Skocz do zawartości

Nazwa serwera cs IP Status Sloty Host Połącz
Serwer CS 1.6 FFA 193.33.177.19:27076 Serwer CS 1.6 Non Steam FFA 26 Pukawka Serwer CS 1.6 FFA
Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD 31.186.83.163:27226 Serwer CS 1.6 Non Steam ZOMBIE MOD 26 Pukawka Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD
Serwer CS 1.6 DIABLO MOD 193.33.177.12:27121 Serwer CS 1.6 Non Steam DIABLO MOD 23 Pukawka Serwer CS 1.6 DIABLO MOD
Serwer CS 1.6 GUNGAME 193.33.177.34:27081 Serwer CS 1.6 Non Steam GUNGAME 18 Pukawka Serwer CS 1.6 GUNGAME
Dołączona grafika

Grajkownia wita!

Witaj na Grajkownia.com - najlepsze serwery cs 1.6

Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:
  • Istniejemy ponad 3 lata. Mamy swoje tradycje oraz ugruntowaną pozycję, dzięki czemu masz pewność, że każda minuta, która poświecisz na Grajkowni nie zostanie zmarnowana 'upadkiem' sieci.
  • Posiadamy klimatyczne serwery cs 1.6, bazę ponad 1200 pluginów, modów i poradników do których otrzymasz pełny dostęp po rejestracji.
  • Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!)
Jeśli to Cię nie przekonuje to zapoznaj się z opiniami innych użytkowników Grajkowni, które znajdziesz w TYM dziale.
Guest Message by DevFuse

Moja opinia o Grajkowni

* * * * * 1 głosy

15 odpowiedzi w tym temacie

Marianosss

Bywalec

• Grajek
  • PipPipPip
  • 73 postów
  • Gadu-Gadu:
Witam otóż bardzo mnie denerwuje kiedy wtykają się osoby do BF2 pisząc w podaniach jestem na tak !! Przeciez to jest zwykłe nabijanie postów !! Czemu nie zrobicie np głosowania ?? Albo tak ze tylko admini mogą się wypowiadać co do obecnej osoby , czy są za czy przeciw ?? !! Połowa osob tu sie z nikim nie zna a wypowiada się na czyjeś zdanie i to nie tylko na BF2 tak jest ale na innych serwach ! Najpierw niech pograją potem sie wypowiadają na czyjś temat ;) np.
Podanie : Anonim - chce miec adma
a tu zaraz sypie sie post : Jestem na tak !! ( tak własnie nabijaja posty )
Prosiłbym adminów tutaj o przedyskutowanie sprawy i zajęcie się tym .

arq

Za Hip-Hop Żyje I Za Hip-Hop Skonam

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 504 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądKraków
Chyba każdy ma prawo się wypowiedzieć odnośnie kandydatury, tak? Mi się wydaje że właśnie o to chodzi żeby gracze się wypowiadali, bo to oni grają na serwerach, nie sami admini. Aczkolwiek zgadzam się tu z Tobą, że wypowiedzi typu "Jestem na tak !!" są bez sensu, i można by było zrobić tak że albo jest uzasadnienie albo post leci do kosza. Wiem że jak Veru był GM'em to usuwał takie posty.
Nie ruszysz sie to zginiesz,
Ruszysz sie i tak Cie zabije.

Dołączona grafika

Coś Dobrego Coś Złego

Yebać.

• Admin FFA
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2324 postów
A więc niby czemu gracze mają się nie wypowiadać? oO

Cytat

Połowa osob tu sie z nikim nie zna a wypowiada się na czyjeś zdanie i to nie tylko na BF2 tak jest ale na innych serwach ! Najpierw niech pograją potem sie wypowiadają na czyjś temat
A skąd wiesz, że nie znają i nie grają... większość gra na innym nicku, a na innym sie rejestruje na forum... więc nie zakładaj, że nie znają, nie grają.
Usuniesz post powstanie kolejny, a takie "jestem na tak" bez uzasadnienia nie jest brane pod uwagę w ogóle więc nie wiem o co "wlaczysz".

