprawiłaś mi okropny humor :D

pAC

Mam 15 lat i myślę żem "Bóg"

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 890 postów
  • SkądŻagań/AMXX
Pozytywnie oby tak dalej mam nadzieję , że pobyt na Grajkowni nie tyle co umili Ci życie ... ale poprawi Ci chociaż humor etc ;)
+
Wykonuję płatne zlecenia(Pluginy, modyfikacje) , więcej info pod steam Aldrex459Jeżeli zaczynasz przygodę z League of Legends zarejestruj się!
http://signup.league...d99412612856779</p>

Dunc

Mistrz Ciętej Riposty

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 478 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądWarmia <3
Ładnie :) Też Cie kiedyś miałem na steam, ale jak zmieniłem nick to zginęłaś ;d Wracaj!

Dołączona grafika

Blade

Pan Poseł

• Globalny Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2412 postów
  • SkądStarogard Gdański
Secia bot. Zamykacz ;D

Malpka

Szatan jest wielki bo dał na banany :)

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 194 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądKraków
witam xD ^^^ wreszcie wiem skąd sie tu wzięłaś %%%

.eli

Bywalec

• Grajek
  • PipPipPip
  • 47 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkypeMój stan
  • SkądStaszów
Plusik ;)
;o

BetoniarkaPRO

Hajt

• Grajek
  • PipPipPipPipPip
  • 229 postów
  • SkądPrzyborowice k.Gubina
A ja myślałem że secia to chłopak ;D

Fajne opowiadanko.Beton

aKa Al Bundy

Hajt

• Grajek
  • PipPipPipPipPip
  • 250 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądNowe Brzesko [Kraków]
super hiper :P leci plusik ;)
Dołączona grafika

Nimfo Seba

Pan sprawiedliwy.

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPip
  • 347 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkypeMój stan
  • SkądPoznań
Wasze kilka jajnków, nie ma startu w porównaniu do naszych, liczonych w miliardach plemników. ;p
Za tą mniejszość otrzymujesz buziaka i plusika :*
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Sammanti

Miodowy Rudzielec ;*

• VIP
  • 155 postów
  • Gadu-Gadu:
Sweet <3 :D hehe łap PLUSA! :)

rC .!

Jedyny Sprawiedliwy

• Grajek