Cześć. Skąd wziął się twój nick. Wszyscy kojarzą go z 2Pac lub pac-manem jak to jest?
pAC: Wszystko zaczęło się od mojego grania , to było jak dobrze pamiętam w 2009 roku. Kolega mnie namówił abym pograł z nim w "kantera" nie dałem się długo prosić. Migiem pobiegłem do domu z zapałem i zainstalowałem cs'a, wtedy sugerowałem pod nickiem "Cygan". Gra wkręciła mnie więc po dłuższym już graniu (około tygodnia) pomyślałem nowa gra, więc czas na zmianę nicku i właśnie wtedy przypadkowo spojrzałem na w stronę okna i przypadkowo wpadła literka "p" i dalej już jakoś samo poszło.
Jak zaczęła się twoja przygoda z Grajkownią i czemu zawdzięczasz to gdzie teraz się znajdujesz?
Hehe to trochę dosyć długa historia, ale postaram się tutaj krótko napisać. Otóż gdy zacząłem grać w counter-strike'a pierwszy serwer jaki odwiedziłem i , na którym uczyłem się grać był Dragon-Ball już dawno nie istnieje, później była to Zbytownia gdzie załapałem pierwszy raz admina. Po okresie miesiąca cs odszedł w kąt i była dość długa przerwa, lecz potem znowu coś mnie chwyciło i postanowiłem powrócić.
Właśnie wtedy trafiłem na sieć Fragerzy gdzie poznałem takie osobny jak : MisieQ czy też Frajer (pozdrowienia dla nich) , z którymi utrzymuję kontakt do dziś. Pamiętam wtedy wygrałem steam'a od hostingu, którego mam do dziś, ale przyszły niesprawiedliwe rządy pewnych osób i postanowiłem odejść z tego co zauważyłem sieć niedługo upadła. Pozostałem więc wolnym strzelcem i to właśnie wtedy trafiłem na Grajkownię.
Co Cię zachęciło lub przyciągnęło do pozostania na Grajkowni?
[hmm zastanawia się] nie ma nad czym się zastanawiać gdy tylko wszedłem na serwer od razu spodobała mi się cała budowa serwer'a, ponadto zostałem miło przywitany co rzadko mi się zdarzało gdy byłem nowy na serwerze. Grywałem potem na COD modzie i po dłuższym czasie złożyłem podanie na admina, które zostało pozytywnie rozpatrzone lecz z powodów, które już wcześniej wymieniałem mówię tu o odpoczynku od cs'a przerwałem więź, która mnie łączyła z Grajkownią. Lecz po długim okresie postanowiłem powrócić i znowu zaistnieć!
Gdzie można Cie spotkać jak nie spędzasz czas przed komputerem?
Na co dzień jestem zwykłym chłopakiem uczęszczam do Technikum Informatycznego szkoła 59 w Żaganiu. Czasami lubię pograć w piłkę kopaną lub inny sport również biegam oraz wychodzę na spotkania ze znajomymi, z którymi się świetnie bawię (czasami brakuje dziewczyn " hearde wpadaj zawsze będzie jedna"^^).
Co myślisz o Grajkowni? Czy jest to sieć godna uwagi ?Co byś zmienił?
Grajkownia ... cóż ja myślę o Tobie? A więc tak sama w sobie Grajkownia przyciąga mnie do niej swoją strukturą. Podoba mi się zaangażowanie pewnych graczy i oby dalej tak trzymali, ale moim skromnym zdaniem to za mało Grajkownia potrzebuje reklamy. Czasami sami jesteśmy temu winni gdyż widzę na serwerze zachowanie niektórych graczy a nawet adminów, którzy sami odpychają swoim zachowaniem nowych graczy.
Czego mi brakuje w Grajkowni? na pewno nowych użytkowników, z którymi można by było porozmawiać na SB na różne ciekawe tematy. Kolejną sprawą jest dział amxx , który mało jest poruszany a to mnie martwi, ponieważ sam interesuję się programowaniem i lubię podyskutować na ten temat.
Jak się znalazłeś na obecnym stanowisku?
Wyrażę to na początek krótkim filmikiem.
http://www.youtube.c...d&v=gxvNGy5jUeA
Dostałem propozycję nie domagałem się tej pozycji i sam nawet nie myślałem, że będę tak wysoko. Przyszło to z czasem gdyż miałem już wakacje postanowiłem się zająć obszerniej programowaniem więc potrzebowałem nowych wyzwań i zgłosiłem się do pomocy czerwonym (Prezes) i z czasem samo przyszło.
Może jakieś podsumowanie?
Więc tak nie chcę Was zanudzać więc zachęcam Was wszystkich tutaj obecnych do zapraszania znajomych i reklamowania sieci Grajkownia gdyż jest tego warta i widzę w Niej przyszłość, jeżeli tylko się postaracie.
Jak na obecną chwilę to najporządniejsza sieć, na której byłem i chcę widzieć ją na ustach wielu!
Dzięki wielkie za wywiad. Na koniec z wielką łaską pozwalam Ci pozdrowić kogo tylko chcesz!
Pozdrowienia dla wszystkich, którzy brnęli ze mną i mi pomagali w trudnych chwilach i wszystkich, którzy przeczytali ten cały tekst!
Użytkownik pAC edytował ten post 11:57:12 - 01.07.2011

Do góry