Capsa

Wiecznie śpiący

• Super Grajek
  • 1529 postów
  • SkądPodhale
Arq, ale z drugiej strony jak można uzasadnić swoją decyzję?? "Miły, kulturalny, ogarnięty. Będzie dobrym adminem". Taki jest średni schemat "rozwiniętego" zdania. Więc takie też powinny być usuwane.
Dołączona grafika

Marianosss

Bywalec

• Grajek
  • PipPipPip
  • 73 postów
  • Gadu-Gadu:
Gracze hmmm niech sie wypowiadaja !! Ale niech sie wypowiedza ci co graja na bf2 długo i znaja ludzi !! a nie ci co przegrali 1 dzien i wielce ze oni maja zdanie !

pytajnik

Mistrz Ciętej Riposty

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 453 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądZnienacka
No ja w wielu podaniach się wypowiadałem i napiszę tu parę zdań co na ten temat myślę.

Takie "jestem na tak" chociaż jest dość sporym spamem to łatwo Ci pokazuje czy admin jest lubiany na serwerze i czy jest "popularny". Wiesz jak ma w temacie ponad 20 postów takiej treści to możesz się domyślać, że gość jest rozpoznawalny jest lubiany i będzie miał posłuch wśród graczy (zakładając, że będzie dobrym adminem). A to z kolei jest lepsze bo gracze będą mniej skorzy do kłótni z kimś kogo lubią. A jak wiadomo mniej kłótni oznacza lepszą atmosferę.

Wiesz możesz też oceniać podania na podstawie tego co ludzie w nich piszą ale to jest zazwyczaj wypowiedź w stylu: "gram w cs, chodzę do szkoły i jestem fajny". Ogólnie co Ci powiem to, że adminem jest zostać bardzo łatwo. Bo i tak potem wychodzi czy jesteś dobrym kandydatem czy złym.

Użytkownik pytajnik edytował ten post 11:53:00 - 27.05.2011

Capsa

Wiecznie śpiący

• Super Grajek
  • 1529 postów
  • SkądPodhale

Wyświetl postUżytkownik Marianosss dnia 11:38:34 - 27.05.2011 napisał

Gracze hmmm niech sie wypowiadaja !! Ale niech sie wypowiedza ci co graja na bf2 długo i znaja ludzi !! a nie ci co przegrali 1 dzien i wielce ze oni maja zdanie !
A ile masz zarejestrowanych graczy na forum z BF2? Nie licząc adminów i graczy którzy dostali niesłusznego bana (i dlatego się zarejestrowali), to tak naprawdę mało was tu jest :)
Prosty przykład http://www.grajkowni.../13701-podanie/

Poza adminami, wypowiedziało się 4 graczy... Więc jak to się ma do tematu???
Chcesz to zmienić, to zachęć stałych graczy do zarejestrowania się. I będzie po problemie ;)
Dołączona grafika

Beno

Pan Poseł

• Grajek
  • 998 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądPłock
Marianosss, czy Ty troszku nie za bardzo wyróżniasz się tym stanowiskiem admina?? Powiedział Ci już ktoś, że jesteś po prostu woźnym który sprząta gówno z serwera??
Bo tak czytam Twoje wypowiedzi i w każdej jest, że mają się wypowiadać tylko admini^^, słowo gracza dla Ciebie nic nie znaczy, a nie podoba Ci się że w podaniach wypowiadają się gracze a nie admini, albo gracze FFA, a mi się wydaje, że grajkownia to taka jedna społeczność i czy to gracz, FFA,COD'a czy Bf2,czy może niedługo minecrafta, bo też wejdzie serwer do grona Grajków, to ma takie same prawa jak każdy inny. Może ktoś gra na FFA, ale zobaczywszy napisanie podania przez jakąś osobę, po prostu stwierdził że się na to stanowisko nie nadaje i wyraził swoje zdanie^^
Nie wolno mi,mu,jemu, Tobie?

Hmm jeżeli piszesz "Jestem na tak" To znaczy, że nie masz sprzeciwów, by ta osoba została adminem. Uzasadnić można to właśnie tym, jak napisał Capsa,miły,kulturalny, zajebisty (..)
Jeżeli napiszesz "Jestem na nie", to już by to należało troszku bardziej objaśnić, bo nie wiadomo czy ma się na myśl "wkurwia mnie bo mnie zabija" czy "Nie odzywa się, przez mikro może mieć 8lat" lub "Nie nadaje się na to stanowisko,jako całokształt tak czuje i koniec..."

Fajnie, że napisałeś swoją opinię,tylko szkoda że to nie jest opinia^^ Tylko płacz na temat, dlaczego gracze mają prawo wypowiadać się w podaniach o admina i mają tyle samo do powiedzenia co ja... Bo ja przecież "Jestem Adminem" i jestem fajny ziomal, a gracz to takie ups aby było, kogo banować^...^

Jeżeli, chcesz to zmienić obmyśl jakiś lepszy system, do pozyskiwania adminów, niż wypowiedzi graczy, adminów h@ zarządu, tylko nie proś o to GM, pytajnik wie o co chodzi ^...^,a wy i tak nie zrozumiecie joka...

