Skocz do zawartości

Nazwa serwera cs IP Status Sloty Host Połącz
Serwer CS 1.6 FFA 193.33.177.19:27076 Serwer CS 1.6 Non Steam FFA 26 Pukawka Serwer CS 1.6 FFA
Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD 31.186.83.163:27226 Serwer CS 1.6 Non Steam ZOMBIE MOD 26 Pukawka Serwer CS 1.6 ZOMBIE MOD
Serwer CS 1.6 DIABLO MOD 193.33.177.12:27121 Serwer CS 1.6 Non Steam DIABLO MOD 23 Pukawka Serwer CS 1.6 DIABLO MOD
Serwer CS 1.6 GUNGAME 193.33.177.34:27081 Serwer CS 1.6 Non Steam GUNGAME 18 Pukawka Serwer CS 1.6 GUNGAME
Dołączona grafika

Grajkownia wita!

Witaj na Grajkownia.com - najlepsze serwery cs 1.6

Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:
  • Istniejemy ponad 3 lata. Mamy swoje tradycje oraz ugruntowaną pozycję, dzięki czemu masz pewność, że każda minuta, która poświecisz na Grajkowni nie zostanie zmarnowana 'upadkiem' sieci.
  • Posiadamy klimatyczne serwery cs 1.6, bazę ponad 1200 pluginów, modów i poradników do których otrzymasz pełny dostęp po rejestracji.
  • Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!)
Jeśli to Cię nie przekonuje to zapoznaj się z opiniami innych użytkowników Grajkowni, które znajdziesz w TYM dziale.
Guest Message by DevFuse

Gdzie ten malpka sie schował xd ?

* * * * * 2 głosy

20 odpowiedzi w tym temacie

Malpka

Szatan jest wielki bo dał na banany :)

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 194 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądKraków
Witam.
Mam na imię Konrad ^_^ jestem z Krk xd ^_^ i powiem wam że gram sobie w cs 1,6 ^_^ ( nie do wiary nie ? )

gram na nicku: Malpka;p mój staem nie trudno sie domyślić to Malpka:p

przybyłem tu z dalekiej przyszłości !!!

a dokładniej za takim pewnym graczem jak Sajni xd i powiem wam że jak pierwszy raz weszłem xd i co widzę oczywiście taką ładna dzieuche jak Klaudyna ^_^ i mi sie spodobało ^_^

następnego dnia do szczegółem dość wysoki poziom pewnych graczy xd a konkretniej kosza-linów xd i jakoś fajnie sie z nimi gra ^_^ ale jak dostają w dupsko to od razu uciekają :( z serwka taka jest ich wada ^_^ ... hmmm po jakieś godzince gry na servku ^_^ poznałem tylu graczy że to nie porozumienie ^^^
i od razu był bardzo dobry klimat xd ... najpierw poznałem POHE !! to dopiero gadzina xd ^_^ potem tribala xd troszkę smętny ale ujdzie xd ^^^ ale wyjdą z niego ludzie ^_^ ... ~samanta ^_^ też smieszna istotka ale można z nią pogadać o głupotach xd a klaudyna łapie bul-wersy szybko ^^ ale też można paść ze smiechu xd .... wracając jeszcze ^_^ poznałem też kaczke smiszny człowiek i dodatku odwiedza co jakiś czas krk xd ... Gud ^_^ pierwszy kontak z nim xd myślałem że to bot xd ale jak sie mapa zmieniła na dd2 to mi wybrał młode ^^^ i teraz mnie już cały czas tucze xd ^^^

hearde ^_^ taki dziwny człowieczek który mi zadawał śmieszne pytania ale przypuszczam że dla beki xd ^^^ wiecie co dużo was %^_^ skończmy na tym xd a i właśnie ^_^

w Krakowie sobie mieszkam na płaszowie starym ^_^ codziennie jestem jak by to ująć ^_^ na fali xd wiecie w końcu technikiem jestem ^_^ a technik musi myśleć a nie ^^ stać i sie gapić^_^ proponuje pali z wiadra ^^^ ^^ najlepiej xd hmmm gdzie sie podziały te dzieuchy ???

