Skocz do zawartości

Nazwa serwera cs IP Status Sloty Host Połącz
Serwer CS 1.6 FFA 193.33.177.19:27076 Serwer CS 1.6 Non Steam FFA 26 Pukawka Serwer CS 1.6 FFA
Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD 31.186.83.163:27226 Serwer CS 1.6 Non Steam ZOMBIE MOD 26 Pukawka Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD
Serwer CS 1.6 DIABLO MOD 193.33.177.12:27121 Serwer CS 1.6 Non Steam DIABLO MOD 23 Pukawka Serwer CS 1.6 DIABLO MOD
Serwer CS 1.6 GUNGAME 193.33.177.34:27081 Serwer CS 1.6 Non Steam GUNGAME 18 Pukawka Serwer CS 1.6 GUNGAME
Dołączona grafika

Grajkownia wita!

Witaj na Grajkownia.com - najlepsze serwery cs 1.6

Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:
  • Istniejemy ponad 3 lata. Mamy swoje tradycje oraz ugruntowaną pozycję, dzięki czemu masz pewność, że każda minuta, która poświecisz na Grajkowni nie zostanie zmarnowana 'upadkiem' sieci.
  • Posiadamy klimatyczne serwery cs 1.6, bazę ponad 1200 pluginów, modów i poradników do których otrzymasz pełny dostęp po rejestracji.
  • Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!)
Jeśli to Cię nie przekonuje to zapoznaj się z opiniami innych użytkowników Grajkowni, które znajdziesz w TYM dziale.
Guest Message by DevFuse

Moja przygoda na serwerowni Grajkownia.com

- - - - -

• Nie możesz odpowiedzieć
11 odpowiedzi w tym temacie

Michał :)

Hajt

• Zbanowany
  • 250 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądPolska/Lubartów
Witam , postanowiłem napisać opowiadanie o tym jak rozpocząłem przygodę z Grajkownia.com , a więc ... Pewnego dnia chciałem pograć na jakimś serwerze FFA i zacząłem go szukać w necie , ... natknąłem się na wasze forum , skopiowałem sobie IP waszego FFA i zobaczyłem co to za serwer. Ten był idealny , gdy się z nim połączyłem od razu zobaczyłem że są ogarnięci admini , gracze są SPOKO ; ) , a niektórzy pro :D. Na początku nikt mnie nie znał , po 10 minutach grania zarejestrowałem się na forum , na serwie zacząłem grać 22 sierpnia ok. godziny 20 , a na forum przybyłem 10 minut później.
Poczytałem forum , przywitałem się , obczaiłem cały regulamin , a potem zacząłem czatować z graczami , parę osób od razu mnie polubiło. Porzuciłem inne serwery i tylko czasami na nie zaglądam ponieważ zostałem na waszym. Spodobali mi się tutaj tacy gracze jak Panienka C , TriBal , CzarnY , axel , Capsa , Sammanta i jeszcze paru innych. Lubię wstać rano i pomyśleć ciekawe co nowego na serwerze i forum. U was uczę się grać na FFA ponieważ nie gram na nich za dobrze zawsze grałem na BF2 i mój pierwszy serwer na którym grałem był z modem Batelfield 2. Na Grajkowni gram miesiąc mam przyjaciół jak i wrogów (zawsze jakiś się znajdzie :D) staram się zachować kulturę , pomagam graczom gdy chcą się czegoś dowiedzieć a ja coś o tym wiem ^^
i jesteś człowiekiem który ma wielkie poczucie humoru : ) Ciągle staram się o admina , lecz potrzebny mi STEAM którego na razie nie mam , ale postaram się go kupić.

Pozdrawiam Michał : )

poHa

Feel that black BIJACZ!

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 730 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądOlsztyn
Kup Steam, graj mixy, FFA NIE DA CI SKILLA !

Dołączona grafika

THC # sQad by ^ ^ Krzychu

Mistrz Ciętej Riposty

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 467 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkypeMój stan
  • SkądZabrze

Wyświetl postUżytkownik poHa dnia 10:27:16 - 25.09.2011 napisał

Twoim zdaniem na FFA nie uczysz się grać ?
Mixy uczą jedynie gry w zespole ...

Bardzo miło się czyta :) Leci +

Użytkownik ^KrzychuTHC^ edytował ten post 10:50:01 - 25.09.2011

pAC

Mam 15 lat i myślę żem "Bóg"

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 890 postów
  • SkądŻagań/AMXX

Cytat

Hah i powiedział to człowiek , który wczoraj na mixie wyszedł ^^

Opinia jest pozytywna to mi się podoba , ale szukam czegoś co mnie powali na nogi , leci +
Wykonuję płatne zlecenia(Pluginy, modyfikacje) , więcej info pod steam Aldrex459Jeżeli zaczynasz przygodę z League of Legends zarejestruj się!
http://signup.league...d99412612856779</p>

Nimfo Seba

Pan sprawiedliwy.

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPip
  • 347 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkypeMój stan
  • SkądPoznań
HMmm, zaprzyjaźniłeś się tylko z adminami? W swojej wypowiedzi uwzględniłeś tylko adminów... :).
Opinia napisana "od serca", to widać.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

rC .!

Jedyny Sprawiedliwy

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 626 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkypeMój stan
  • SkądBiałystok
No fajne ^.-
Ale prawda jest taka , że na FFA mało się nauczysz.
Prędzej na:
DM i Only HS - dobrej celności i refleksu
TP/Mixy - gry zespołowej, ustawienia

poHa

Feel that black BIJACZ!

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 730 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądOlsztyn

Wyświetl postUżytkownik pAC dnia 11:30:29 - 25.09.2011 napisał

Cytat

Opinia jest pozytywna to mi się podoba , ale szukam czegoś co mnie powali na nogi , leci +

Wyświetl postUżytkownik pAC dnia 11:30:29 - 25.09.2011 napisał

Cytat

Jak ja ostatni wylazłem, reszta mojego teamu powyłaziłą...

Dołączona grafika

Michał :)

Hajt

• Zbanowany
  • 250 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądPolska/Lubartów

Cytat

HMmm, zaprzyjaźniłeś się tylko z adminami?
Nie tylko , i dzięki za plusiki i wypowiedzi : )

arq

Za Hip-Hop Żyje I Za Hip-Hop Skonam

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 504 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądKraków

Wyświetl postUżytkownik poHa dnia 10:27:16 - 25.09.2011 napisał

Napisał to ktoś kto nie umie skonfigurować serwera do mixów i szuka mixa...

Ogólnie dobre, +.
Nie ruszysz sie to zginiesz,
Ruszysz sie i tak Cie zabije.

Dołączona grafika

Impossible

Mistrz Ciętej Riposty

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 438 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkypeMój stan
  • SkądBędzin
Ładnie napisane, na FFA nigdy nie osiągniesz poziomu profesjonalisty. Graj Mixy, mixy i jeszcze raz mixy! +
Dołączona grafika

Wuhahowiec

Bywalec

• Grajek
  • PipPipPip
  • 58 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądBełchatów ?
FFa player robi swoje! idź poćwicz na DM + HS. Następnie dobre TP i nakurwiaj mixy!

@topic: leci 'plusik' za opinie. :)

Użytkownik Wuhahowiec edytował ten post 19:30:48 - 28.09.2011

eQ => Guzik

Bywalec

• Grajek
  • PipPipPip
  • 35 postów
Leci plusik :D DM =HS Taaa TP już nie potrzebne :D