Dobra no to by było chyba na razie na tyle^^, idę się uczyć polskiego:0

Marianosss

Bywalec

• Grajek
  • PipPipPip
  • 73 postów
  • Gadu-Gadu:
Tak tylko zaowazylem ze wypowiadaja sie gracze którzy nie znaja osoby tylko przeczytaja to co ona napisała o sobie i pisza ze jestem na Tak !! A trzeba troche przegrac zeby poznac ta osobe oto mi chodzi !! to jest tak jakbym tu wszedł 1wszy raz na grajkownie na serwer ffa wchodze w podania zobaczyc i pierwszej lepszej osobie pisze ze jestem na tak !! ;/ Ma to sens ?? Jesli o nabijanie postow to owszem ma ale w porownaniu do gry nie ma wg ;/

Veru

Daj minusa!

• Admin GunGame
  • 1543 postów
  • Gadu-Gadu:
Przepraszam bardzo, ale tutaj panuje demokracja także głosy ludu są wszechstronnie obecne. Tutaj nie ma żadnego jury składającego się z adminów które mówi "ja na tak", "ja na nie", lecz również gracze mają prawo się wypowiadać na ten temat i wręcz wymagana jest tu bardziej rozbudowana opinia niż "jestem na tak/na nie/neutralny/głupi" - takie posty miałem prawo usuwać bez żadnego ostrzeżenia, choć nawet istniejące wypociny tego typu nie są brane pod uwagę.

@Edit
Ubiegasz się o stanowisko w pracy, składasz podanie do szkoły - tak hipotetycznie. Wtedy oceniają cię ludzie którzy cię nie znają, a jedyne informacje o tobie mogą wyciągnąć z głupiej kartki. Idąc twoim rozumowaniem twój niedoszły szef musiałby z tobą przebywać miesiąc dzień w dzień aby cię lepiej poznać i stwierdzić czy się nadajesz czy nie?

Użytkownik Veru edytował ten post 13:45:09 - 27.05.2011

If I leave here tomorrow
Would you still remember me?

haerde

pan dokładny.

• VIP
  • 4196 postów
  • SkądNysa
Tak na marginesie, nie wiem jak groszek, ale ja w podaniach na FFA/CoD kompletnie nie zwracam uwagi na posty typu 'jestem na tak/nie'.

THC # sQad by ^ ^ Krzychu

Mistrz Ciętej Riposty

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 467 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkypeMój stan
  • SkądZabrze
Beno, a tobie czasami groszek ss'ów nie robił, a ty ich nie wrzuciłeś ? he

Capsa

Wiecznie śpiący

• Super Grajek
  • 1529 postów
  • SkądPodhale

Wyświetl postUżytkownik THC # sQad by ^ ^ Krzychu dnia 18:51:52 - 27.05.2011 napisał

Beno, a tobie czasami groszek ss'ów nie robił, a ty ich nie wrzuciłeś ? he

Co wniosłeś do tego tematu??
Dołączona grafika

pAC

Mam 15 lat i myślę żem "Bóg"

• Grajek
  • 890 postów
  • SkądŻagań/AMXX
Tak jak hearde napisał , wypowiedzi typu " jestem na tak " , "wielkie tak" bez argumentacji nie są brane pod uwagę także nie wybierasz tych podań , więc po co to piszesz?
Wykonuję płatne zlecenia(Pluginy, modyfikacje) , więcej info pod steam Aldrex459Jeżeli zaczynasz przygodę z League of Legends zarejestruj się!
http://signup.league...d99412612856779</p>

Michał :)

Hajt

• Zbanowany
  • 250 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądPolska/Lubartów
Po 1 jeżeli przeszkadzają ci wypowiedzi typu jestem na tak/na nie to ich nie czytaj albo nie zwracaj na to uwagi ,a po 2 w czym ci przeszkadza to że ktoś nabija posty ?

Aik

Jego Wysokość przez Wielkość

• Super Grajek
  • 2801 postów
  • SkądSosnowiec
Załóż własne forum na którym będzie sam spam i zobaczysz co będzie ono warte i nie odkopuj starych tematów jak nic sensownego do nich nie wnosisz.