ShranZ

Grajkowy Maniak

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 603 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądWyszków / Marki
Aaahaa ale jak ze mna grales 1 dzien to juz nie pamietasz wiec SSIJ :D

groszek

Hajt

• Grajek
  • PipPipPipPipPip
  • 255 postów
Podjąłem dwukrotnie próbę przeczytania tego, niestety chyba obydwie nieskuteczne.
Jeśli możesz to dodaj: kropki, przecinki, duże litery.
Możesz także wykazać się własną inwencją twórczą, żeby nadać tej opinii czytelną formę.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Sasuke

Nawijacz

• Grajek
  • PipPip
  • 25 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądKraków/Nowa Huta
Oj małpka małpka :p Fajne opowiadanie:D:D

Tomasz~

Sierotka Marysia

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 111 postów
Hihi. Nie no nie ma co! Dojebana opinia ;D

Dołączona grafika
Znany w grze jako: dron~, m..

Capsa

Wiecznie śpiący

• Super Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1529 postów
  • SkądPodhale
Łooo kuffa... Nawet ja nie używam tylu emotek :>

Btw... Jak to "weszłeś"? :>
Dołączona grafika

aKa Al Bundy

Hajt

• Grajek
  • PipPipPipPipPip
  • 250 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądNowe Brzesko [Kraków]
ejjj Sajniego to ja jeszcze kojarze ;)
Dołączona grafika

Nimfo Seba

Pan sprawiedliwy.

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPip
  • 347 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkypeMój stan
  • SkądPoznań
Bardzo miło nam, że dzielisz się z nami swoimi odczuciami co do Grajkowni i Grajków. Twoje odczucia jak zaobserwowałem są pozytywne i to cieszy nas wszystkich, że dobrze się czujesz grając z nami. Dobrze by było jak w tej historii zostałyby ograniczone emotki.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

s4mo

Mistrz Ciętej Riposty

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 410 postów
  • Gadu-Gadu:
Tu jest tekst I jak Ci się czyta moją wypowiedź ?
Twój post tak mnie zmęczył że idę postrzelać....
Tu się kończy.
Dołączona grafika

KuBi

Lamka

• Grajek
  • Pip
  • 7 postów
  • Gadu-Gadu:
Aż "dzieuchy" uciekły .. xd

poHa

Feel that black BIJACZ!

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 730 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądOlsztyn
najpierw poznałęm POHE !

Małpa

yyy... tych emotek to ja w 2godzinnej rozmowie na gg mniej używam , ło bozie. :D

Dołączona grafika

WilQ

Bywalec

• Grajek
  • PipPipPip
  • 72 postów
Emotki po prostu mniam, ale fajna wypowiedź . :)

gUd

Sierotka Marysia

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 146 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądMoszczanka
El05zk4 +0 j4 m4łpk4, 4l3 5łi+ +0 naPi54ł3m ;**** <3
Tekstu się nie da zrozumieć, coś typu pokemon writer ^^ jak ktoś znajdzie tłumacza to podeślijcie proszę

Wojkon

Kosynier xD

• Grajek
  • PipPipPipPipPipPip
  • 344 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądZator
A mi się podoba bez względu na emotki ;) +

"To nie jest wannabe, pozer ani lamus nie podskoczy mi
On gada, gada, gada a nie może nic
To jak na wodę pic, dłużej tak nie może być"

Dołączona grafika

pAC

Mam 15 lat i myślę żem "Bóg"

• Grajek
  • 890 postów
  • SkądŻagań/AMXX
uraziło mnie to weszłem ...
Tekst strasznie chaotyczny i kupy się nie trzyma,
Ale Witaj:)
Wykonuję płatne zlecenia(Pluginy, modyfikacje) , więcej info pod steam Aldrex459Jeżeli zaczynasz przygodę z League of Legends zarejestruj się!
http://signup.league...d99412612856779</p>

PrzecineQ

Sierotka Marysia

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 196 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądKrK --> Nowa HutkA

Cytat

El05zk4 +0 j4 m4łpk4, 4l3 5łi+ +0 naPi54ł3m ;**** <3
neo translate
eloszka to ja małpka ale to słit napisalem ;** <3

PS: da sie zroszyfrowac :D

Użytkownik PrzecineQ edytował ten post 22:02:58 - 09.04.2011

Dołączona grafikaGG: 5181019 :P

Malpka

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 194 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądKraków
no no kicie ^_^ shranz xd ^_^ wiesz ^_^ takie życie xd ^^^ jak mi zjadasz cały czas banany to sie nie dziw ^_^

... ciekawie mnie jedno ^_^ gdzie sie pochowały te dziewuchy xd?

Coś Dobrego Coś Złego

Yebać.

