Skocz do zawartości

Nazwa serwera cs IP Status Sloty Host Połącz
Serwer CS 1.6 FFA 193.33.177.19:27076 Serwer CS 1.6 Non Steam FFA 26 Pukawka Serwer CS 1.6 FFA
Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD 31.186.83.163:27226 Serwer CS 1.6 Non Steam ZOMBIE MOD 26 Pukawka Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD
Serwer CS 1.6 DIABLO MOD 193.33.177.12:27121 Serwer CS 1.6 Non Steam DIABLO MOD 23 Pukawka Serwer CS 1.6 DIABLO MOD
Serwer CS 1.6 GUNGAME 193.33.177.34:27081 Serwer CS 1.6 Non Steam GUNGAME 18 Pukawka Serwer CS 1.6 GUNGAME
Dołączona grafika

Grajkownia wita!

Witaj na Grajkownia.com - najlepsze serwery cs 1.6

Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:
  • Istniejemy ponad 3 lata. Mamy swoje tradycje oraz ugruntowaną pozycję, dzięki czemu masz pewność, że każda minuta, która poświecisz na Grajkowni nie zostanie zmarnowana 'upadkiem' sieci.
  • Posiadamy klimatyczne serwery cs 1.6, bazę ponad 1200 pluginów, modów i poradników do których otrzymasz pełny dostęp po rejestracji.
  • Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!)
Jeśli to Cię nie przekonuje to zapoznaj się z opiniami innych użytkowników Grajkowni, które znajdziesz w TYM dziale.
Guest Message by DevFuse

Opinia ze strony pieczywka

- - - - - Cs Grajkownia Opinia

• Nie możesz odpowiedzieć
11 odpowiedzi w tym temacie

Chlebek

Lamka

• Grajek
  • Pip
  • 6 postów
  • Gadu-Gadu:
Siemka. To mój pierwszy taki wpis (nie licząc przywitania) więc proszę o wyrozumiałość.

2 tygodnie temu (niecałe) dostałem od kolego IP serwera grajkowni Dioblo Mod, więc zacząłem grać. Bardzo mi się podobała taka gra, wybrałem klasę,postać (Mefisto) i tak zaczęła się moja gra na serwerze. Kilka dni później odwiedziłem forum i stwierdziłem że warto się zarejestrować. Zarejestrowany, dostałem pierwszą wiadomość była to wiadomość od haerde'a. Otworzyłem wiadomość i tam znalazłem link aby się przywitać.
Przywitałem się i znowu (chyba wiadomo o co chodzi) wbiłem na serwa.

Podsumowując serwer i forum bardzo mi się podoba. Do zobaczenia w innym temacie.
Pozdro.Chlebek.:)

JBL

Lamka

• Grajek
  • Pip
  • 11 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądPionki
Witaj !! Jeżeli będziesz widział "czitera" pisz na forum zawsze jakiś admin będzie i ci pomoże! Pozdrawiam!

miedziu

angel of death

• H@ serwera CS
  • Others: Admin GunGame
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 949 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądPrzytkowice ( wadowice, kraków)
Opinia nie jest jakaś twórcza, ale liczą się chęci :). Popracuj nad literówkami i trochę bardziej rozbudowuj swoje wypowiedzi i będzie fajnie.

Pozdrawiam

Michał :)

Hajt

• Zbanowany
  • 250 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądPolska/Lubartów
Zostań z nami na dłużej , a nie pożałujesz :)

007!1

Nawijacz

• Grajek
  • PipPip
  • 20 postów
  • SkypeMój stan
  • SkądSuwałki
Witam, miłego grania nie tylko na na diablo.

Pemolo

Bywalec

• Grajek
  • PipPipPip
  • 84 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądSulejówek
Witaj polecam inne serwery grajkowni ^^

saudyn

Sierotka Marysia

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 175 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądKołacz
No, witam witam. Ale na jakim grasz nicku bo chyba cię jeszcze nie widziałem?

Pt@sioR

Nie Łap Spiny ^.-

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 188 postów
  • Gadu-Gadu:
Wbijaj na CoDa :D
<<<"Sadzić, Palić, Zalegalizować">>>

CannoN

Grajkowy Maniak

• Admin GunGame
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 605 postów
  • SkądCzerniec
I nie tylko :P

Chlebek

Lamka

• Grajek
  • Pip
  • 6 postów
  • Gadu-Gadu:

Wyświetl postUżytkownik saudyn dnia 17:26:52 - 13.10.2011 napisał

No, witam witam. Ale na jakim grasz nicku bo chyba cię jeszcze nie widziałem?

Gram na takim samym nicku jak tu na forum.

Chlebek

Lamka

• Grajek
  • Pip
  • 6 postów
  • Gadu-Gadu:
A i jeszcze jedno. Grajkownia założyła hasło na serwer diablo mod więc jakby ktoś je znał to proszę o podanie chyba że robią tam zmiany co wyjaśnia założenie hasła.

CoSieStaO? aKa L i C h Y

Lamka

• Grajek
  • Pip
  • 7 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkypeMój stan
  • SkądJuszczyn

Wyświetl postUżytkownik Chlebek dnia 08:33:01 - 15.10.2011 napisał

A i jeszcze jedno. Grajkownia założyła hasło na serwer diablo mod więc jakby ktoś je znał to proszę o podanie chyba że robią tam zmiany co wyjaśnia założenie hasła.

Z tego co mi wiadomo , na diablo modzie są jakieś prace techniczne dlatego iż serwer jest "niedostępny" Po więcej informacji kieruj się do działu DiabloMod`a
Pozdrawiam CoSieStaO? aKa L i C h Y