• Admin FFA
  • 2324 postów

Cytat

... ciekawie mnie jedno gdzie sie pochowały te dziewuchy xd?
A Shranz i Wojkon to co? :D

+ za opinie

Malpka

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 194 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądKraków
to co że chaotyczny ^_^ ja tam nie lubie sie kupy trzymać bo czasem śmierdzi ^^ hmmm ....

a moge sie dowiedzieć dlaczego masz nick pac ??? kojarzy mi sie z pacnął w lep ^^^

Malpka

• Grajek
  • PipPipPipPip
  • 194 postów
  • Gadu-Gadu:
  • SkądKraków
Witam postanowiłem znowu odgrzebać temat :> ponieważ :
1.Nowe formu nowy wygląd przypadł mi do gustu xD
2.Pełno nowych botków no i graczy
3.Capsik coś ma zły humorek piernik jeden nie wiem co mu zrobiliście ??
4. Gdzie wcieło starych graczy co sie z nimi grało ^^ w to i owo xD
5. Humoru coś nie ma na servku ??

6.Hardy mi obiecał banana kiedyś że mi przyśle pocztą i coś nie doszedł ...
7.Nie ma koncertu życzeń gdzie go wcięło ?

ad 1. No wiec tak nowy wygląd forum bardzo mi sie spodobał lecz na początku miałem problemy żeby skminić co i jak xD ... po chwili zobaczyłem a raczej do szczegółem iż na forum jest mapa grajków, niestety xD nie wiedziałem jak sie dodać :( po chwili wpadłem na pomysł żeby napisać na SB i od razu wzorowy gracz mi odpisał wielki a zarazem mały mądry a zarazem nie mądry capsik ^^
olaboga był chłopak w złym humorze bo jakieś dziadygi znaczy czity wlazły na servka xD po powrocie z serwka już nie był tym samym capsikiem bo miał mały problem xD ale powiedziałem mu żeby na mnie zwalił i bedzie ok xD no i zobaczymy co z tego zrobi xD oj chyba trochę nie na temat pkt 1 xD wiec wracając kolorystycznie forum mi sie spodobało byłem nawet zaszokowany nowymi funkcjami xD wreszcie widać że coś sie robi na grajkowni xD

ad2. Postanowiłem wejść na server FFA i co zobaczyłem ? normalnie sie przeraziłem bo znałem może max 5 osób pomyślałem sobie olaboga co to sie porobiło po chwili udało mi sie przywitać xD ... po jakiś 10 min gry xD postanowiłem wprowadzić trochę humoru bo jakoś smutno było i byłem zaszokowany xD normalnie bez problemów przyjeli mnie ciepło i w ogóle xD spędziłem na servku jakieś 5 godz może lepiej patrycja może zaświadczyć xD i mi sie grało wspaniale wręcz xD ale to nie jest to co było kiedyś , troszkę szkoda no ale nie można mieć wszystkiego

ad.3 Co zrobiliście naszemu capsikowi na tych wakacjach jak mnie nie było ??
taki humor dzisiaj miał nie kij ni w oko xD hmm może go tak wymęczyliście że nam chłopak już rady nie daje :>? bo z tego co zauważyłem to tylko on coś sie interesuje jak jest ^^ a reszta osób która ma jakąś funkcje sie obija xD coś by można z tym zrobić ? nie ^^

ad.4 Co grajkownia zrobiła z starymi graczami ?? ani nie ma kosza linów a tak fajnie z nimi było tak szybko łapali bulwersy xD nie ma dzikiego romana xD TMK tez nie ma i wielu wielu innych co to sie porobiło ?? może ktoś wie czemu już dziadygi nie grają na grajkowni ?

ad.5 Chciałbym poinformować że albo sie humor na servier zmienił albo już minęła era małpki bo lipa coś ^^ nie moge sie dogadać z nowymi xD ale mam nadzieje że sie do mnie przywiążą po jakimś czasie nie ?

ad. 6 Hardy obiecałeś mi banana !! że mi go pocztą wyślesz ^^ ja wszytko pamiętam i postanowiłem ci o tym przypomnieć xD mam światków ^^ hahah xD gdzie ten banan ^^? ja sie pytam ^^

ad. 7 co sie stało z koncertem życzeń ?? może mi ktoś zdradzić xD bo mnie nie było tylko 2 miechy i tyle zmian że moja głowa wszystkiego nie może zapamiętać :(( ratujcie biedną małpke bo jestem jedyny i nie powtarzalny xD ^^ no styknie ^^ jak znajde jeszcze jakieś ^^ genialne myśli to sie zwami nimi podzielę xD narazie wam zostawiam to xD może wam sie przyda moja skromna opinia xD

Ps małpiontko olaboga ----> tam poszyłem xD ( sory za błedy ort i stylistyczne wiem że to kuje w oczki xD )